עבור לתוכן

בעיה מהשועלים בJRIVER (אתגר אמיתי)

Featured Replies

פורסם

שלום!

בטח חלקיכם מכיר את התוכנה JRIVER MEDIA CANTER (נגן מוזיקה וסרטים).

התוכנה עצמה ברמה מאוד גבוהה, שומעים אחלה הכל טוב. אבל

יש לתוכנה הזאת אפליקצייה (גם לאנדרואיד וגם לאייפון, אבל לי יש אנדרואיד) שנקראת GIZMO ומאפשרת להזרים את כל הספריה שיש לך על המחשב, לפלאפון. האפליקציה משתמשת במפתח שמספקת התוכנה (אחרי הרשמה לשרת או משהו כזה) כדי להתחבר לשרת שלי.

המצב הוא כזה: אני לא מצליח להתחבר מה3G של הפלאפון לספרייה שלי בשום אופן! אני מתחרפן כבר!

שום פיתרון בפורום של התוכנה לא עזר. שום דבר אחר לא קיים באינטרנט.

פעם זה כן עבד לי (אז החלפתי רום לפלאפון ומאז זה לא עובד, וגם כשעבד אז הייתי צריך כל פעם לעשות PORT FORWARDING לאייפי הספציפי שGIZMO בחרה להתחבר אליו, ולפורט מסויים (52199))...

האייפי היה 192.168.1.10X (כל פעם היה משנה את הספרה האחרונה בכתובת). עכשיו גם כשהוא מנסה להתחבר לאייפי הזה והפורט והאייפי מקודמים בהגדרות של הראוטר, הוא לא מצליח. זה גם אחרי איזה קומבינה שעשיתי, לפני זה הוא היה מנסה להתחבר רק לאייפי כזה:46.117.210.194:52199 ולא מצליח. ואני לא מצליח לעשות לו פורוורד.

אני עובד עיצות. אני אפילו מוכן להתפשר על אפליקצייה אחרת ותוכנה אחרת שעושה אותו דבר אם מישהו מכיר. (אשכרה מציגה את כל הספרייה שלי מהמחשב בבית, רק בטלפון דרך 3G)

כל עזרה תתקבל בברכה ואם שכחתי איזה נתונים או משהו תגידו ואני ארשום.

:kopfpatsch:

פורסם

ה APN מוגדר כראוי במכשיר?

אין בעיות גלישה אחרות?

פורסם
  • מחבר

הכל מוגדר כראוי כמובן.

והאמת שהסתדרתי כבר באותו היום ושכחתי לעדכן את השרשור.

אחרי מיליון ניסיונות, הגדרות ראוטר, מחיקה, התקנה, הגדרות תוכנה ומלא עצבים ותסכול, בסוף הצלחתי איכשהו להפעיל את האפליקצייה כמו פעם. הבעיה עדיין היתה שהאייפי שGIZMO מתחברת אליו משתנה כל הזמן ואז אני צריך לעשות FORWARD מחדש.

מה שעשיתי זה שלקחתי את הMAC ADDRESS של המחשב שלי (שאליו GIZMO מתחברת) ועשיתי שהאייפי, שלו עשיתי FORWARD, יהיה האייפי הקבוע של המחשב כל פעם שהוא מתחבר לראוטר. קוראים לזה Address Reservation. שום מושג איך הגעתי לזה.

ועכשיו זה עובד כל הזמן.

התוכנה JRIVER חייבת להיות פועלת במחשבכדי שאוכל להתחבר מהפלאפון לאפליקצייה GIZMO, אז אפילו עשיתי שהתוכנה תעלה עם הדלקת המחשב. ככה זה תמיד יהיה פתוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים