עבור לתוכן

בעיה בכרטיס מסך AGP שלי מאוור מרעיש כל הזמן

Featured Replies

פורסם

שלום

המחשב שלי פנטיום 4 מעבד נראה (478)

יש לי כרטיס AGP בדגם:

NVIDIA GeFORCE FX 5700 - 256MB

יש עליו מאוור קטן מרעיש כל הזמן

אני פירקתי מאוור קטן נקיתי אותו וקצת שמן מיוחד וגם נקיתי אבק..אפילו גם בתוך הגלגל קצת שמן שיהיה חלק.

והרכבתי אותו בחזרה למחשב.ולא עזר להעלים רעש.מעצבן אותי הרעש מכרטיס מסך שיש לי.

אני מחפש אתר חברה מוכרת מאוורים כרטיס מסך שיש לי.

האם מישהו יכול ליפנות לאתר כתובת אינטרנט לחברה לדבר איתם וגם בטלפון לישאול אם יש להם מאוור לכרטיס מסך שלי?

כי רוצה להחליף מאוור כרטיס מסך שלי.

למי ליפנות לחברה בנושא כרטיס מסך החלפה מאוורר כרטיס מסך.

בתודה מראש

מיקי

פורסם

באותה נשימה - האם מישהו פה מכיר מקום בו אוכל לקנות רדיאטור חלופי לסוסיתא?

פורסם

מה שאתה יכול לעשות זה לנתק את המאוורר המרעיש שעל הכרטיס, ולמקם מאוורר מארז ישן של 80 מ"מ תחת אותו כרטיס.

משהו כזה

p5250143largelq8.jpg

פורסם
  • מחבר

חברים יקרים

מה זה הבדיחה וגם תמונה מאוורר 8 ס"מ על כרטיס מסך. שטויות.

תעזרו לאתר חברה בארץ או בחו"ל ליקנות מאוורר לכרטיס מסך שלי

היכן אפשר לימצוא חברה מאוורר כרטיס מסך שלי?

אני פירקתי כרטיס מסך ליראות לכם תמונות דגם כרטיס מסך שלי.

הנה תמונות כרטיס מסך שלי:

מיקי

[ATTACH=CONFIG]4019[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4020[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4021[/ATTACH]

פורסם

לכרטיסים שלא מתחממים יותר מידי (ולא צריכים מאורר בהתאמה מושלמת לצלע) השיטה אם המאוורר 80mm עובדת מספיק טוב וניתן כבר להסתדר איך לחבר אותו

לפתרון טוב יותר, תפרק את המשטח העליון (שכתוב עליו ASUS) מהקירור של הכרטיס מסך ותמצא ב ebay מאוורר מרובע רגיל כלשהוא, בגודל כזה שהחורים לברגים ב 4 הפינות יהיו מעל הצלעות של הכרטיס מסך. תתפוס אותו על צלע הקירור הקיימת על ידי הברגת הברגים בין הצלעות - משהוא כזה. רק שלא יהיו ברגיל ארוכים מידי ולא יגיעו למעגל שמתחת לצלע

מבחינת חשמל, רוב המאווררים של כרטיסי מסך הם 5v, אבל רוב המאווררים שניתן לקנות הם 12v. קח מאוורר 12v פשוט בגודל המתאים (לא מאוורר חזק אם זרם גבוה). במקום לחבר אותו לחיבור בכרטיס, תסדר לו מתח ישר מהמולקס (אם המאוורר מגיע בלי חיבור מולקס, תחתוך חיבור כמו של מאוורר מארז או מתאם sata זרוק - אתה יכול לקבל כזה בכל מעבדת מחשבים - ותחבר את החוטים מהחיבור לחוטםי של המאוורר על ידיי טרמינל). אתה יכול לתת למאוורר 12v לעוצמה מלאה, אבל כרטיסים כמו שלך לא מתחמים הרבה בדרך כלל, ויכול להיות שהמאוורר 12v שתשים יקרר מספיק טוב גם אם תיתן לו 5v מהמולקס, והוא יהיה שקט יותר על 5v

fan.jpg

ופנטיום 4 הוא מחשב טוב ויכול להיות מהיר אם יודעים מה לא להריץ עליו. או שמישהוא כאן לא יכול לשרוד בלי aero ?

פורסם

P4 היה מעבד טוב..

פורסם

p4 היה גרוע עוד כשהוא יצא , במיוחד בדורות הראשונים שלו למי שזוכר.

היה מתחמם בטירוף.

המעבד לפחות בן 10 שנים , ואפשר לקנות היום מחשב חדש לגמרי בכמה מאות שקלים שיהיה עדיף פי כמה מהמחשב הזה.

יצא לי לתקן לא מעט פעמים p4 , וכל פעם שאני נוגע במחשבים מהסוג הזה אני רוצה לדפוק את הראש בקיר , בגלל הזמן שלוקח לי לעשות פעולה מסכנה...

פורסם

אז אין ךל שמץ מה להריץ עליהם. P4 800 (ואפילו 533) אם מספיק זיכרון מריץ בכיף לינוקס/XP שלא מותקנים עליה דברים מיותרים

פאק, הפנטיום 4 אם 2GB זיכרון שאני כותב ממנו עכשו זז מהר יותר מהרבה מחשבי dual core ממוצעים שמריצים 7 או שה XP שהותקן עליהם קצת מלוכלך....

פורסם
  • מחבר

אנשים יקרים

ליכנויי: 11010010110

מה שהראית לי מאוור של מעבד לפי התמונה שנתת לי איך להרכיב מאוורר זה לא מתאים.הוא צריך מאוורר לכרטיס מסך

יושב בפנים ונוגע כאילו בריצפה וכך הוא מקרר את כרטיס מסך.

בתמונה שרואים מחובר לא פנימי אלה חיצוני.זה לא טוב ולא מקרר.

מה שיש לי מאוורר מקורי מרעיש זה לא עשה לי בעיות לא מסכים כחולים ולא מתחמם מדי.ולא ריסט ולא ניתקע.

מבינים? בנתיים הוא תקין אבל יש רעש שורק מעצבן.

מישהו יודע איזה חברה בחוץ לארץ ליקנות רק מאוורר שמתאים להרכבה דיוק?

חיפשתי בגוגל ולא מצאתי באתרים אירופה או ארצות אחרות.לא מצליח לימצוא מאוורר בדיוק שלי.

עשיתי ניקויי בשמן ונסיתי אבק ונקתי נקי נקי בלי אבק.

עכשיו שומעים רעש קטן קטן כמו אוטו(לא יודע איך להגיד בצורה שפה מחשבים)

והוא לא שורק חזק.האם זה נורמלי כמו אוטו?

הרעש כמו אוטו גם הוא מרעיש. מה אתם אומרים?

בתודה

מיקי

פורסם

מאוורר תקין לא צריך להשמיע רעשים.

מה שמנסים לומר לך כאן בפשטות, זה שלא מייצרים כרטיסים כמו שלך כבר עשור, אין חברה שתמכור קירור של כרטיס גם אחרי 5 שנים בשוק, אז אל תצפה לזה במקרה של עשור.

אתה יכול להיכנס ל-EBAY (אולי תמצא) או להנדס איזה פתרון חלופי כמו שהוצע.

פורסם

המאוורר גמור. זה רכיב מכני עם אורך חיים מוגבל כלשהו - וכנראה שהתקופה תמה. אין לך מה לתקן אותו.

אתה משחק בכלל במחשב? אם לא, פשוט תנתק את המאוורר וזהו.

תמדוד את המאורר ותראה אם זה מתאים במקומו:

http://www.ebay.com/itm/55mm-2Pin-PC-VGA-Graphics-Video-Card-Cooling-Replacement-Heatsink-Cooler-Fan-12V-/261210096186?pt=US_Video_Card_GPU_Cooling&hash=item3cd155c23a

או שפשוט תקנה את זה:

http://www.ebay.com/itm/New-Silver-2-Pin-Small-QQ-Computer-Graphics-Card-Heatsinks-Cooler-Cooling-Fan-/200790191432?pt=AU_Components&hash=item2ec0072d48

פורסם

צריך לפתוח פורום ארכאולוגיה

פורסם

מה שהראית לי מאוור של מעבד לפי התמונה שנתת לי איך להרכיב מאוורר זה לא מתאים.הוא צריך מאוורר לכרטיס מסך

יושב בפנים ונוגע כאילו בריצפה וכך הוא מקרר את כרטיס מסך.

המאוורר אמור בסך הכול לדחוף אוויר דרך הצלעות, זהלא משנה אם הוא נמצא בתוך הגוף קירור או מולבש אליו מבחוץ. תחבר מאוורר כמו שהראיתי והוא יקרר את הכרטיס שלך יותר טוב ויותר שקט מהמקורי כשהוא היה חדש

פורסם
  • מחבר

שלום

אני פירקתי מאוורר וצילמתי ונקיתי אבק וגם קצת שמן נותן חלקה ומנקה חלודה בתוך גלגל. והחזרתי ושכחתי לימדוד אותו.

אני ראיתי גודל בינוני לא גדול.מה הגודל המאוורר שלי mm?

אני ראיתי מישהו נתן לי קישור לאתר השם שלו כינויי IDO.G יש באתר ב Ebay רואים תמונה מאוורר האם זה מתאים לגודל שלי מאוורר?

מה המידה שלי mm?

באתר רשום 55mm 12V 2pin

קישור לאתר:

http://www.ebay.com/itm/Replace-for-Computer-PC-VGA-Video-Card-Heatsink-Cooler-Cooling-Fan-55mm-12V-2pin/400298574833?rt=nc&_trksid=p2047675.m1851&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D261%26meid%3D1636141547927413562%26pid%3D100005%26prg%3D1088%26rk%3D4%26rkt%3D5%26sd%3D261210096186%26

הנה תמונה שלי מאוורר:

[ATTACH=CONFIG]4038[/ATTACH]

בתודה מראש

מיקי

פורסם

תחפש vga fan ב ebay ותראה אם יש משהוא מתאים בגודל. המרחק ב mm שכתוב הוא כנראה הקוטר של הכנפיים. לא בטוח אם החורים של הברגים הם אותו דבר בכולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים