עבור לתוכן

מחשב לא עולה ועושה 3 ביפים כל הזמן

Featured Replies

פורסם

שלום. המחשב שלי פתאום הפסיק לפעול, לא הייתה תמונה, לא היה אור בכל מה שהיה מחובר למחשב, (עכבר , מקלדת) . עשיתי ריסט למחשב ואז הוא התחיל להשמיע 3 ביפים קצרים כל הזמן ולא הפסיק עד שניתקתי מהחשמל . מה לעשות??? המעבד: mad phenom 1 q9750

זכרונות pqi

לוח אם ecs black series 790

Bios ami 686

פורסם

בביוס AMI זה אומר תקלה בזכרון.

נסה עם סטיק 1 של זברון בכל פעם.

פורסם
  • מחבר

ניסתי כל פעם עם סטיק אחד וגם בלי אף אחד ועדיין עושה את הביפים... העליתי סרטון לי וטיוב כדי לתאר את הבעיה : http://youtu.be/TzV12Umk6V4

נערך על-ידי aradgonen

פורסם

תבדוק בספר של לוח מה 3 ביפים קצרים אומרים.

פורסם

הורדתי חוברת של לוח אם הקרוב לשלך (לא ציינת דגם מדוייק אז הורדתי את החוברת של הלוח ECS A790GXM-A), ושם כתוב:

continuous 3 short beeps : memory not detected

זה אומר שהלוח שלך לא מזהה את הזיכרון. עצם העובדה שהבעיה מתרחשת גם ללא מודולי זיכרון בכלל מעידה על בעיה בלוח או במעבד. אין ברירה אלא לנסות את המעבד בלוח אחר או לנסות מעבד אחר בלוח שלך בכדי לגלות את הגורם לבעיה.

פורסם
  • מחבר

זה קצת מוזר שהלוח אם שוב לא תקין כי מאז שקניתי את המחשב החלפתי הכל גם את המעבד והספק ההההככככלללל חוץ מהמארז ואת הלוח החלפתי 5 פעמים בגלל שהוא התקלקל . יכול להיות שהמארז הורס את הלוח כל פעם?

פורסם

אם המעבד לא עובד בכלל אז מי זה שעושה בלוח ביפים ?

כדאי לנסות לפני הלוח את הספק כח.

נערך על-ידי Ivan

פורסם
אם מהכבד לא עובד בכלל אז מי זה שושה בלוח ביפים ?

אני מניח שאמור להיות כתוב פה "אם המעבד לא עובד בכלל, אז מי זה שעושה בלוח ביפים?"

והתשובה שלי - אני מסכים שבד"כ אם המעבד לא עובד בכלל, אז לא סביר שיהיו ציפצופים, אבל אם הבעיה היא אכן במעבד, אתה לא יכול לדעת איזה חלק במעבד פגום. יכול להיות שהבעיה היא בבקר הזיכרון, שנמצא על המעבד...

פורסם

אכן הכוונה היתה למעבד.

הפוסט לא מוצא 64K של זכרון שמישים ולכן 3 הביפים.

נערך על-ידי Ivan

פורסם
  • מחבר

אז מה לעשות ? לקנות שוב לוח חדש?

פורסם

כדאי לנסות לפני הלוח את הספק כח.

פורסם
זה קצת מוזר שהלוח אם שוב לא תקין כי מאז שקניתי את המחשב החלפתי הכל גם את המעבד והספק ההההככככלללל חוץ מהמארז ואת הלוח החלפתי 5 פעמים בגלל שהוא התקלקל . יכול להיות שהמארז הורס את הלוח כל פעם?

1. מי מרכיב לך את הלוח במארז? יכול להיות שמי שעושה את זה לא מתקין את הלוח בצורה נכונה כך שתזוזה קטנה יכולה לגרום לקצר.

2. האם כל פעם הלוח מוחלף לאותו דגם בדיוק? אם כן, יכול להיות שהבעיה היא בתכנון/ייצור של הלוח הזה. לי היה מקרה דומה לפי שנםי שבו החלפתי את הלוח שלי 5 פעמים בתוך 3 חודשים בגלל שכל הזמן הקבלים שלו התפוצצו, אז אולי יש לך מקרה דומה.

3. ספק כח הוא בד"כ אשם בשריפה של רכיבים, בפרט אם מדובר בספק ג'נרי. החלפתו בספק ג'נרי אחר לא ממש תורמת לפתרון הבעיה בטווח הארוך. האם יש לך בכיות חשמל בבית (חשמל קופץ מדי פעם, מכשירים חשמליים אחרים מתקלקלים)? אם כן יכול להיות שהבעיה היא ברשת החשמל שלך והספק לא עוזר לכך... בכל מקרה, יש לדאוג שכל הרכיבים במחשב יהיו איכותיים, וזה כולל את הספק.

פורסם

למה להכניס ספק גנרי לדיון הזה ? מה שייך ומה הקשר ?

מאות מיליונים של מחשבים עובדים עם ספקים גנרים בעולם, אז כל תקלה תשייך ל"גנריות" ?

פורסם

^ אם הוא החליף כל כך הרבה לוחות שנשרפו, אז הגיוני שספק גנרי הוא הגורם...

פורסם
  • מחבר

גם את הספק החפתי לפחות פעמיים או יותר כי הןא היה ה"אשם" אבל עדיין אותן תקלות של לוח לא תקין. אז כדי לפתור את הפעיה ושהמחשב יחזור לפעול שוב מה להחליף?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים