פורסם 2013 בנובמבר 312 שנים מחבר לא יודע אם משמעותי מאוד, זה תלוי בצורה של היום שלך. מה שכן, זה מאוד מאוד רצוי שיהיה ועולה רק 24 שקלים לאחת נוספת. כבר הזכרתי שהפסיקו לכלול סוללה נוספת וקייס.
פורסם 2013 בנובמבר 312 שנים אני יברר עוד קצת, מתכנן לקנות מחר. אני יחזור להתייעץ כאן לפני הקנייה. תודה על העזרה עד כאן.
פורסם 2013 בנובמבר 312 שנים מחבר From Oct. 23rd to 31st, ThL W200 smartphone will be in the promotion price of $189.99(coupon code: THLSALE). And we will also send you 2pcs original accessories(battery + case) for free. נגמר כבר
פורסם 2013 בנובמבר 312 שנים באתר זה עדיין מאפשר לרכוש עם עם זה, בבחירת אביזרים בחינם. גם את הקוד הוא עדיין זמין.. אם יש לכם עוד רעיונות אשמח לשמוע. דוד משה, מה היית עשוה?
פורסם 2013 בנובמבר 312 שנים מחבר מזמין עם הקופון כל עוד אפשר ובאותה נשימה מברר איתם במייל האם הקופון אכן תקף. לוקח להם זמן לשלוח את המוצר מהחנות, ולכן אם יתברר לך שהקופון אינו תקף, אני מאמין שיהיה לך מרווח זמן מספיק בשביל לבטל את ההזמנה אם תרצה.
פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים בפנדה אמרו שזה לא תקף, אז קניתי מ-TINY, הוספתי סוללה וכיסוי...אמרתי להם לרשום מחיר נמוך כדי שלא היתפסו.תודה על העזרה.אני יעדכן כאשר יגיעה.(אני עדיין משתמש ב-S4 שלי ומרוצה, אבל הסיניים האלו הם אלטרנטיבה לא רעה)
פורסם 2013 בנובמבר 2012 שנים אני עדיין ממתין למכשיר, אז עד שהוא יגיע רציתי לעשות לאבא שלי מנויי בהוטמובייל.דבר אחד אני לא מצליח למצוא בשום מקום ברשת, איזה סים יש לו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.