עבור לתוכן

מבקש המלצה לסמארטפון סיני עד 1000 שקל

Featured Replies

פורסם

אם תוכל לבדוק אותו ב-WAZE זה יהיה מצוין.

איך המסך ומה רע ברום שהוא בא איתו?

- - - תגובה אוחדה: - - -

לא באתר את התדרים בהם הוא תומך, אתה יודע אותם?

• תגובות 151
  • צפיות 35.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

המסך סבבה, הרום קרוב מאוד לרום הנקי של גוגל שזה מאוד טוב, עם כמה שטויות נוספות (אפליקציות נוטבוק, מצפן ומחשבון די מעאפנות, כמה מקלדות בסינית שאלוהים יודע איך מסירים רבל קל להמנע מהשימוש בהן, ותמונות ברירת מחדל מכוערות למדי :P).

בעיניי זה ממש טלפון סבבה, אבל את וויז אוכל לבדוק רק מחר. אגב, איך קוראים לאפליקציה שהפורום רץ דרכה? tapatalk?

פורסם

אכן

פורסם

כדי לעזור לכל אלה ששואלים על ה GPS פשוט תתקין את GPS TEST, תפעיל את המקלט ואת האפליקציה ותעמוד בחוץ עם המכשיר, תבדוק כמה מהר הוא מוצא את הלווינים, לכמה הוא מצליח להתחבר ומה ה SNR.. ככל שהקווים גבוהים יותר, ככה המקלט רגיש וקולט טוב יותר.

קח בחשבון שיש כל מיני דרכים לשפר את מהירות הנעילה והדיוק של ה GPS במכשירי MTK, מספיק לעשות חיפוש בגוגל כדי למצוא את זה.

פורסם
  • מחבר

אחרי דקה הוא מצא 8 לווינים, ב-3 מהם הוא עשה שימוש. הלווינים שהוא השתמש בהם היו בין 30 ל-40 אחוז, כלומר, בין ירוק צהבהב לירוק.

עוד לא הבנתי איך אני עושה צילום מסך פה, כפתור כיבוי מסך + כפתור בית לא עושים מה שצריך. צריך לברר.

פורסם
כפתור כיבוי מסך + כפתור בית לא עושים מה שצריך. צריך לברר.
זה בiPhone .

אתה צריך ללחוץ על כפתור ההדלקה/כיבוי + הורדת הVolume(הקטנת עוצמת הקול) לשנייה בערך .

פורסם
  • מחבר

אכן, כבר גיליתי זאת היום. לפחות במכשיר אנדרואיד אחד שראיתי מצלמים עם בית + הדלקה.

פורסם

הקווים לא מסמנים אחוזים אלא SNR (יחס אות לרעש) ככל שהיחס בעל ערך גדול יותר זה אומר שהקליטה טובה יותר אבל ככל שהטלפון ישתמש בפחות לווינים , הדיוק במטרים מתקלקל ולכן אתה תרצה שיתחבר ליותר לווינים..

8 זה לא הרבה, אפשר לעשות אופטימיזיצה כך שה EPO ישמור בזיכרון מיקום של 11-14 לווינים ואז למכשיר יש מבחר יותר גדול להתחבר אליו.

כמובן שאת כל השיפורים אפשר לעשות רק במכשיר עם ROOT.

אה , ודקה לנעילה זה גם הרבה.. אפשר לסדר שיהיה בהרבה פחות :xyxthumbs:

נערך על-ידי גילST

פורסם
  • מחבר

אני לא משתמש בזה הרבה גם ככה. אם זה מוצא אותי בגוגל מפות זה ציון עובר מבחינתי.

פורסם

^ תעדכן מחר לגבי ה-WAZE.

פורסם
  • מחבר

אעדכן מחר.

פורסם
  • מחבר

בהנתן חיבור אינטרנט, וויז עובד טוב מאוד.

פורסם

מצוין, תודה רבה

פורסם

איך הסוללה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים