עבור לתוכן

ספייסרים מיותרים מתחת ללוח האם

Featured Replies

פורסם

אהלן :)

הרכבתי את המחשב החדש שלי לפני כשבוע, והכל עובד כמו שצריך. עכשיו יצא לי במקרה לקרוא איפשהוא על כך שאסור שיהיו ספייסרים מיותרים מתחת ללוח האם כי זה עלול לקצר אותו.

אני זוכר שבמארז הספייסרים היו pre-installed, והיו הרבה ספייסרים שליד כל אחד מהם הייתה כתובה אחת או יותר מהאותיות A, F, M שכמובן זה מסמל אילו ספייסרים במארז מתאימים ללוח האם שלך לפי הגודל שלו. הלוח שלי הוא Micro ATX.

הדבר היחיד שמפריע לי הוא שאני לא זוכר אם היו ספייסרים מיותרים מתחת ללוח האם כשהרכבתי אותו על המארז. אם אני לא טועה כן היו. כשאני אומר ספייסרים מיותרים אני מתכוון לספייסרים שמתאימים לגדלים של לוחות אם אחרים וכרגע הם יושבים מתחת ללוח האם שלי במקומות שאין ברגים של לוח האם (עוד פעם - אני לא בטוח שיש כאלה מתחת ללוח האם שלי כרגע, אבל יתכן מאוד שכן).

עכשיו אני מבין שאם היו ספייסרים מיותרים הייתי צריך להסיר אותם מהמארז.

אז פשוט כי אני לא רוצה לפרק את לוח האם מהמארז כי זה די סיפור בשבילי,

אז השאלה שלי היא אם הכל עובד בסדר עכשיו אז אין מה לדאוג? או שכדאי בכל זאת לפרק את לוח האם ולוודא שאין ספייסרים מיותרים מתחת כי זה יכול לפגוע בלוח האם שלי במידה והם ייגעו בו או שהם עכשיו נוגעים בו ועושים לו נזק בלתי ניראה לעין לטווח ארוך?

תודה רבה ומקווה שהבנתם את השאלה שלי.

פורסם

אתה חייב לבדוק כדיי להיות בטוח

אם אתה יכול לפתוח את הדלת השניה של המארז (מאחורי הקיר של הלוח) אתה יכול לבדוק משם אם רואים מחבר או בליטה בקיר (כמו "מחבר קבוע") שלא מתאימים לאף בורג בלוח, בלי לפרק את הלוח מהמארז

אם יש מחברים מיותרים תוציא, אם יש בליטות מיותרות בקיר תשים עליהם סקוטצ

פורסם
  • מחבר

אוקיי, בדקתי. תודה רבה. (לא היה ספייסר מיותר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים