עבור לתוכן

עזרה בקניית אוזניות למשחקים - למבינים !

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה ניסיתי כבר הרבה HEADSETS במהלך השנים ובכולן היו חסרונות בולטים שמאוד הפריעו לי (הרבה מהם מSTEELSERIES, THERMALTAKE, ועוד)

כרגע אני עם KULO 7.1 של ROCCAT .. מאוד לא נוחות, שבירות, הבילד פשוט מדיי, ובנוסף להכל הם ON-EAR ואני חייב משהו OVER-EAR.

אז ככה, לפי מה שקראתי הTRITTON PRO+ 5.1 בגרסאת המחשב רק יצא לפני חודש, ככה שהוא לא יגיע בזמן הקרוב.

האפשרויות האחרות שחשבתי עליהן :

- Roccat Kave 5.1

- Razer Tiamat 7.1

- Logitech G35

מה שאני חייב באוזניות זה שיתחברו בUSB (הKAVE יוצא דופן כי יש בו 5 חיבורים של סאונד + USB למתח)

כי יש לי מערכת שמתחברת בחיבור אנלוגי רגיל של 3.5

**חשבתי לקנות גם כרטיס קול לא יקר מדיי שישפר את איכות הסאונד ואת הסראונד בהתאם לאוזניות שאני אקנה (5.1\7.1) של ASUS או CREATIVE ובגלל זה אני צריך שתציעו לי אוזניות (עדיף מהדגמים שלמעלה) שילכו טוב עם איזה כרטיס נחמד.

*אני גם שומע מוזיקה עם האוזניות דיי הרבה אבל העדיפות היא לגיימינג.

פורסם

לצערי אני לא יכול לעזור...

גם אני בעצמי מחפש בדיוק אותו הדבר

אבל מסקרנות למה לא הכנסת גם את אלה : http://www.cmstorm.com/en/products/audio/sirus_S/ ?

פורסם

יש גם את corsair vengeance 1500 סקיבלו ביקורות טובות. יש לי את הדגם הקודם שלהם (H100) ואני מבסוט למרות שהפלסטיקה קצת מצועצעת (דבר נכון לגבי רוב האזניות בקטגוריה).

יש 2 סוגי סראונד באוזניות:

וירטואלי (תוכנה) - רמקול אחד לכל אוזן, כאשר הדרייבר ממקסס את כל הערוצים ל-2 עם שינויים בווליות ו-delay יחסי בשאיפה שכל ערוץ יישמע כמו מה שמגיע אל עור התוף (הרי יש לנו רק קולטן אחד בכל אוזן בסופו של דבר). לוג'יטק קורסייר ואסטרו משתמשים בשיטה הזאת.

אמיתי - מספר רמקולים קטנים לכל אוזן, ממוקמים כך שהסאונד יגיע מכיוונים שונים מתוך כוונה שתעלת האוזן תיצור את הפרשנות המרחבית שלה.

אישית אני מעדיף את הסוג הראשון בגלל שלאלמנט אחד גדול (40-50mm) יהיה טווח, דיוק ושקיפות טובים יותר ממספר אל' קטנים (אלה לא רמקולי Hi-Fi, מגבלת הגודל/הספק/מחיר מחייבת פשרות באיכות).

יש מי שמוכן להתפשר על איכות הסאונד בשביל סראונד מובחן ומדויק יותר. הרוב לא מרגישים הבדל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים