עבור לתוכן

שאלה: איזה כרטיס מסך יריץ BF3?

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב intel i3 וכרטיס מסך on-board לא משהו ואני רוצה BF3 על low-medium ואני לא בטוח איזה כרטיס יתאים לי...

של nVidia או של AMD אני צריך תשובה בבקשה! :smiley1: נ.ב: התקציב שלי נע בין 500-800 ש"ח, רזולוצית מסך 1680X1050.

• תגובות 34
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תקציב ורזולוציה

פורסם
  • מחבר

1680X1050

- - - תגובה אוחדה: - - -

אם אפשר גם שם של כרטיס אני אשמח מאוד :smiley1:

פורסם

ספק כוח?

פורסם
  • מחבר

ספק כוח

A.PFC 350W FAN12 POWER MAN INWIN

פורסם

BF3 רץ על הגדרות גבוהות אצלי על GTX-660

תסתכל באתר של NVIDIA.

על GTX-650 תקבל בהגדרות בינוניות כ 50 FPS.

650 נאה הכי מתאים לך בגלל צריכת חשמל נמוכה. הבה בתור )650TI) לוקח כבר פי 2 יותר..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

פורסם

אתה באמת הולך להיכנס ל - BF3 עכשיו כש - 4 ממש בפתח וכולם (כנראה) יעברו אליו בקרוב ?

בכל מקרה לא הייתי קונה כרטיס מסך חדש בלי להחליף קודם את הספק למשהו נורמלי עם 400W מחברה טובה (גם ל - Inwin יש ספקים טובים, אבל לא בסדרות הממש זולות שלהם).

פורסם
  • מחבר

אני לא אהבתי את ה BF4 ויש לי כבר BF3 שקניתי בפומבי בזול מאוד יחסית ואני מאוד אהבתי את ה-3 ואני לא חושב שכולם יעברו אליו (ה-4) (נניח מצאתי call of duty 1 ברחוב ובדקתי את ה-multiplayer ויש טונה של שרתים וטונה שחקנים למרות כל המשחקים החדשים שיצאו להם).

- - - תגובה אוחדה: - - -

ואפשר לשאול לאיזה חברה אתה ממליץ? האם ANTEC טובים כי בכל מקרה חשבתי לשדרג גם את הספק.

פורסם

לא אהבתי את 4 ? מה בדיוק ? המשחק עוד לא יצא.... שרתי 3 יהיו רקים אחרי ש4 יצא רשמית. והבטא בעייתית כי ... זה בטא.

פורסם
  • מחבר

ראיתי משחקים שלו ב-livestream ולא קשור לבטא גם אני חושב שלא כדאי לי לקנות עוד פעם עוד משחק וזה יהיה סתם בזבוז כסף כיוון שלא כדאי לי...

פורסם

כן, אנטק היא חברה טובה והנה ספק משתלם שלהם - http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=VP-450P

גם הספק הזה של סיסוניק יהיה אופצייה משתלמת - http://ksp.co.il/?uin=11341

זה משאיר לך כ 550-600 ש"ח לכרטיס מסך חדש, ב - 640 ש"ח אפשר להביא HD7790.

פורסם
  • מחבר

רק החנות הזאת מוכרת אותו (את הספק הראשון שכתבת)? כיוון שאני מעדיך ivory או ksp?

פורסם

יש אותו ב - KSP ב - 28 ש"ח יותר, במחיר הזה כבר הייתי לוקח את הסיסוניק.

פורסם
ראיתי משחקים שלו ב-livestream ולא קשור לבטא גם אני חושב שלא כדאי לי לקנות עוד פעם עוד משחק וזה יהיה סתם בזבוז כסף כיוון שלא כדאי לי...
אין בעיה, אבל כמו שאמרתי 3 יהיה לא רלוונטי אוטוטו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים