עבור לתוכן

האם מעבר מאייפון 4 לנקסוס 4 זו עליה או ירידה?

Featured Replies

פורסם

אין לי קשר נפשי עמוק לא לISO7 ולא לאנדרויד - (סה"כ אותה הגברת בשינוי אדרת עם קצת יותר חופש)

פורסם

עניין של טעם והרגל, לדעתי עלייה משמעותית, יהיו פה עוד 100 שיגידו ההיפך

פורסם

לעומת אייפון 4 - שידרוג משמעותי.

שים לב לסרטון הבא (ששם זה ה-4S)

פורסם

שדרוג משמעותי, אין כאן שאלה.

פורסם

לא יודע, אמא שלי עברה לנקסוס 4 בעל כורחה (טלפון חברה עם אבטחה) מאייפון 4 והיא ממש מתעבת אותו.

הוא אמנם מהיר יותר, אבל הרבה פחות נוח ומובן בשבילה (היא לא איזה סבתא שלא מבינה במחשבים)

היא לא אוהבת את ממשק האנדרואיד ה"עירום" אבל היא לא יכולה להחליף רום, בגלל החברה.

הבעיות שלה איתו:

ממשק מסובך יותר

התחממות לא סבירה

רמקול נוראי, שמגיע למהנדס ששם אותו בגב המכשיר מכות.

סוללה שמתכרסמת במהירות ונטענת לאט

קריסות ותקיעות מדי פעם.

בנוסף, המצלמה שלו ממש לא משהו והוא כבד, גדול ועדין (לא תאמינו לכמה אנשים בחברה הוא התנפץ)

ששאלתי אותה לאיזה פלאפון היא הייתה מחליפה אילו הייתה יכולה, אז היא אמרה אייפון כלשהו או מכשיר גאלקסי בגודל נורמלי.

פורסם

^ אמא שלך לא בסדר...

זה מה יש, יש כאלו שמתרגלים לאייפון, הם מכירים את הממשק וזה נוח להם (מה לעשות אייפון נוח), אבל צריך לנסות וללמוד את הממשק, אני מכיר המון אנשים שעברו מאייפון לנקסוס 4 ולא יכולים לחזור.

לי היה נקסוס 7 והממשק שלו מאוד ברור ונוח, יש לי ניסיון גם עם הנקסוס 4 ו-10, מכשירים מצוינים, ברורים ופשוטים.

נשבר? הם חשבו על לקנות כיסויי נורמלי?

פורסם

אפשר לומר שזה עניין של טעם והעדפה אישית.

אבל מה שבטוח - הנקסוס בכמה רמות מעל בהשוואה לאייפון 4.

פורסם

עליה משמעותית מאוד.

האייפון 4 מיושן ואיטי, ובכללי אני די מתעב את אפל :)

פורסם

^^^

זאת הבעיה. אי-אפשר לדון ברצינות בסוגיות האלה בלי שזה יהפוך לויכוח בין שונאי אפל לחסידי אפל.

ואם יצרטפו לדיון שונאי סמארטפונים באופן כללי, אז בכלל תהיה פה חגיגה אל תוך הלילה. :)

פורסם

אפשר להתווכח על הנקסוס 4 מול אייפון 5 או משהו כזה.

האייפון 4 הוא מכשיר שהתחרה בגלקסי S1. אין פה הרבה מקום להשוואה, המכשיר מתקדם בצורה משמעותית. מה גם שהאייפון 4 היה מכשיר בעייתי.

פורסם

לדעתי הנקסוס לוקח בגדול.

מכל בחינה.

ד"א יצא לי לראות אותו נופל בלי מגן מ2.5 מטר.

ולא קרה לו כלום.

המכשיר די עמיד יחסית למרות מה שהבחור למעלה טוען.

מי שלא יכול לשנות רום זה די בעיה שלו.

למרות שהסטוק לדעתי הכי טוב.

אין מקום להשווה משום בחינה לדעתי.

לא חומרתית ולא מבחינת תוכנה.

פורסם

לא מדוייק. לחבר שלי נפל הנקסוס מגובה שולחן והמסך מת לו במכה הראשונה. עלות: 650 ש"ח.

- - - תגובה אוחדה: - - -

לא מדוייק. לחבר שלי נפל הנקסוס מגובה שולחן והמסך מת לו במכה הראשונה. עלות: 650 ש"ח.

פורסם

- - - תגובה אוחדה: - - -

לחבר שלי נפל מגובה כיס, ונשבר לחלוטין... מצד שני, הנקסוס שלי נפל פעמים רבות מגבהים רציניים יותר - ולא קרה לו כלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים