פורסם 2013 באוקטובר 512 שנים שלום רב,tms החליפו לי את הלוח אם בפעם ה 3 מz68-ud3h-b3 שהיה לו תקלה בכרטיס הרשת ל z68-ud4h-b3 ללוח שהיה לו תקלה לאחר עדכון ביוס מת.לאחר מכן לz77x-d3h שהיה לו בעיה להכנס ללופ שלא נדלק ממנוועכשיו הביאו לי לוחz77x-d3h שהבעיה איתו שלאחר התקנת מע' הפעלה , מיד לאחר התקנת הצ'יפסט של אינטל / עדכוני מע' הפעלה באתחול מחדש שלאחריו הוא פשוט מקבל מסך כחול מהיר בזמן שיש את האנימציה של הוינדוס שהוא בא לעלות. ונכנס למצב של תיקון האתחול ולא מצליח.בשביל לבודד את הבעיה אני משתמש רק בלוח + מעבד 2500k + זכרון קינגסטון חדש שקניתי ביום חמישי ורק ssd אחד של קרושל.בבקשה עזרה זה נהיה מאוד מייאש ומתיש.
פורסם 2013 באוקטובר 512 שנים תשנה מצב מוד של ide\ahciתחליף לשני ממה שיש**אם זה רק ssd תוודא שאתה על ahci*רצוי לעדכן ביוס למרות שיש סיכון נערך 2013 באוקטובר 512 שנים על-ידי none77
פורסם 2013 באוקטובר 512 שנים מחבר ביוס עודכן לאחרוןדיסקים על achiמפרט מלאi5 2500kz77x-d3hgpu - gtx 260psu - seasonic 620w +80 bronzeram - kingstone 1x8gb 1333mhzsoundcard - asus xonar dx 7.1ssd - crucial 64gbhdd - wd 500 carvier bluecase - antec onecooler - mugen 2 revb
פורסם 2013 באוקטובר 512 שנים יש לך דיסק קשיח נוסף כלשהוא ? או שהקשיח פנוי ? תנסה להתקין עליו מערכת הפעלה ותחבר אותו בלי SSD. תנסה גם להתקין גרסה או מערכת הפעלה אחרת (לא אותו דבר כמו ב SSD), אוליי נפלת על דרייבר בעייתי או משהוא וכך תוכל לשלול את זה
פורסם 2013 באוקטובר 512 שנים מחבר אני כרגע מתקין דרייברים על הפצה של דיסק אחר + מותקן על wd 500 caviar blueבמקום על ה SSDאעדכן בהמשך******עדכון*********נכון לרגע זה אין תקלותהכל עובד גם כרטיס קול של אסוס גם כרטיס מסך וגם כל הצ'יפסט של אינטל והדריברים + ווינדוס אפדייט.כניראה שיש לי בעיה עם ה SSD של קרושיאל - חשבתי ש SSD זה שחור או לבן פועל או שלא. כנראה שטעיתי יש לו מצבי אמצע... נערך 2013 באוקטובר 512 שנים על-ידי avihy_1989
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.