עבור לתוכן

זקוק לעזרה בקניית XBOX 360.

Featured Replies

פורסם

אוקיי, אז אחרי שהחלטתי שאני הולך על XBOX 360, אני צריך לבחור איזה.

אני רק יודע שאני רוצה ללכת על גרסת ה-250GB. מעבר לכך, אני די מבולבל.

הקנייה לא תתבצע בימים הקרובים, אבל עדיין הייתי רוצה להיות סגור על החנות והמחיר מראש.

עיינתי בזאפ ויש אתרים שלא טורחים לציין אם המכשיר PAL, ואני גם לא יודע ממי הכי משתלם לקנות.. אני מאמין שיש פה הרבה אנשים מנוסים שיכולים לעזור בעיניין הנ"ל (מקווה שזה לא נוגד את החוקים לתת לינקים.. ?)

כמו שכתבתי באשכול הקודם, כרגע המשחק היחיד שיהיה לי יהיה GTA V (אם ניתן לרכוש את ה-XBOX במסגרת חבילה עם המשחק GTA V, אז זה בכלל פלוס), ככה שאני אסתפק בחבילה הבסיסית שכוללת שלט אחד.

הבנתי שגם מומלץ להצטייד בכבל HDMI, כך שגם לגבי זה הייתי רוצה עזרה, כי ראיתי שיש מספר ווריאציות (ומחירים) של כבלים (ואוליי בכלל עדיף להזמין את הכבל מחו"ל?) אני מתכוון לחבר את ה-XBOX למסך FULL HD.

בכל אופן, כל הערה\הארה שיש לכם לגבי קניית XBOX, אשמח לשמוע!

תודה!

פורסם
  • מחבר

אוקיי, בקשר לכבל הבנתי שכבלים קצרים זה אותו דבר וזה לא חשוב איזה אני קונה. אם יש לכם המלצות לחנות מסוימת אז אשמח, למרות שראיתי שיש מקומות שמוכרים את הXBOX עם אפשרות להוספת הכבל.. תלוי מאיפה תמליצו לי לקנות, ובזה אני עדיין זקוק לעזרתכם

תודה D:

(ד"א, ניסיתי כבר לחפש ביד2, אבל כל הדגמים שם או שהם גרוטאות, או שהן גרסאות פרוצות ויקרות, שאני לא צריך, כי אני לא מתכוון לפרוץ את המכשיר)

פורסם

קניתי את שלי כבר לפני איזה 3-4 שנים אבל בזמנו שביררתי, החנויות המומלצות היו enjoystick וgamestation. אני מכיר גם אנשים שקנו בKSP ומרוצים גם מהמחיר וגם מהמוצר שקיבלו.

אני קניתי בסופו של דבר בgamestation ואני מאוד מרוצה למרות שלא נזדקקתי לשום דבר מהם לאחר הקניה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים