עבור לתוכן

שאלה: איזה כרטיס מסך יריץ BF3?

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב intel i3 וכרטיס מסך on-board לא משהו ואני רוצה BF3 על low-medium ואני לא בטוח איזה כרטיס יתאים לי...

של nVidia או של AMD אני צריך תשובה בבקשה! :smiley1: נ.ב: התקציב שלי נע בין 500-800 ש"ח, רזולוצית מסך 1680X1050.

נערך על-ידי amir2905

• תגובות 34
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תקציב ורזולוציה

פורסם
  • מחבר

1680X1050

- - - תגובה אוחדה: - - -

אם אפשר גם שם של כרטיס אני אשמח מאוד :smiley1:

נערך על-ידי amir2905

פורסם

ספק כוח?

פורסם
  • מחבר

ספק כוח

A.PFC 350W FAN12 POWER MAN INWIN

פורסם

BF3 רץ על הגדרות גבוהות אצלי על GTX-660

תסתכל באתר של NVIDIA.

על GTX-650 תקבל בהגדרות בינוניות כ 50 FPS.

650 נאה הכי מתאים לך בגלל צריכת חשמל נמוכה. הבה בתור )650TI) לוקח כבר פי 2 יותר..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

פורסם

אתה באמת הולך להיכנס ל - BF3 עכשיו כש - 4 ממש בפתח וכולם (כנראה) יעברו אליו בקרוב ?

בכל מקרה לא הייתי קונה כרטיס מסך חדש בלי להחליף קודם את הספק למשהו נורמלי עם 400W מחברה טובה (גם ל - Inwin יש ספקים טובים, אבל לא בסדרות הממש זולות שלהם).

פורסם
  • מחבר

אני לא אהבתי את ה BF4 ויש לי כבר BF3 שקניתי בפומבי בזול מאוד יחסית ואני מאוד אהבתי את ה-3 ואני לא חושב שכולם יעברו אליו (ה-4) (נניח מצאתי call of duty 1 ברחוב ובדקתי את ה-multiplayer ויש טונה של שרתים וטונה שחקנים למרות כל המשחקים החדשים שיצאו להם).

- - - תגובה אוחדה: - - -

ואפשר לשאול לאיזה חברה אתה ממליץ? האם ANTEC טובים כי בכל מקרה חשבתי לשדרג גם את הספק.

נערך על-ידי amir2905

פורסם

לא אהבתי את 4 ? מה בדיוק ? המשחק עוד לא יצא.... שרתי 3 יהיו רקים אחרי ש4 יצא רשמית. והבטא בעייתית כי ... זה בטא.

פורסם
  • מחבר

ראיתי משחקים שלו ב-livestream ולא קשור לבטא גם אני חושב שלא כדאי לי לקנות עוד פעם עוד משחק וזה יהיה סתם בזבוז כסף כיוון שלא כדאי לי...

נערך על-ידי amir2905

פורסם

כן, אנטק היא חברה טובה והנה ספק משתלם שלהם - http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=VP-450P

גם הספק הזה של סיסוניק יהיה אופצייה משתלמת - http://ksp.co.il/?uin=11341

זה משאיר לך כ 550-600 ש"ח לכרטיס מסך חדש, ב - 640 ש"ח אפשר להביא HD7790.

פורסם
  • מחבר

רק החנות הזאת מוכרת אותו (את הספק הראשון שכתבת)? כיוון שאני מעדיך ivory או ksp?

פורסם

יש אותו ב - KSP ב - 28 ש"ח יותר, במחיר הזה כבר הייתי לוקח את הסיסוניק.

פורסם
ראיתי משחקים שלו ב-livestream ולא קשור לבטא גם אני חושב שלא כדאי לי לקנות עוד פעם עוד משחק וזה יהיה סתם בזבוז כסף כיוון שלא כדאי לי...
אין בעיה, אבל כמו שאמרתי 3 יהיה לא רלוונטי אוטוטו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים