עבור לתוכן

Sparkle Geforce GTX760 VS. AMD R9 280X

Featured Replies

פורסם
אז אם המחיר הוא 299%, ואני מזמין את זה מחו"ל אני אשלם על זה 1300 שקל?

אין מכס על דברים כאלה?

ומשלוח?

• תגובות 66
  • צפיות 10.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Newegg לא עושים משלוחים לארץ ...

מכס / מעם לוקחים על ערך החבילה הכולל משלוח

זאת אומרת המוצר + משלוח x מיסים

פורסם

ואז כבר מגיעים ל100 שקל פחות ממחיר הארץ (במקרה הטוב) ואז אין שום טעם לקנות בחו"ל כי מספיק משלוח אחד חזרה בגלל תקלה ואתה כבר משלם יותר.

פורסם
אני יכול להביא לך באנצמרק של טיטאן בקריסס 3 עובר את ה2 גיגה , אז מה? Gtx 760 לא חזק מספיק בשביל שתקבל מספיק fps בהגדרות שמגיעות ל2 גיגה.

7950 כרטיס פחות טוב מ760 מהרבה בחינות ( נוידיה vs amd ...) , אז למה לך לקנות אותו?!

למה לקנות אותו ?

OC קטן והוא עוקף את ה760 ב"הרבה בחינות".

בנוסף למרות שאין הוכחות לזה , הכרטיס עם 3GB ולפי הגיון בריא בעתיד משחקים יחלו להשתמש ביותר ויותר GB ככה שעם ראייה ארוכת טווח יש הרבה יתרונות ל7950

פורסם

עם חברות שילוח, mustop, buy2usa וכו' לא משלמים מיסים על המשלוח

פורסם
  • מחבר
עם חברות שילוח, mustop, buy2usa וכו' לא משלמים מיסים על המשלוח

אתה בטוח בזה?

זה כולל מע"מ/מכס או רק המשלוח הוא חינם?

למה לקנות אותו ?

OC קטן והוא עוקף את ה760 ב"הרבה בחינות".

בנוסף למרות שאין הוכחות לזה , הכרטיס עם 3GB ולפי הגיון בריא בעתיד משחקים יחלו להשתמש ביותר ויותר GB ככה שעם ראייה ארוכת טווח יש הרבה יתרונות ל7950

אין לי מושג איך לעשות OC, אני לא חושב שיש לי את הקירור המתאים לזה ואני לא הולך לקחת את הסיכון.

פורסם

את שניהם

פורסם
  • מחבר
את שניהם

אז אם אני מזמין כרטיס של 300$ אני משלם רק 300$?

איך זה יכול להיות? הרי המשלוח עולה להם ממש יקר, לא?

ואיך זה שזה בלי מכס אם אני מזמין מהאתרים האלה?

עריכה: משיטוט באתרים האלה נראה שאני אצטרך לשלם את המע"מ של ה 18% פלוס דמי משלוח וביטוח וכאלה, ייצא לי בסביבות ה 1300 שקל, שזה מחיר מעולה אם החישובים שלי נכונים והבנתי נכון.

פורסם

על מוצרי מחשב אין מכס, עם חברות שילוח אין מע"מ ומכס על המשלוח עצמו, במקרה רגיל נגיד מוצר עולה 100 ומשלוח 30 אתה משלם מיסים על 130 איתם תשלם על 100

פורסם
  • מחבר
על מוצרי מחשב אין מכס, עם חברות שילוח אין מע"מ ומכס על המשלוח עצמו, במקרה רגיל נגיד מוצר עולה 100 ומשלוח 30 אתה משלם מיסים על 130 איתם תשלם על 100

אם אין מעמ ומכס איזה מיסים יש?

נראה שאתה סותר את עצמך.

פורסם

יש מכס ומע"מ (במחשבים אין מכס) על המוצר עצמו, אין על המשלוח

פורסם
  • מחבר
יש מכס ומע"מ (במחשבים אין מכס) על המוצר עצמו, אין על המשלוח

אז נניח אני קונה מוצר ב 300$ והמשלוח משם לכאן 30 שקל - אני משלם את ה 300$ + 18% מ-300 שזה המע"מ + 30 שקל משלוח + כמה שזה לא יהיה שהמכס לוקחים?

בעצם כמה המכס לוקחים?

אני יודע שאני חופר, אני מנסה להוציא מספרים אמיתיים ולא אוסף של מיליון חוקים יבשים.

פורסם

על מוצרי מחשב אין מכס יש מע"מ, בחברות שילוח אין מע"מ על המשלוח אבל בהתאם למקרה יש מס מקומי, בקיצור כל מקרה לגופו

פורסם
  • מחבר
על מוצרי מחשב אין מכס יש מע"מ, בחברות שילוח אין מע"מ על המשלוח אבל בהתאם למקרה יש מס מקומי, בקיצור כל מקרה לגופו

אז אתה יודע מה המקרה הספציפי שלי - אני רוצה להזמין כרטיס מסך... במה זה תלוי?

בחנות/אתר שאני קונה מהם?

פורסם

תביא לינק ונהיה ספציפים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים