עבור לתוכן

UT2004 לא זז

Featured Replies

פורסם

אצלי יש מפרט די טוב רק שיש לי חוסר בזכרונות ויש לי תקיעות כאלה כשאני הולך... זה ממשיך ללכת עוד זמן קצר לאחר שאני עוזב את המקשים... זה ממש מפריע לשחק...

והשתנו כמה דברים מאז unreal 2003

אני מוכן להתערב שבגלל ש Nvidia מעורבת ביצירת המשחק הוכנסו אופטימיזציות שונות שגורמות למשחק לרוץ חלק יותר על כרטיסים של Nvidia ולקרטע על כרטיסי ATI

• תגובות 42
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אצלי עם ATI וההגדרות הכי גבוהות ברזולוציה של 1024 כפול 768, עובד מאוד מהר.

אבל כמו שאמרו הגרפיקה לא משהו

מבוסס על מנוע ישן

פורסם
  • מחבר

המנוע של 2004 כמעט זהה לזה של 2003 לכן הביצועים אמורים להיות דומים.......

אני לא מבין מה יש לכם נגד הגרפיקה במשחק......... היא לא מרהיבה......

אבל המודלים דיי מפורטים והפיזיקה נחמדה....

בדוגרי יש למשחק גרפיקה מעולה.

פורסם

לי לא היו טענות חחח דווקא נחמד שאפשר לפצלח (איזה מילה ;D) את האנשים ...

ומה זאת אומרת פיזיקה של המשחק?? ???

פורסם

לא היו לי בעיות בכלל אם

9000פרו

גיפה4 טי4400

גיפה2 טי

בדקתי את המשחק אם כל הכרטיסים האלה אהה ואפילו אם וודו5 5500 והכל עובד מעולה... :P

פורסם

גיפה2 טי

בדקתי את המשחק אם כל הכרטיסים האלה אהה ואפילו אם וודו5 5500 והכל עובד מעולה... :P

פחחח לא הגזמת קצת?

איזה מעבד וזיכרון???

אגב שתדעו (אני מניח שאתם יודעים) מה שמשנה זה לא רק הכרטיס אלה גם (מאד) המעבד והזיכרונות...

פורסם

וודו מפעיל את זה...?

יש לך טעות אחי!

כשיצא הדמו של 2003 המשחק לא פעל על שום וודו אין לוודו את הטכנולוגיה המתאימה להפעלת המשחק , אז הם הוציאו אז בזמנו של ה2003 טלאי שיפעיל על הוודו .....

ואני מדבר מניסיון כי לי יש וודו ואני הורדתי את הטלאי הזה המשחק נראה גועל נפש .....

ברשותי יש וודו 4 4500!

פורסם

אני לא בטוח שהבעיה היא המעבד אלא יותר הטכנולוגיה של הכרטיס מול כוחו.

UT זה משחק DX8, רדאון 8500LE הוא תומך DX8, ג'יפורס 440MX תומך DX7.

UT רץ חלק על MX, UT מקרטע על 8500LE

=> בגלל שהוא מעבד את האפקטים של הDX8 ומפיק תמונה שונה הביצועים בו חלשים לעומת בעלי הMX שאינם חווים בעיות.

אפשר להגיד שזה די מוזר כי אצל טום ה8500 מוביל.

בכל מקרה, onslaught,radeon9200,512MB,barton2600 - חווה 30~ פריימים אצלי

פורסם

כן גם אצלי יש פריימים כאלה ולפעמים קצת יותר טובים במפה הזאתי ויש לי(כולה): AMD 1900 (מואץ ;D )

GEFORCE TI4200 64MB ו 512RAM 266 ויש לי פריימים ממש טובים במפה הזאת כל עוד זה נגד בוטים (נגד המחשב) אבל באינטרנט זה לפעמים קצת מקרטע.

כל ההגדרות על HIGH חוץ משתיים שהם על LOW רזולוציה 1024X768 וכל האיקסים חוץ מTRILNIEAR שזה ממש מעמיס (בכל המשחקים אם זה פועל המשחק מקרטע) חוץ מהמפה הזאתי וASSULT כל השאר רצים אפשר להגיד חלק גם ברשת (כל עוד אין לאגים) :P

פורסם

אצלי על 8500LE זה בכלל לא מקרטע 40-50 FPS ברשת ! אם זה מקרטע אז יש לי חדשות בשבילך

פורסם

אוקיי....

כמו רוב העולם התקנתי את UT2004.

הבעיה היא שבמצב Onslaught המשחק מקרטע (בדרך כלל 25-30....... יורד ל 15 בעומס כבד) גם כאשר אני מוריד את הפרטים למינימום והרזולוציה 800x600. :(

ככה זה אצלכם (בעלי מפרט דומה)?

יש פתרון?

מפרט:

Celeron taulatin 1200@1600

384MB RAM

Radeon 8500LE@8500-omega drivers 4.2

בניגוד לחלק מהאנשים שמפילים את האשמה על ה8500 שלך (שדרך אגב, הוא כרטיס מעולה!), הבעיה נעוצה במעבד שלך.

סלרון, כשלעצמו הוא מעבד זוועה, ועוד במהירויות כאלו...

אני מציע להחליף את המעבד שלך...

פורסם
  • מחבר

טוב

הגעתי למסקנה שזה המעבד

שהורדתי אותו מ 1600MHz ל 1200 הייתה דעיכה בביצועים (ודרך אגב- הסלרון הזה זהה לחלוטין ל P3 המקביל פרט ל FSB.... ככה שכאשר הוא עבד ב 12x133=1600 הוא היה זהה לפנטיום 3 מקביל - מעל לדרישות המומלצות של המשחק....).

בקיצר.....

נקווה לקצת כסף ומעבד יותר טוב.

פורסם

אני מפעיל את המשחק אל פנטיום 3 800מה"צ אם הכרטיסים הנ"ל...

ואני משתמש בטלאי בשביל הוודו 5 והוא די סוחב את זה אומנם לו הכי טוב אבל עדיין...

עכשיו שאני אם 9700פרו המשחק ממש טס אם AA X4 ו-AFX8 לא ניסיתי יותר אבל אני מאמין שזה גם יזוז מהר וטוב

כמובן אני משחק אל 1024@768 לא אוהב יותר מזה כי הכל קטן ;)

עריכה: אני מפעיל את הרדאון אל המחשב לי אז זה כבר קצב פריימים אחר לגמרי :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים