עבור לתוכן

לאחר החלפת קירור למעבד, המחשב לא עולה, לפי KSP הלוח אם הלך בגלל עייפות חומר

Featured Replies

פורסם

ובתור נקודה לעתיד אם איי פעם אתה מקבל מחשב מתיקון :

תמיד תבדוק שהמחשב עובד במעבדה!

אל תסכים לשמוע "הכול בסדר,סע לשלום" תמיד תוודא.

• תגובות 73
  • צפיות 44k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אפשר לדעת באיזה סניף מדובר?

מניסיון של שנים עם הכולרות האלו, לך לסניף כאשר הוא עמוס, תסביר שם מה הבעיה ותתחיל להרים את הקול ואם צריך גם לצעוק ולהזהיר את שאר הלקוחות.

אחד הכללים שלומדים ב-KSP הוא כשלקוח נכנס עם מחשב ישר מפילים עליו את האשמה או שממציאים משהו מפגר כמו עייפות החומר(בדיחה).

איך אמר לי פעם הטכנאי שלהם? אני בכלל לפני שנה עבדתי כמאבטח ואין לי שום קשר למחשבים.

פורסם

בהחלט מקרה מרגיז גם אם זה קרה כתוצאה מרשלנות שלהם בכל מקרה אני ממליץ לך לבדוק את הלוח פיזית ולחפש נזק פיזי או רכיב חסר(אולי דפקו משהו ואז הוציאו אותו כדי שלא יהיה בולט) במיוחד באזורים שמסביב לברגים שלו שאולי המברג החליק או משהו אם תמצא נזק פיזי כזה הם לא יכלים להכחיש שהם לא עשו את זה

פורסם

או קבל שהם עיקמו ואז עקרו לגמרי ? גם אפשרי. אבל לא בהכרח תהיה תקלה שבה רואים נזק חיצוני, לפעמים התקלה היא שבירת הלחמות ומוליכים בגלל מאמץ כיפוף על הלוח

פורסם

ברור שזאת השערה שלי אבל אם הוא מוצא בעיה כזאת הוא יוכל לבוא אליהם בטענות יש אנשים שמסוגלים להכל מה אכפת לו לבדוק את זה

פורסם

הם לא חייבים לו משהוא - כי ככל שהתקלה תהיה נדירה היא אפשרית והם הזהירו, התפקיד שלו זה להוציא מהם את מה שהוא יכול, ויש לו סיכוי טוב כי "זה לא נראה טוב" ואם הם יקלטו שאחרים רואים את הסיפור הם יעדיפו להחליף לו לוח ולשתוק ולא לפגוע בשם שלהם, שבכל מקרה לא טוב במיוחד בקטעים האלה

יש להם כמה לוחות כאלה תקועים סתם בארון של המעבדה ואין להם בעיה להחליף לו ללוח דומה, הם כנראה רוצים להציע לו את זה בתור תיקון בתשלום....

פורסם

אתה צודק אבל לא דיברתי על התקלה הנדירה שהם הזהירו אותו מפניה אלה על מקרה שבאמת נגרם נזק ללוח אפילו בטעות ע"י הטכנאי בזמן הפירוק \הרכבה שמברג החליק והרס איזה חלק למשל

פורסם

^ הימור שלי - זה בדיוק מה שקרה.

פורסם

הטיפשים האלו של KSP הרכיבו לי קירור מים וסגרו את הברגים שמקבעים את הבלוק עם מברגה.

ישר זיהיתי שהם עבדו עם מברגה חזקה כיוון שראשי הפיליפס היו חרושים והביט החליק בתוך ראש הפיליפס.

אם כבר משתמשים עם מברגה בלוח אם או מקומות כאלו, פשוט עובדים עם טורק ומהירות איטית יותר.

פורסם

פועלי בניןי שיודעים א העבודה שלהם לא משאירים ברגים חרושים..... מה נסגר אם הטכנאים שעשו לך את המחשב >_<

פורסם

לא הייתי קורא לבחור שהרכיב את זה טכנאי..

פורסם

ככל שאני שומע יותר על המתרחש בKSP, בנוסף לנסיון האישי שלי איתם, כך אני מקווה יותר שהתקרה בסניפים שלהם תסבול מעייפות החומר.

פורסם

בואו נהיה מציאותיים, ברור לכולם שעדיף ש- KSP תישאר בסביבה, אחרת התחרות תרד והמחירים יעלו.

פורסם

זו אחלה חנות בשביל ללכת ולקנות רכיבים בודדים. המחירים לרוב טובים, זמינות המלאי מעולה וגלויה באתר. המגוון טוב. יש להם פריסה מעולה ואם צריך משהו פשוט הולכים לחנות ולוקחים (ואפשר לדעת מראש אם זה במלאי או לא).

כמעבדה וכמקום "שירותי" - הם בהחלט לוקים בחסר. אבל בנישה של משהו שהוא מעיין "מחסן" - הם מעולים לטעמי.

פורסם

חוץ מנציגים אפטים שנותנים לך הרגשה שעושים לך טובה, אין בעיה במעמד הקניה, הבעיה מתחילה כשצריכים להפעיל את האחריות או לקבל שירות טכני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים