פורסם 2013 באוקטובר 512 שנים יש לי בעיה עם היוטיוב הוא כל כמה שניות ניתקע ולא טוען לי סרטונים, מה לעשות? ניסיתי כמה דפדפנים ולא עזר.
פורסם 2013 באוקטובר 612 שנים היי,במידה ואתה לקוח של 014, אנא שלח פרטי התקשרות לכתובת: online@bezeqint.net על מנת שנוכל לסייע לך לפתור את הבעיה.בברכה,מתן, בזק בינלאומי - שירות לקוחות ברשתיש לי בעיה עם היוטיוב הוא כל כמה שניות ניתקע ולא טוען לי סרטונים, מה לעשות? ניסיתי כמה דפדפנים ולא עזר.
פורסם 2013 באוקטובר 612 שנים מחבר אני לא בבזק אני באינטרנט רימון, 15 מגה, לא עובד לי בכלל, כל שנייה ניתקע ולא טוען...
פורסם 2013 באוקטובר 612 שנים פשוט גאוני! הוא מציג לכם בעיה אחת ואתם מייחסים אותה לגורם שבכלל לא בהכרך קשור בצורה כלשהי.לפתוח הדיון - YouTube הוא שירות מבוזר מאוד. האם יש בעיה של buffer שמשתחזרת באופן קבוע בכל קטע וידיאו שאתה טוען?
פורסם 2013 באוקטובר 612 שנים מחבר כן אותה הבעיה קבוע, בכל הסירטונים טוען לי כ 20-30 שניות ואז ניתקע ולוקח כמה דקות עד שממשיך לטעון שוב 20-30 שניות. וברוב המקרים אחרי ה20 שניות הראשונות לא טוען יותר פשוט ניתקע. נערך 2013 באוקטובר 612 שנים על-ידי Yakirlv29
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.