עבור לתוכן

סקייפ הזו זה סכנה למעבדים ולמאווררים

Featured Replies

פורסם

שלום

שמתם לב לטמפרטורת המעבד כאשר סקייפ רצה ברקע?

תוכנה שימושית אולי אבל התכנות שם לא שיא הפאר. אני מריץ למשל כרום עם איזה 10 טאבים פתוחים במקביל, הכל אחלה. סביבות 37 מעלות. מריץ את סקייפ - זה מגיע תוך כמה דק' ל50!

פורסם
wtf-did-i-just-read.jpg
פורסם

אולי זו צורת ההתרעה שלה שצריך להחליף את הפרסקוט.

פורסם

אחי אתה צריך עוד אבקת חשמל למאוורר של המעבד

פורסם

סקייפ היא תוכנה שלא הייתי נותן לה להתקרב למחשב שלי, בגלל ה spyware ולא בגלל צריכת המעבד אפילו......

פורסם

טוב בגללך מחקתי את הסקייפ יש לך תוכנה אחרת לדבר עם אנשים בחו"ל ?

נערך על-ידי ohad5g

פורסם

ההודעות שלך אוהד ... משתפרות מרגע לרגע.

פורסם

יש הרבה תוכנות שונות, הרוב מבוססות על פרוטוקול SIP. הקטע הוא, שסקייפ מדברת רק אם סקייפ ותוכנות SIP מדברות רק אם תוכנות SIP, כלומר אם אתה עובר גם הצד השני לשיחות שלך צריך לעבור, ואז או שהוא יצתרך להחזיק 2 תוכנות פתוחות או שהוא יצתרך להכריח את כל יתר הרשימה שלו לעבור.... וכמובן אף אחד לא רוצה..... אז הייתי אומר שמשתמשי סקייפ דיי נדפקו בקטע הזה

פורסם

סקייפ לא גורמת למעבד שבמחשב שלי להתחמם יותר. במחשב שלי מותקן סקייפ, ועדיין טמפרטורת המעבד שלי על פי AIDA64 היא בסביבות 30-35 מעלות.

פורסם

יכולות להיות הרבה מאוד סיבות למה יש לו בעיה אם סקייפ - באג בתוכנה שגורם לבעיה ביחד אם התקנה מסויימת של מערכת ההפעלה. חסר דרייבר ויש עיבוד תמונה כלשהיא (למשל בתצוגה של שיחת וידאו) שמתבצע על המעבד במקום על הכרטיס מסך. והרבה סיבות אפשריות אחרות

ואם זאת, טמפרטורה של 150C היא לא תקינה גם תחת בדיקת מאמץ מקסימלית, 150 תחת סקייפ אומר שיש לך תקלה בקירור של המעבד (חומר קירור התייבש, צלעות מלאות אבק, פין שבור שבגללו הקירור לא נצמד טוב למעבד וכדומה) - מעבד שמקורר מספיק (לא בצורה תקינה לגמרי, אבל מספיק כדיי שלא יקרו תקלות) לא אמור להגיע ל 80 במאמץ כבד, וקירור תקין לא יתן לו להתקרב ל 80 אפילו

פורסם

50. לא 150.

פורסם

אז זה תקין....

פורסם
  • מחבר

תבדקו בtask manager - התוכנה הזו משתמשת בזמו מנוחה ב25% זמן מעבד סתם כי בא לה...

פורסם

במחשב שלי, סקייפ לא משתמשת במעבד בכלל בזמן מנוחה. אז מספיק עם השטויות.

פורסם

אצלך לא. אצלו כן. אתה לא יכול לדעת מה היא עושה או לא אצל כל משתמש, במיוחד כשמדובר בסקייפ. ידוע שהיא מנצלת את חלק ממשתמשי הרשת בתור מרכזיות בשביל משתמשים אחרים, ויתכן שעושה דברים נוספים שאנחנו לא יודעים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים