עבור לתוכן

השוואה בין שני מפרטים לארכיטקטורה

Featured Replies

פורסם

מחשב נייח:

i5 3450 3.1GHz

4GB Ram

Radeon HD 5450 512MB

הארד דיסק רגיל 5400rpm

מחשב נייד:

i3 3120M 2.5GHz

8GB Ram

Intel HD 4000

הארד דיסק SSD

איזה מחשב ייתן ביצועים טובים יותר עבור תוכנות כגון Revit, SketchUp , Photoshop??

פורסם

השוואה בעייתית.

בנייח כדאי שיהיה 8GB, הכרטיס מסך בו מאד בסיסי, עד כמה שידוע לי "דיסק קשיח רגיל" לנייח יהיה 7200 (לא 5400), אם היה אפשר לשים בו SSD זה יהיה שיפור.

בנייד זה שונה ובכלל תקבל בו ביצועים פחות טובים, המסך שתעבוד בו בנייד לרוב יהיה עם רזולוציה בסיסית וזה לא כזה נוח לעבודה בתוכנות האלו.

לסיכום - נייח

אבל צריך לשדרג בו - זיכרון פנימי (8GB), כרטיס מסך NVIDIA נורמלי (500~ ש"ח), אפשר גם SSD אם יש תקציב לזה אבל זה לא חובה.

הסקצ'אפ בעייתית כי זו תוכנה 32 ביט שלא מנצלת זיכרון פנימי מעל 3GB אבל שאר התוכנות זיכרון פנימי גדול נחוץ ונוח לעבודה במקביל.

בהדמיות הנייח ייתן שיפור רציני יותר בזכות מעבד חזק.

פורסם

אין מקום להשוואה בין נייח לנייד. מסכים לגבי הוספת הזכרון וה-SSD לנייח, בכל מקרה- תחליט מה יותר חשוב לך ביצועים/עלות או ניידות, ואז תעשה השוואות.

בגדול בנייח תמיד תקבל יותר ביצועים בפחות כסף.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתם את מטרת ההשוואה שלי, ברור לי שלא ניתן להשוות בין נייח לנייד..

הנייח שמדובר הוא כבר נייח שיש ברשותי שעובד טוב עם התוכנות הנ"ל.

אני שוקל לקנות נייד עם המאפיינים האלה, ואני רוצה לדעת שהוא ייתן לי את אותם ביצועים או קרובים לפחות למה שהנייח מספק לי היום..

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

לעבודות באדריכלות בפרוייקטים ללימודים זה יספיק. כמובן שזה פחות טוב מהנייח.

הדמיות תעשה בנייח, בנייד זה יקח יותר זמן וגם יאמץ את המעבד וסוללה.

בנייח - תשדרג למינימום 8GB, זה בתור התחלה. אם יהיה לך עוד כסף תשדרג מעט את הכרטיס מסך ל-NVIDIA שעולה 500~ ש"ח (לא צריך מעבר) ודיסק קשיח SSD.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים