פורסם 2013 באוקטובר 512 שנים השמח שמישהו פעם ואחת לתמיד יסביר לי אם יש לי כרטיס מסך טוב או ההפך , קניתי מחשב all in one (טאצ' + מוניטור ) והייתי בטוח שזה כרטיס מסך טוב והוא לא לוקח טוב משחקים , תנו חוות דעת בונה ורצינית ותוציאו אותי מהבעיה הזו , תודה.(אם הכרטיס מסך חלש אולי יש אפשרות לחזק אותו או בגלל המערכת הכבדה זה ככה + הטאצ' )AMD Radeon HD 8670A - כרטיס מסך.inteal I3 - 3227U 1.9hgz - מעבד.RAM 4GB - זיכרון ראם.windows 8 - מערכת הפעלה.
פורסם 2013 באוקטובר 512 שנים מדובר בליבה גרפית חלשה למדי, שוות ערך לליבות גרפיות שניתן למצוא בכרטיסי מסך למחשבים שולחניים, באיזור 250-350 שקלים.כרטיס המסך הזה בצורה ברורה ומובהקת לא בנוי להתמודדות עם משחקים כבדים, בטח לא תחת הגדרות בינוניות וצפונה.ישנה סבירות גבוהה מאוד שאין לך יכולת לשדרג אותו היות והוא מולחם אל לוח המעגל המודפס החולק רכיבים נוספים. המחשב שברשותך דומה בחומרה הפנימית, עד זהה, למחשב נייד. גם המעבד, במקרה הזה, אינו בנוי להתמודדות עם משחקים חדשים היות והוא פועל בתדר נמוך במיוחד.
פורסם 2013 באוקטובר 712 שנים מחבר השמח אם תוכל לברר אם אני יוכל לשדרג את את הכרטיס מסך עם מחשב זה , ואם אני יכול האם המעבד יחזיק מעמד וכו.. (על משחקים כבדים)
פורסם 2013 באוקטובר 712 שנים לא צויין כאן דגם המחשב, רק חלק קטן מרכיביו הפנימיים שיכולים להמצא בכל אחד מאלפי מחשבי AIO בשוק.
פורסם 2013 באוקטובר 712 שנים האמת שאין כל כך מה. תצטער לדעת שכרטיס המסך לא ניתן להחלפה, הוא מולחם בלוח האם.עכשיו אתה מכיר את HWzone. טעות כזאת לבטח לא תחזור. נערך 2013 באוקטובר 712 שנים על-ידי djelectric
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.