פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים אני רוצה לשנות את הצבע הלבן של הכתב באיקונים בשולחן עבודה,מישהו מכיר איך ?
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים מחבר את זה אני מכיר אבל אין לי שם "font" ואני לא יכול לשנות לו את הצבעאתה יכול להראות לי תמונה של זה ,או משהו כזה ?תודה.
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים עריכה: לאחר בדיקה נוספת (תודה לפורש על שהפנה אותי לכך), לא מצאתי את האפשרות לשינוי הצבע. רק את שינוי הפונט עצמו ב-Icon.
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים לא ידוע לי על דרך מובנית בתוך הווינדוס לשנות את הצבע של האייקונים על שולחן העבודה.אבל חיפוש קטן ברשת מצא לי מספר תוכנות צד שלישי שעושות את זה.
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים אם הן רצות ברקע, מן הסתם הן יבזבזו משאבים.אבל יכול להיות שכל מה שהן עושות זה לשנות את הערך המתאים ברג'יסטרי לצבע הרצוי. ואח"כ לא צריך לגעת בהן יותר. במקרה כזה הן לא יתפסו שום משאבים.פשוט לא ניסיתי אותן אף פעם, אז אני לא יכול להגיד איך הן עובדות.
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים אני פעם ראיתי את אחת התוכנות האלה אבל אני לא יודע אם כולן עובדות ככה אבל ממה שראיתי התוכנית רצה כל הזמן ברקע ומשנה כל הזמן את הצבעלפעמים ממש אפשר ליראות שהיא מרעננת את המסך כל הזמן כדי לשמור על הצבעתוכנה ממש לא יעילה....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.