עבור לתוכן

איזה סוג זיכרון ל - MB512 אחד או Dual

Featured Replies

פורסם

איזה סוג זיכרון לקנות , ואם לקנות סטיק אחד או 2 , כ DUAL או לא,,, אני צריך בנתיים 512 עקב תקציב, אבל אחרי זה אני רוצה לשדרג

עכשיו , יש סוגי זיכרונות פתאום שמשתמשים ב 433MHZ ויותר, אבל אין לוחות אם שמשתמשים בהם, אז מה הקטע? יש רק DDR400

הזמנתי מחשב חדש,

Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX

Amount: 1 Total Price: 1098.94¤

Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR, S-ATA, 5.1 Sound, 3Com G-LAN, USB 2.0)

Amount: 1 Total Price: 611.2¤

1,675.94¤

נשאר לי לקנות את הזיכרון שאתם תעזרו לי ואם כדאי בסטיק אחד או 2 וחברה,

וגם אני צריך עזרה בקשר למארז, משהו טוב בסביבות 300-400 ש"ח

פורסם

אם אתה מתכוון להוסיף עוד 512MB בזמן הקרוב (תוך חודש נגיד) אז תקנה אחד של 512 ובינתיים אל תשתמש ב DUAL, אבל בסה"כ זו לא בעיה לשים 4X256 אז אם אתה לא יודע מתי אתה הולך לשדרג תקנה 2X256 כדי להשתמש ב DUAL.

מארז - Compucase 6A19/6919

במחירים האלו אין שום דבר שמתחרה בהם מבחינת האיכות והתמורה לכסף (גם איכות המארז עצמו וגם הספק שמגיע טוב מאוד).

פורסם

פשוט גנבת את המילים מהפה... זה מארז מעולה ביחס למחיר ולראם מה שAMIRAM אמר

פורסם
  • מחבר

אבל איזה חברה של זיכרון ? ולמה יש את ה 466 MHZ ואין לוח אם שתומך בהם ?

:o

פורסם

בשביל אוברקלוקינג.

אם אתה לא עושה אוברקלוקינג אז DDR400 מבית טוב מספיק לך (סמסונג, יונדאי, קינגסטון וכו').

פורסם
  • מחבר

אוקי שמעתי שיונדאי או איך שקוראים להם פשוט גרועים,

לפחות OCZ, SAMSUNG,CORSAIR

הם זיכרונות טובים, עכשיו, איזה מהם לקחת ואני צריך בנתיים בכרטיס אחד של 512, אני רוצה לעשות OC וגם לשנות תיזמונים או שכבר הזיכרון יבוא בתיזמונים טובים, מה שיותר טוב ברוך הבא, אבל עד תקציב של 800-850

עכשיו בבקשה תענה לי על השאלה הזאת ----- למה יש 466MHZ שזה אפשר לקרוא לזה DDR466 , ואין לוח אם שתומך בזה

האסוס תומך רק ב DDR400 אז איך אפשר להשתמש בזה אם הדבר הכי חדש זה DDR400 ? ,,, תענה על זה חשוב :o

פורסם

אמרתי כבר, זה לאוברקלוק.

850 שקל זה יותר מדי אם אתה לא מתכוון לעשות אוברקלוק, 500-550 זה מספקי לזיכרון אמין שלא למטרות אוברקלוק.

ויונדאי בסדר גמור, אבל אתה יכול לקנות משהו אחר אם אתה רוצה.

פורסם

כמו שכבר נאמר זיכרונות שהמהירות שלהם היא מעל ל400Mhz היא בשביל לעשות OC (אוברקלוק) לכן לפי השאלה שלך בכלל אתה לא מבין בזה ולכן גם אתה לא הולך לעשות OC ולכן תקנה מהירות 400Mhz וזה יספיק לך...!

עכשיו בקשר לחברות אז הטובות ביותר הן Mushkin,OCZ, Corsair ואחריהן נמצאות Kingston, Geil אבל אם אתה לא עושה OC אז תוכל להסתפק בSamsung שהם לא נחשבים לטובים במיוחד אבל כל עוד זה לא לOC אז זה יספק אותך... ואכן 500 שקל בערך אמורים להספיק לך...

תקנה 2 כרטיסים של 256 (כל עוד אתה לא משפר זיכרון בזמן הקרוב) זה יעלה את הביצועים של המחשב באופן משמעותי.

פורסם

הוא אמר שהוא הולך לעשות OC אז למה להגיד לו מה לקנות כשלא עושים?

אני ממליץ על זיכרון לפחות במהירות של 466MHZ. יותר ניצול של המעבד באוברקלוק כשהיחס בין המעבד לזיכרון הוא 1:1

פורסם

הרבה בדיקות מראות שרק Corsair עובדים חלק באמת, ואין שגיאות בריצה של MemTest86.

כל האחרים אולי עובדים (המחשב נדלק, ומערכת ההפעלה עולה, אבל העבודה שלהם אינה חלקה ויכולה להוביל לנפילת אפליקציות או כל ה- Windows.

לחילופין, מצאתי ש- Kingston הבסיסיים (ValueRAM 400MHz CL2.5) טובים יותר כאשר מדובר בהמהרה עם יחס מעבד-זכרון השונים מ- 1:1, כלומר זכרון ב- 200MHz ו- bus מעבד ב- 250MHz.

הצלחתי להפוך מחשב רגיל (P4P800 + P4 2.4C + 2xKingston ValueRAM 256MB DDR400 CL2.5) למשהוא הרבה יותר נחמד, כאשר המעבד רץ ב- 3GHz ! :)

לפי הנסיון האישי שלי יש בעיתיות להפעיל זכרונות איכותיים מסויימים ביחס ששונה מ- 1:1, והתפרסמו על העניין הזה הרבה כתבות.

נראה שהבעיה היא בצ'יפסטים 875 ו- 865, אבל עם זכרונות מסויימים זה כן עובד...

בכל מקרה לי יש:

P4 3.2@3.52

שתי יחידות של Corsair PC3200 @ 220MHz 2-3-3-6

P4C800 Deluxe - PAT + Turbo enabled

שאר הרכיבים מאד נחמדים, אבל זה לא רלוונטי לנושא שיחה זו.

בכל מקרה, אני מצטרף להמלצה בקשר ל- 2x256MB על פני 1x512, מיכוון שזה עדיין משאיר לך מקום לגדול, ואתה תהנה מ- Dual-Channel כבר מההתחלה, וההנאה היא גדולה!

פורסם

סליחה... לא שמתי לב שהוא ביקש לעשות OC אז תקנה את אחד מהזיכרונות שאמרתי לך בגירסאות שעולות בסביבות ה700 שקל ומעלה... שכמובן הם CL2 עם תיזמונים טובים... ואכן כדאי לך לקחת 466Mhz.

פורסם

בוא אני יסביר לך. המעבד צריך להיות בתאימות אם הראם. אם הבאס זה 800 (זה באצם 200 X4 אבל לא חשוב) אז ראם של 400 X2 זה 800 שזה תואם למעבד ואם אתה קונה ראם של 466 או כל ראם שהוא יותר מ400 אז הוא יעבוד ב400 אם אין OC למחשב.

אם יש אז הראם לא יואץ עד המהירות שלו. דוגמה אם הראם הוא 466 אז הוא לא יואץ עד באס של 932 למעבד.

ואחרי זה הוא עוד יכול להאיץ אז 466 זה ממש טוב לOC. נראה לי ש433 מספיק

לי יש ראם GEIL Ultra Low Latency 3500 וזה ראם טוב אפשר להאכיל אותו במתח ולהוריד תיזמונים או לעשות OC דיי גבוה

פורסם

מה קורה עם טעויות העברית האלו???

אסביר ולא יסביר (אתה מתכוון שמישהו אחר יסביר??? גוף שלישי??)

בעצם ולא באצם

"בתאימות עם הראם" ולא "בתאימות אם הראם"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים