פורסם 2013 בספטמבר 3012 שנים שלום,יש לי שתי שאלות בנושאים שונים 1.האם יש פה אנשים שלא עשו צבא (מסיבות נפשיות כאלא ואחרות) ויכולים להגיד איך זה השפיע עליהם בראיונות עבודה כו האם יש פה אנשים שמעשיקים עובדים ( בתחום ההי טק כמובן) ויכולים להגיד אם זה ישפיע על בחירתם אם העובד עשה צבא או לא וכמה זה השפיע על ההחלטה2 . הסתכלתי בכמה אוניברסטאות על תנאי הקבלה לתוא בהנדסת חשמל ואלקטרונירה ובכמה אוניברסיטאות (כמו למשכן המכון הטכנולוגי חולון) לא רשום שממוצע הבגרות משנה אלא רק התוצאות במתמטיקה ופיזיקה השאלה שלי היא אם למרות שלא רשום יש סיכוי שזה עדיין פקטור כי חלק מהבגרויות שלי ממש גרועות (כמו תנ"ך שיש לי 55) האם לדעתכם זה בכל זאת משפיע למרות שלא רשום על זה כלום באתר?תודה רבה
פורסם 2013 בספטמבר 3012 שנים תנאי הקבלה באתרים של המכללות או אוניברסיטאות הן התנאים, הם לא מחביאים תנאים או משהו כזה.אם לא רשום שום דבר על ממוצע בגרויות אז הוא לא רלוונטי, העיקר שיש זכאות לבגרות, פסיכומטרי וציונים מספקים במקצועות הבגרות שכן רלוונטים (מתמטיקה ופיזיקה).
פורסם 2013 באוקטובר 912 שנים שים לב שישנה מכינה בהרבה מקומות שמאפשרת לך להתקבל למרות ציוני בגרות נמוכים.וזו גם הכנה טובה לתואר.
פורסם 2013 באוקטובר 1012 שנים מחבר כן אני כנראה יעשה מכינה בפיזיקה במכון הטכנולוגי חולון במקום בגרות הם לא אומרים שהממוצע בגרות משנה להם ככה שזה ישאר נמוך (יחסית)
פורסם 2013 באוקטובר 1012 שנים 1.האם יש פה אנשים שלא עשו צבא (מסיבות נפשיות כאלא ואחרות) ויכולים להגיד איך זה השפיע עליהם בראיונות עבודה כו האם יש פה אנשים שמעשיקים עובדים ( בתחום ההי טק כמובן) ויכולים להגיד אם זה ישפיע על בחירתם אם העובד עשה צבא או לא וכמה זה השפיע על ההחלטהתודה רבהברור שיש מעסיקים שזה ישנה להם. בגדול, גם אנשים שלא עשו צבא משיגים עבודה. זה לא קריטי.
פורסם 2013 באוקטובר 2012 שנים 1 אתה לא צריך לספר לאף אחד שלא עשית צבא זה לא ממש מעניין מישהו ,ואם בכזאת זאת שואלים תגיד שיש לך פטור מסיבות רפואיות מה שנכון .2 לאוניברסיטאות אתה צריך סכם ציונים כללי+פסיכומטרי , ומתמטיקה ופיזיקה בהתאם תלוי בתואר . מכללות בדרך כלל יסתפקו בבגרות מלא ומתמטיקה ופיזיקה בהתאם ביחד עם ציון פסיכומטרי , למעט תל אביב יפו שדורשים גם ממוצע ציונים .
פורסם 2013 באוקטובר 2012 שנים ואם לא עשיתי צבא מהתאמים נפשיים זה משנה משהו?בין אם זה נפשי/חוסר התאמה או כל סיבה אחרתכל הסיבות הן אותו דבר.. יראו אותך בתור אחד שלא עשה צבא, הסיבה לא משנה..אגב, למעסיקים הנורמליים לא אכפת אם עשית צבא, העיקר שתעבוד ותהיה עובד טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.