עבור לתוכן

ספקי כוח לא מתאימים למארז של דל DELL-אפשר להתאים?

Featured Replies

פורסם

אני מקווה שאני שואל במקום הנכון, כי זה מתאים לכמה פורומים.

הקדמה:

קיבלתי מחשב ישן של DELL. היה איטי והתקלקל הספק אז לא טרחו לתקן.

חשבתי לנסות להחליף ספק כוח ולבדוק אם ניקוי המחשב יחזירו לחיים...

מסתבר שב DELL המארז בנוי כך שספקי כוח רגילים לא מתאימים, אין גישה להכניס את כבל החשמל.

החור של השקע נמצא במקום אחר, ורק הספק שהיה מתאים.

עריכה: שימו לב, בתמונה ספק רגיל והספק מהמחשב דל בצמוד. מצאו את ההבדל במיקום השקע...

ועכשיו לשאלות:

1. חשבתי לנסר ולהגדיל את החור במארז כך שיחשף המיקום של השקע של ספק הכוח.

האם זו מחשבה נכונה או שיש עוד דברים שגורמים לזה שספק כוח רגיל לא יתאים?

כל מיני הגדרות במחשב, או חיבורים לא סטנדרטיים אחרים?

אם האפשרות לחתוך ולהגדיל הפתח זה הפתרון:

2. אני יכול להשיג תואם דרמל. אבל אף פעם לא השתמשתי ואין מי שידריך איך להשתמש.

אפשר לקבל הדרכה איך להגדיל את הפתח? איך עובדים עם זה?

תודה לכל עזרה.

פורסם

לדל היו גם ספקים מסוימים שבהם החיבור נראה דומה ל ATX אבל החוטים מסודרים בצורה אחרת - תשווה את הצבעים של החוטים והסידור שלהם בחיבור של הלוח לספק רגיל כדיי לוודא שלפחות את הבעיה הזאת אין לנו. ותבדוק שהמחשב עובד כשהספק סתם מחובר לחוטים בלי שיהיה מורכב (רק שלא יגע בכלום על הלוח)

יש ספקים איכותיים שבהם חיבור החשמל נמצא במקום שצריך, תחפש בספקי 300W "פשוטים" של חברות שונות כמו Delta Chieftec FSP וכו

ואם יש לך במקרה ספק גנרי שיש לו שקע "יציאה" של החשמל (לחיבור מסך) ? אם כן יש כאלה שבהם שקע הכניסה נמצא מהתחלה במקום שצריך, ואם לא, תפרק אותו, תעיף את שקע היציאה ותעביר את שקע הכניסה למקום שלו, ויש לך ספק מתאים.... רק תנסה לא לשים ספק גנרי יותר מידי דפוק שלא ישרוף את המחשב...... חוצמזה, המעגל כמעט בכל הספקים הגנריים הוא אותו גודל בדיוק, כך שאתה יכול להעביר מעגל "נורמלי" יותר למארז של ספק גנרי אחר והוא יתאים מבחינת מקומות לברגים וכו

ואם כבר הלחמות ואלקטרוניקה, תבדוק מה קרה בספק המקורי - יכול להיות תקלה דיי פשוטה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים