פורסם 2013 באוקטובר 412 שנים השאלה בכותרת.נא להצביע.חשוב לציין שאם הגדרתם למחשב להיכנס למצב שינה אחרי זמן מסוים, זה נחשב שאינכם מפעילים אותו 24/7. נערך 2013 באוקטובר 412 שנים על-ידי Art Tatum
פורסם 2013 באוקטובר 412 שנים כל עוד יש חלקים נעים במחשב הדבר סתם מסב להם בלאי מיותר - אז התשובה היא לא
פורסם 2013 באוקטובר 412 שנים מחבר כל עוד יש חלקים נעים במחשב הדבר סתם מסב להם בלאי מיותר - אז התשובה היא לא אז למה לא הצבעת בסקר?
פורסם 2013 באוקטובר 412 שנים אני אף פעם לא מכבה אותו, הוא נכנס למצב שינה כשאני סוגר אותו (לפטופ), מה אני אמור להצביע?
פורסם 2013 באוקטובר 412 שנים מחבר אני אף פעם לא מכבה אותו, הוא נכנס למצב שינה כשאני סוגר אותו (לפטופ), מה אני אמור להצביע?כן.הרי אתה סוגר אותו כשהוא לא בשימוש.
פורסם 2013 באוקטובר 412 שנים מכבה בדרך כלל - אם לא השארתי הורדה או סתם נרדמתי אחריי גלישה מאוחרת למה שהוא יעבוד, הוא סתם שוחק את הדיסק הקשיח והמאווררים, מושך אבק ומבזבז חשמל
פורסם 2013 באוקטובר 512 שנים אני לא מבין מה הפראנויה עם הארדיסקים, יש לי הארדיסק שפועל בערך 8 שנים והוא עדיין עובד.במחשב שלי יש עכשיו 6 הארדיסקים שחלקם כבר בני 3+ והם פועלים בערך מהיום שהם נקנו.
פורסם 2013 באוקטובר 512 שנים המחשב הנייח בבית שלי עובד 24/7 על UPS כבר 5 וחצי שנים (כן, אני יודע הוא כבר ישן, אבל מתפקד)
פורסם 2013 באוקטובר 512 שנים אז למה לא הצבעת בסקר? כי הוא בדיוק כיבה את המחשב.. אלה שמשאירים את המחשב דולק כל הזמן, כל כמה זמן אתם מנקים אבק?
פורסם 2013 באוקטובר 512 שנים בעל מחשב עם מערכת קירור מים בנויה אישית. סומך על עצמי, לא סומך על כשלי מערכת כתוצאה מעבודה שלי כשאני לא ליד המחשב, +בזבוז חשמל. אולי כשחלק מאלו שזה לא מפריע להם ישלמו בעצמם את החשבון, זה יפריע להם מעט יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.