פורסם 2013 בספטמבר 2512 שנים המחשבים בארגון יוצאים לאינטנרט דרך FW?יש גם דרכים אחרות אבל אי אפשר לתת לך תשובה בלי תמונה ברורה של איך הרשת של הארגון עובדת. נערך 2013 בספטמבר 2512 שנים על-ידי Illectronic
פורסם 2013 בספטמבר 2512 שנים השאלה הזאת מאוד כללית ולא מובילה לכלום.תתחיל מהמקום שמספק ניתוב לרשת חיצונית - שם תמצא את הדרך בבחירת מי יוכל "לצאת החוצה". נערך 2013 בספטמבר 2612 שנים על-ידי multicore
פורסם 2013 בספטמבר 2612 שנים מחבר אוקי אז מדובר ברשת ביתית מחשב שרת מחובר למודם עם חייגן DIAL-UP שאר המחשבים מתחברים דרכו דרך ICSהסיבה שזה כך אני אני מאמין שלא ניתן לעשות את זה אם אני אחבר את המודם ראוטר באופן רגיל (שפשוט שאר המחשבים מחוברים עליו והוא נותן את האינטרנט לכולם)אממ עוד משהוא?
פורסם 2013 בספטמבר 2612 שנים אתה עדיין עם הICS העקום שלך? אין דרך לשלוט על ניתוב בדרעק הזה. הוא גם לא מיועד לדברים כאלו מהתחלה. נערך 2013 בספטמבר 2712 שנים על-ידי multicore
פורסם 2013 בספטמבר 2612 שנים מחבר שאני אלמד להשתמש ב router and remote access יחד עם dial-up pppoe אז אני כמובן יעשה בזה שימוש (אם זה בכלל אפשרי לעשות את מה שרציתי עם זה)עד אז חשבתי קצת מחוץ לקופסה וחשבתי על פתרון קצת עקום אבל אולי אפשרי, פשוט להגדיר לאותו מחשב איפי קבוע וכתובת DNS שגויה ככהמה אתה אומר?
פורסם 2013 בספטמבר 2612 שנים מחבר אכן, אם אני מקליד DNS שגוי אין גישה כמובן ל IIS ברשת הפנימית אבל אם אני מקליד DEFAULT GATEWAY שגוי הכל עובד אבל אין גישה החוצה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.