פורסם 2013 באוקטובר 112 שנים חברים יקרים ערב טובאני מחפש כרטיס מסך זול ויעיל ולאחר קריאה במספר מקומות בפורום נתקלתי בהמלצות על הכרטיס שבכתורת.משום מה כאשר ניסיתי להזמין, הן דרך הספק שעובד עם הפורום והן דרך ספק אחר, נאמר לי כי אין במלאי את הדגם הזה.האם מדובר בדגם ישן שירד מן המדף?אם כן, אני מעוניין בהמלצה על דגם אחר ברמת מחיר נמוכה של עד 300 ש"ח שייתן לי תועלת סבירה.המערכת שלי כרגע:לוח אם GIGABYTE G31M-ES2Lמעבד INTEL E5200 2.5GHZזכרון 2GBכרטיס מסך ON BOARDלגבי השימוש:אני מנסה לשפר קצת המחשב לקראת יציאת המשחק FM2014.המלצות תתקבלנה בברכה.תודה רבה,אלעד
פורסם 2013 באוקטובר 112 שנים אף ספק לא עובד עם הפורום.לא יודע עד כמה המחשב הזה שווה השקע, המעבד שלך יהווה צוואר בקבוק גם לכרטיס כזה במקרים מסוימים.הכרטיס מאוד ישן, היום אנחנו כבר בדור 7000, הכרטיס הזה הוא דור 5000 (כאשר דור חדש יוצא בחודש הזה).
פורסם 2013 באוקטובר 112 שנים מחבר תודה על התגובהאני לא מחפש שינוי משמעותי.רק לשפר מעט את המצב לקראת המשחק FM2014.האם לא ניתן לשפר מצב בהוצאה מינימלית?
פורסם 2013 באוקטובר 112 שנים כעיקרון אפשר ללכת על הדגם הזה שמאוד משתלם למחירו - http://www.tms.co.il/product/11893מה שכן, אתה צריך לבדוק שלפחות יש לך ספק מינימאלי שיחזיק אותו (אם אתה לא יודע, אתה יכול לפתוח פיזית את המחשב ולצלם אותו, במיוחד את המדבקה שעליו).אם איני טועה, למנג'ר בד"כ יש דרישות מאוד נמוכות ממילא, אבל עדיין שקול האם ההוצאה הכספית הזו תשתלם לך (ולא עדיף לרכוש מחשב חדש שיריץ לך גם את שאר המשחקים כמו שצריך).
פורסם 2013 באוקטובר 112 שנים תקנה איזה כרטיס מסך יד שניה. משהו ברמת ה 4870 יעשה את העבודה לדרישות שלך, יש מלא כאלה בשוק היד שניה.
פורסם 2013 באוקטובר 112 שנים מחבר תודהכשאתה מתכוון לשוק יד שניה למה אתה מתכוון?וכיצד ניתן לדעת שהרכיב תקין בטרם הקניה?
פורסם 2013 באוקטובר 112 שנים האמת שאני לא הייתי קונה כרטיסים שכאלה ביד שניה. האם אומנם חזקים יותר, אבל לרוב ללא אחריות, וותק עבודה לא קטן וכמובן זוללי חשמל שידרשו ספק חזק יותר.
פורסם 2013 באוקטובר 112 שנים צריכת החשמל של ה 4870 סבירה לחלוטין. בגדול אני מסכים, אבל בשביל ה 100 - 150 שקלים שבהם ניתן למצוא אותם... עד כמה זה כבר משנה?
פורסם 2013 באוקטובר 112 שנים אפשר לקחת GTS 450 מהמציאון של KSP, הנה - http://ksp.co.il/?uin=19566אבל באמת שאין לכרטיס יותר מדי חשיבות במשחק כמו מנג'ר...(אם כבר אז למעבד יש יותר חשיבות שם, למרות שנראה לי שהמשחק קליל להרצה בכל מקרה)
פורסם 2013 באוקטובר 112 שנים למנג'ר יותר חשוב המעבד (אם אפשר עם הלוח הזה לעשות איזה OC מינימלי יהיה עדיף) וגם קשיח - המון מידע במסדי נתונים.
פורסם 2013 באוקטובר 212 שנים מחבר INTEL CPU AMD CPU[TABLE=class: raceResults, width: 640] [TR] [TH=bgcolor: white]Recomended Specification[/TH] [TH=bgcolor: white][/TH] [TH=bgcolor: white][/TH] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: white]Intel CPU[/TD] [TD=bgcolor: white][/TD] [TD=bgcolor: white] Core 2 Duo E4300 1.8GHz[/TD] [TD=bgcolor: white][/TD] [TD=bgcolor: white][/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: white]AMD CPU[/TD] [TD=bgcolor: white][/TD] [TD=bgcolor: white] Athlon 64 X2 Dual Core 4200+[/TD] [TD=bgcolor: white][/TD] [TD=bgcolor: white][/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: white]Nvidia GPU [/TD] [TD=bgcolor: white][/TD] [TD=bgcolor: white] GeForce GT 330[/TD] [TD=bgcolor: white][/TD] [TD=bgcolor: white][/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: white]AMD GPU[/TD] [TD=bgcolor: white][/TD] [TD=bgcolor: white] Radeon HD 7620G[/TD] [TD=bgcolor: white][/TD] [TD=bgcolor: white][/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: white]RAM[/TD] [TD=bgcolor: white][/TD] [TD=bgcolor: white] 4 GB[/TD] [TD=bgcolor: white][/TD] [TD=bgcolor: white][/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: white]Operating System[/TD] [TD=bgcolor: white][/TD] [TD=bgcolor: white] Win Xp 32[/TD] [TD=bgcolor: white][/TD] [TD=bgcolor: white][/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: white]Direct X[/TD] [TD=bgcolor: white][/TD] [TD=bgcolor: white] DX 10[/TD] [TD=bgcolor: white][/TD] [TD=bgcolor: white][/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: white]HDD Space[/TD] [TD=bgcolor: white][/TD] [TD=bgcolor: white] 8.5 GB[/TD] [/TR] [/TABLE] חברים יקרים כפי שאני מבין, אלו דרישות המשחק. האם הוספת כרטיס המסך תסייע לי?
פורסם 2013 באוקטובר 312 שנים מחבר חברים שלוםהאתגר האמיתי מבחינתי הוא לרכוש כרטיס מסך בעלות של עד 250 ש"ח כדי שישפר את מצבי אל מול דרישות המשחק.אני מזכיר ומבהיר- זה לא עניין של קמצנות, פשוט הכרטיס נועד לשרת רק את המשחק FM2014 ותו לא.תודה על העזרה,אלעד
פורסם 2013 באוקטובר 1712 שנים מחבר חברים יקרים שלוםהפוסט נכתב לפני כשבועיים וגם אז לא הצלחתי לגבש הבנה חד משמית לגבי זהות הכרטיס שעלי לרכוש.אשמח לקבל המלצה חד משמעית, או קרובה לכך, לגבי כרטיס מסך שיטיב את מצבי ולו במעט ויאפשר לי להריץ את FM2014 ללא בעיה (כולל המנוע הגרפי).תקציב- 250-300, קשיח.תודה רבה,אלעד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.