עבור לתוכן

גמר הקאפ 3vs3 By G.Skill

Featured Replies

פורסם

חבר'ה בשביל מה להיכנס לקטנות? היה משחק טוב ונגמר הסיפור לא אמרנו מילה שבאנו באיחור של חצי שנה וכל השבוע הזה לפני הגמר שיחקתי עם נדב קוד 4 ו SF2 לא יודע על מה מדובר כל החרישה וכל העניין הזה סך הכל במקסימום שיחקתי גאטרים שזה רק דופק אותך יותר חחחחחחח אבל היה משחק מצוין

• תגובות 31
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז לא הם לא יחרשו כשיש פרסים שווים חחחחחחחחחחחחחחחחחח

פורסם

אפשר לראות איפה שהוא שידור חוזר?

פורסם

היי seedy

קודם כל תן לי להגיד משהו קטן - שיחקתם טוב ב Raid

לגבי כל הטענות שלך

להזכיר לך, בפעם הראשונה ששיחקנו מולכם בטורניר הזה ניצחתם אותנו ב Raid בתוצאה 18-6,

לאחר הנצחון שלכם הבנו את הטעות שלנו ומה עשינו לא טוב וידענו שאם נפגש איתכם בגמר זה יהיה אחרת,ואכן זה היה.

לגבי הטענה שלך ש " מי שמשחק במשחק בקביעות הוא ינצח "

אז בוא אני אספר לך משהו

Annoy נכנסה למשחק הזה באיחור של 7 חודשים, תשאל את אביב Lynch הוא בעצמו נכנס איתי פעם ראשונה והראה לי את Standoff איך המפה נראית בכלל.

הגענו באיחור של 6 חודשים אחריכם ולכן הטענה שלך חסרת בסיס.

לגבי הטענה שלך שאתם שיחקתם משחקים אחרים בזמן שאנחנו " חרשנו " אז אתה יכול לשאול את כל מי שאתה מכיר,אנחנו שיחקנו כל ה 3 גאטר פעם ביומיים, אני בכלל משחק Smite, יאיר בשבועיים האחרונים ב SF ושי בזומבים.

ככה שלא צריך להיות לך תירוץ להפסד,ואל תאשים את המשחק בבקשה

תפסידו בכבוד

Abyssus

פורסם

ANNOY ניצחו והגיע להם כי הם שיחקו יותר טוב במשחק הספציפי הזה ואם להגיב על מה שטל אמר אז יש משהו במה שהוא אומר, התוצאה תשתנה ? לא.

אבל בתכלס הוא צודק וזאת עובדה נכון הגעת 6 חודשים אולי יותר לא יודע כמה אחרי, חרשתם ? זה לא משנה, שיחתם מלא מאז שהגעת ועד המשחק הזה, אני אישית שיחקתי BO2 עד עכשיו, בתקופה האחרונה מאז שכל הקהילה פרשה קצת אבל שיחקתי פה ושם גאדר ואולי איזה מיקס, אבל כן אני איתכם הרבה שגב ויאיר ואתם כן משחקים הרבהגאטרים ואולי אתם משחקים גם במקביל בעוד משחקים, מי אני שיגיד אתם יודעים יותר טוב ממני, אבל מה שאני כן יודע זה שמי שהיה איתי לא נגע במשחק בכלל, וN1KZ מהיום הראשון יש לו ויש לו אולי 200 שעות במשחק וגם זה פה ושם הצטבר ולא בתקופה אחת.

תוצאה סופית : AN ניצחנו הגיע להם וזה הכל, כל מי שעוד הגיב בשליליות סתם מראה למה הקהילה הישראלית נראית כמו שהיא, גם טל יודע שAN ניצחו כי הם שיחקו טוב, זה שהוא ציין דברים שלא יישנו את התוצאה לא הופך אותו לאיש הרע בסיפור ותאמת אין לנו אחד כזה.

משחק טוב :)

פורסם
ANNOY ניצחו והגיע להם כי הם שיחקו יותר טוב במשחק הספציפי הזה ואם להגיב על מה שטל אמר אז יש משהו במה שהוא אומר, התוצאה תשתנה ? לא.

אבל בתכלס הוא צודק וזאת עובדה נכון הגעת 6 חודשים אולי יותר לא יודע כמה אחרי, חרשתם ? זה לא משנה, שיחתם מלא מאז שהגעת ועד המשחק הזה, אני אישית שיחקתי BO2 עד עכשיו, בתקופה האחרונה מאז שכל הקהילה פרשה קצת אבל שיחקתי פה ושם גאדר ואולי איזה מיקס, אבל כן אני איתכם הרבה שגב ויאיר ואתם כן משחקים הרבהגאטרים ואולי אתם משחקים גם במקביל בעוד משחקים, מי אני שיגיד אתם יודעים יותר טוב ממני, אבל מה שאני כן יודע זה שמי שהיה איתי לא נגע במשחק בכלל, וN1KZ מהיום הראשון יש לו ויש לו אולי 200 שעות במשחק וגם זה פה ושם הצטבר ולא בתקופה אחת.

תוצאה סופית : AN ניצחנו הגיע להם וזה הכל, כל מי שעוד הגיב בשליליות סתם מראה למה הקהילה הישראלית נראית כמו שהיא, גם טל יודע שAN ניצחו כי הם שיחקו טוב, זה שהוא ציין דברים שלא יישנו את התוצאה לא הופך אותו לאיש הרע בסיפור ותאמת אין לנו אחד כזה.

בגלל שהפסקתם לשחק אולי קצת האיים והמובמנט נפגע כי לא שיחקתם בו

אבל תכלס היה לכם טעויות שלא קשורות לזה שלא שיחקתם היה לכם בעיה בבחירת נשקים TW ובכלל טעויות של שחקנים מתחילים

בכל מקרה שניכם שיחקתם יפה ולא הייתם צריכים עכשיו לתרץ למה הם ניצחו כי זה לא משנה כלום

מזל טוב לכל הזוכים

פורסם
בגלל שהפסקתם לשחק אולי קצת האיים והמובמנט נפגע כי לא שיחקתם בו

אבל תכלס היה לכם טעויות שלא קשורות לזה שלא שיחקתם היה לכם בעיה בבחירת נשקים TW ובכלל טעויות של שחקנים מתחילים

בכל מקרה שניכם שיחקתם יפה ולא הייתם צריכים עכשיו לתרץ למה הם ניצחו כי זה לא משנה כלום

מזל טוב לכל הזוכים

צודק לגבי הTW ולגבי האיים והמבובמנט, ורשמתי אולי 7 פעמים שאני אומר שהם ניצחו כי הגיע להם יותר, אבל אסף יש הבדל בין לחזור למשחק כמוני נגיד לעומת מיתר שלא שיחק בכלל אפשר להגיד וכן אם לא הייתי מגיב לא הייתי ממשיך "לתרץ" את זה פה.

גם הקבוצה של שמואל ראויה להערכה כי הם לא שיחקו בכלל והם הגיעו למקום השלישי והמכובד וכל הכבוד והם הוכיחו פה הרבה בתור כאלה שלא שיחקו, אבל אין מה להגיד הסיבה העיקרית שהפסדנו זה הפייל TW ואין לי מה להתווכח.

פורסם

חברה היה משחק מצוין היה כיף ספורטיבי העיקר סיימנו בכיף בין שתי הקבוצות הכי חשוב

פורסם
חברה היה משחק מצוין היה כיף ספורטיבי העיקר סיימנו בכיף בין שתי הקבוצות הכי חשוב

צודק כולם יצאו זוכים אפשר להגיד, כי כולם קיבלו בסוף משהו ותכלס גם לפחות מי שקיבל את הפרסים אם זה של המקום הראשון או המקום השני או השלישי לא באמת צריך ת RAM הזה כי זה לא יעזור לו בשום דבר, אם מישהו רוצה להתווכח אם זה יעזור הוא מוזמן לפנות לשמואל שירצה לו ^^

פורסם

היי אביב

אני לא אכחיש שאנחנו לא משחקים גאטר, אבל אם אתה משווה את הרמה של הגאטרים לרמה של הטורניר אז אתה לא מבין ב CoD.

אתה מוזמן לשאול כל אחד שב 80% מהגאטרים אנחנו ב mute שומעים מוזיקה או עושים דברים אחרים.. הגאטר זה בשביל להעביר את הזמן.

ואם אתה רוצה לדבר על שעות אז לי יש 211 שעות.. אני כמו n1kz :)

נפגש בקאפ הבא/ Ghosts.

פורסם
היי seedy

קודם כל תן לי להגיד משהו קטן - שיחקתם טוב ב Raid

לגבי כל הטענות שלך

להזכיר לך, בפעם הראשונה ששיחקנו מולכם בטורניר הזה ניצחתם אותנו ב Raid בתוצאה 18-6,

לאחר הנצחון שלכם הבנו את הטעות שלנו ומה עשינו לא טוב וידענו שאם נפגש איתכם בגמר זה יהיה אחרת,ואכן זה היה.

לגבי הטענה שלך ש " מי שמשחק במשחק בקביעות הוא ינצח "

אז בוא אני אספר לך משהו

Annoy נכנסה למשחק הזה באיחור של 7 חודשים, תשאל את אביב Lynch הוא בעצמו נכנס איתי פעם ראשונה והראה לי את Standoff איך המפה נראית בכלל.

הגענו באיחור של 6 חודשים אחריכם ולכן הטענה שלך חסרת בסיס.

לגבי הטענה שלך שאתם שיחקתם משחקים אחרים בזמן שאנחנו " חרשנו " אז אתה יכול לשאול את כל מי שאתה מכיר,אנחנו שיחקנו כל ה 3 גאטר פעם ביומיים, אני בכלל משחק Smite, יאיר בשבועיים האחרונים ב SF ושי בזומבים.

ככה שלא צריך להיות לך תירוץ להפסד,ואל תאשים את המשחק בבקשה

תפסידו בכבוד

Abyssus

לכבוד,

שגב " Abyssus "

שחקן CoD בקבוצת הנעורים של המועדון Annoy

הינך צדיק וצודק, מועדון הפאר Annoy הגיע ל BO2 רק כחצי שנה אחרי שהוא יצא אבל כאשר המועדון הגיע כבר לא הייתה רמה יותר לא בארץ ולא בחו"ל מכיוון שכל הטובים פרשו, אז אתם פשוט באתם ואפשר להגיד ששיחקתם הרבה וזה המשחק שבתכלס אתם מתרכזים בוא ואתם קבוצה בו לכן יש לכם את היתרונות עלינו שאתם גם משחקים במשחק הזה ורגילים אליו ואני לא מדבר על השבועיים האחרונים למרות שגם בהם ראיתי אותכם משחקים גאטרים אלה באופן כללי, דבר שני אתם קבוצה במשחק הזה יש לכם TW יותר טוב משל כולם פה ואתם עוד ביחד מ MW2 אז בכלל לכן הסיכויים היו פה לרוב לטובתכם. עכשיו אני יסביר שנית אני לא בא לתרץ פה את ההפסד אחי היקר אני רק בא להגיד את דעתי זה הכל וזאת זכותי המלאה לשתף את דעתי פה, אתם אחלה גברים ובטח שלא נריב עכשיו בגלל משחק גמר אז אני יגיד עוד פעם מזל טוב על הזכייה.

בתודה והוקרה רבה נתראה בשמחות וב Ghosts

טל " sEEdy "

פורסם
היי אביב

אני לא אכחיש שאנחנו לא משחקים גאטר, אבל אם אתה משווה את הרמה של הגאטרים לרמה של הטורניר אז אתה לא מבין ב CoD.

אתה מוזמן לשאול כל אחד שב 80% מהגאטרים אנחנו ב mute שומעים מוזיקה או עושים דברים אחרים.. הגאטר זה בשביל להעביר את הזמן.

ואם אתה רוצה לדבר על שעות אז לי יש 211 שעות.. אני כמו n1kz :)

נפגש בקאפ הבא/ Ghosts.

יכול להיות שיש לך שעות כמו מיתר אבל אצלו זה לא ברצף עד עכשיו, מיתר שיחק בקאפ הזה ממשחק למשחק, אפילו אין לו משתמש BO2 כל פעם לפני המשחק הוא מבקש את המשתמש מנימרוד FONTEREX שייתן לו לשחק.

אבל אין מה לדבר על זה בכלל.

פורסם

sEEDy....

אני באמת לא רוצה לריב, אבל אם אתם מסתכלים על נתונים יבשים אתה ו Lynch הייתם בנבחרת ישראל....

עד היום Annoy לא יודעת איך משחקים overflow / yemen פשוט כי אנחנו עדיין חדשים במשחק.

בקשר לטענת ה TW ( עוד תירוץ? ) - חבל שאין הקלטות ל TS, היית יכול לשמוע את יאיר כל סיבוב ממציא טקטיקה חדשה שאלוהים לא מכיר ואני ושי זורמים עליה, למה? כי אנחנו תמיד משחקים ותמיד נשחק Freestyle.....

רק אגיד משפט אחד לסיכום:

the bigger they are, the harder they fall

שיהיה לילה טוב לכולם

פורסם

היה אחלה משחקים חברה עזבו אותכם שטויות

פורסם

אבל אחים שלי יקרים אתם לא שמים לב שאני לא מתרץ פה אני בסך הכל אומר את דעתי נראה לך שבא לי לריב איתכם? אתם מהאנשים שאני כן אוהב פה בקהילה ואתם גם מאלה שמקדמים אותה, אחלה משחק חברה הגיע לכם לנצח שיחקנו פח אין מה לעשות.

נתראה במשחק הבא אני מאוד מקווה שתשחקו גם בו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים