עבור לתוכן

חוות דעת על מקרן קול \ סאונד בר של LG

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אז ככה אני בעל טלויזיה LG 42PA4500

חשבתי לקנות את המקרן קול הבא LG NB3520A

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=835142

80% מהזמן אני צופה בסרטים או סדרות ב HD נייד שאני מחבר לכניסת USB בטלויזיה הבעייה היית שכל הסרטים באיכות הגבוהה היו באים באיכות סאונד DTS וטלויזיה לא תומכת אז הייתי ממיר את האיכות ל AC3 ורק אז רואה.

עכשיו בעזרת הסאונד בר אני יוכל לראות סרטים באיכות ה DTS ( לפחות זה מה שכתוב במפרט שלה )

אז קודם כל הייתי רוצה לקבל חוות דעת אולי ממישהו שיש לו את הסאונד בר הנל ( או משהו בסגנון)

מה במיוחד מעניין אותי זה איכות הסאב וובר ( חשוב לי לציין שרף איכות השמע הוא לא בשמיים אני לא באמת יכול להבדיל מאיכות טובה לאיכות מצויין)

כמו כן עוד דבר שלא מובן לי זה התגובה שכתבו על המכשיר בזאפ , הבחור שם אומר שכאשר הממיר של היס היה מחובר אצלו לטלויזיה בחיבור שלא HDMI לא שמעו כלום.

ואצלי הממיר של היס מחובר דרך הכבל אדום לבן וצהוב ( מצטער שאני לא יודע את השם המקצועי שלו) האם זה לא יעבוד גם אצלי?

תודה רבה מראש

פורסם

מקרן הקול לא יביא לך איכות חדשה. הוא לא ימצה פוטנציאל שיש במקור שלך שאינו ממומש כרגע. חבל לקנות מוצר כזה, כשאפשר לכוון את הכסף למשהו מוצלח הרבה יותר.

בוא תגיד לנו מה התקציב שלך, מה סוג הסרטים\סדרות שאתה רואה ומה גודל החדר שלך ונמשיך משם.

פורסם
  • מחבר
מקרן הקול לא יביא לך איכות חדשה. הוא לא ימצה פוטנציאל שיש במקור שלך שאינו ממומש כרגע. חבל לקנות מוצר כזה, כשאפשר לכוון את הכסף למשהו מוצלח הרבה יותר.

בוא תגיד לנו מה התקציב שלך, מה סוג הסרטים\סדרות שאתה רואה ומה גודל החדר שלך ונמשיך משם.

התקציב הוא עד 1500 , בעיקרון אני רואה סרטים וסדרות מכל הסוגים גם אקשן וגם קומדיות וגם אימה.

שמע חשוב לי להדגיש שהאיכות שמע שאני רגיל אליה ומספקת אותי(מאוד) היא מערכת 2.1 של אלטק לנסינג בתקציב של 400 שקל שמחוברת אצלי כבר כ 4 שנים למחשב הנייח ואני מאוד מרוצה מהרמקולים ובמיוחד מהסאב בופר, והקטע שבשנה האחרונה התחלטתי לראות את כל הסרטים והסדרות בטלויזיה .

אז בהשוואה במערכת בסיסית של אלטק לנסינג אתה חושב שהסאב בופר והסאונד בר לא של LG לא יתן לי את האיכות שאני רגיל ומרוצה ממנה?

ועוד שאלה יש גם את המקרן קול הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=835140

וכתוב עליו שהסאב בופר שלו אקטיבי, מה זה אומר בדיוק? זה יותר טוב? כי בדגם של LG לא כתוב אם זה אקטיבי או לא.

שוב תודה רבה

פורסם

אם אתה מרוצה מהמערכת הנוכחית, אז תחבר אותה ליציאות השמע של הטלויזיה ותסגור עניין. אם לטלויזיה יש יציאה דיגיטלית בלבד, אתה תצטרך רכיב שנקרא DAC. קנה את הזול ביותר שתוכל להשיג (יש המונים כאלו במגוון מחירים).

פורסם

מקרני קול יש כרגע רק ליאמאהה למיטב ידיעתי. מה שאתה מקשר זה סאונד בר. בכל מקרה, אם אין לך מגבלה של אסתטיקה, רמקולים נפרדים עם רסיבר יתנו תמורה טובה יותר.

פורסם
  • מחבר

יש לי בעייה של אסטטיקה. ולכן גם הרמקולים של המחשב לא מתאימים. מכיוון שזה לא יראה טוב בסלון.

בגדול אני דיי סגור על זה שאני רוצה לרכוש סאונד בר.

פשוט לא יודע איזה, ולכן אני מבקש שוב פעם הסבר על הסאב וופר האקטיבי, מה זה בדיוק? ואיך אני יכול לבדוק עם הסאב שבמערת של LG הוא אקטיבי גם כן כמו לסמסונג..

פורסם

זה לא משנה ממש. כעקרון, עדיף לך פאסיבי, כך שתוכל לעשות בסאב שימוש כרכיב עצמאי גם מחוץ למערכת. אבל לא בגלל זה הייתי בוחר במערכת אחת על פני השניה.

פורסם
  • מחבר
זה לא משנה ממש. כעקרון, עדיף לך פאסיבי, כך שתוכל לעשות בסאב שימוש כרכיב עצמאי גם מחוץ למערכת. אבל לא בגלל זה הייתי בוחר במערכת אחת על פני השניה.

אוקיי , אז איזה נתונים אחרים כדי לבדוק כאשר אני משוואה בין הדגמים? או שהכי טוב זה זה להגיע לחדר סאונד ולשמוע את שניהם?

פורסם

להגיע ולשמוע זה הדבר היחיד שבאמת חשוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים