עבור לתוכן

איזה אינטרנט כדאי לי?

Featured Replies

פורסם

יש לי רשת אם אח שלי ויש לנו אינטרנט ברשת עכשיו גם אני וגם אח שלי משחקים CS אבל הבעיה שמתי שאני משחק והוא עושה משהו האינטרנט

אז זה משחק לי על פינג גבוהה. ואנחנו גם לא יכולים לשחק ביחד אז חבר שלי אמר לי להחליף את האינטרנט ל ADSL (יש לי כבלים)

ולעשות 1.5 מגה ואז זה יתחלק חצי חצי כל אחד 750 מתי שאתחנו ביחד ומתי שאנחנו לבד אז יש לי את כל 1.5 ואני לא יודע אם זה נכון

אז אני רוצה לדעת אם כדי לי להחליף ל ADSL?

פורסם

אתה יכול להגדיר על ידי תוכנה איך אתה רוצה שרוחב הפס יתחלק.

ואין לזה שום קשר לכבלים או ADSL

פורסם

שם התוכנה היא BANDWIDTH CONTROLLER היא מחלקת רק במידה ויש לך רשת כך שהמחשב שלך מחשב ראשי והמידע עובר דרכו.

יותר מידע עליה יש בסטיקי של קישורים חושבים.!

פורסם

אתם משחקים על אותו קו, ומצפים שישהיה פינג טוב?

יהיה לכם פינג שהוא לפחות כפול ממה שאם כל אחד ישחק בנפרד

וזה לא קשור ל1.5 מגה ביט או ADSL,

מה הפינג של שאתה משחק לבד, ומה הוא שאתה משחק עם אח שלך?

תבדוק ותחזור.

---------------------------

וד"א, בכותרת תשנה כדי == כדאי

---------------------------

פורסם

כמו שאמרו פה, Bandwith Controller יכול לעזור...

האינטרנט בד"כ לא מוגדר מראש ככה שלכל מחשב הוא מתחלק חצי חצי. לכן יש צורך בתוכנות ששולטות על זה.

אין צורך להחליף לADSL מכבלים, ההבדל אם יש הוא אפסי וכמו שכבר טחנו את הנושא הזה בכמה מקומות יכול להיות הבדל לכאן ולכאן, ככה שאני ממליץ לך אם אתה רוצה לשדרג, תעשה את זה כבר דרך הספק הנוכחי שלך וזהו.

פורסם
  • מחבר

מתי שאני משח לבד אני משחק על 30+- פינג ומתי שאנחנו ביחד זה עולה ל250 כל אחד

פורסם
  • מחבר

הורדתי את התוכנה אבל אני לא יודע להגדיר את רוחב הפס לאח שלי

יש לי אינטרנט של 750 ואני לא יודע איך לחלק את האינטרנט

פורסם

תגדיר הגבלה על הרשת עם המחשב של אח שלך. תסמן הגבלה במידע עולה (זאת אומרת נשלח מהמחשב שלך ומתקבל אצלו), ותקליד את המהירות המקסימלית שאתה רוצה שהוא יוריד בה.

אני מצטער שאני לא מדייק בתפריטים שם, פשוט התוכנה לא מותקנת אצלי כרגע.

בכל מקרה, זאת אחת התוכנות הכי קלות לתיפעול שראיתי בחיים שלי.... צריך להיות משהו מיוחד בשביל לא להבין איך עובדים בה...

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע אם אתה מתכוון לזה

maximum rate ____________ bytes per second

אני כתבתי בשורה 50,000

ויש לי אינטרנט 750

זה חילוק טוב?

פורסם

זה קצת יותר מחצי הפס שלך.

אתה יכול לחשב לבד את היחסים.

שים לב שאינטרנט 750, זה 750,000bits.

בתוכנה, המהירות נמדדת ב-Bytes.

אז ככה שאם תמיר את ה-750Kb ל-KB, תקבל: 96KB.

לכן, 50,000Bytes זה בערך חצי מהפס.

פורסם
  • מחבר

עוד 2 שאלות

מה אני צריך לעשות אם התוכנה זאת אומרת אני צריך להכניס קבצים שלה למקום מסויים ?אולי להשאיר אותה דלוקה על השולחן עבודה

או שאני צריך להגדיר פעם אחד לעשות ok ולסגור

עכשיו יש לי את כל ה750 ורק לאח שלי יש חצי הוא שגם אם הוא לא עושה כלום יש לי חצי?

פורסם

אתה מגדיר אותה פעם אחת, עושה OK, סוגר אותה ושוכח ממנה. היא משפיעה גם בלי לפעול ברקע, עד שיסירו אותה לגמרי מהמחשב.

בקשר להגבלה עצמה: האינטרנט שלך לא מוגבל אף פעם ע"י התוכנה. מוגבלת רק התעבורה מהמחשב שלך אל המחשב השני.

אם הוא לא משתמש בכלום, אתה תוריד כרגיל בכל רוחב הפס שמוקצה לך מספקית האינטרנט.

אם שניכם משתמשים באינטרנט ביחד, הוא יוגבל ע"י התוכנה ל-50KB, ולך יישארו עוד 50 פחות או יותר, לפי ההגבלה המקסימלית של הספקית.

אם רק הוא משתמש באינטרנט, הוא יוגבל ע"י התוכנה ל-50KB, ושאר ה-50 יישארו לא מנוצלים.

פורסם

משחקי רשת = UPLOAD SPEED

ברור שצריך גם להוריד מידע מהשרת אבל בגדול משחק רשת ממוצע צריך 7KB UP 7KB DOWN.

זאת הסיבה שיש הבדל עצום כשמשחקים עם ISDN בשרת מקומי לעומת 56KB MODEM וההבדל בניהם הוא רק 2KB UP/DOWN.

כבר דיברו על זה הרבה אבל לצערינו האינטרנט בארץ מאוד מוגבל בנושאים שונים ואחד מהם הוא כמובן מהירות השליחה המעוררת רחמים, לכן... אם אתה רוצה לשחק משחק רשת עם אח שלך ביחד כדאי לך לדבר עם ספקית אינטרנט ולחפש אולי בכל זאת אכשהו יש מצב להשיג 15 KB UP ואם אין אז אתה תהיה חייב לקנות עוד מודם ועוד מנוי... ואין פשוט מה לעשות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים