פורסם 2013 בספטמבר 2412 שנים שלוםאני משתמש בתוכנה כבר זמן רב, ובאתר עם הזמנה כלומר אני חייב להשאיר את התוכנה פתוחה והיא תעלה למשתמשים אחרים.היו לי משהו כמו 100 טורנטים שהסתיימו והעלו כבר במשך כמעט שנה, הבעיה היא שאני סימנתי את כולם, לחצתי מקש ימני, רציתי לבחור ב"חלוקת רוחב פס" ובטעות נלחץ לי "הסר"כל הטורנטים נמחקו מהתוכנה האם יש דרך להחזיר אותם???
פורסם 2013 בספטמבר 2412 שנים אני חייב להשאיר את התוכנה פתוחה והיא תעלה למשתמשים אחרים.זה לא בהכרח נכון, בטראקרים (ככה קוראים לאתרים הללו) לרוב החוק הוא לשתף X זמן או עד שהעלאת ביחס של 1:1 (לדוגמא ההורדה שוקלת 2GB, תצטרך לעלות מאותה הורדה 2GB).אני מאמין שלאחר שנה כבר החוקים הללו לא תקפים על מה שהורדת.בכל מקרה אם רק מחקת מהטורנט ולא גם מהארדיסק תוכל לעשות התחל ולכתוב %appdata%, תיכנס לתיקייה בשם "uTorrent" ושם אמור להיות כל הטורנטים שהורדת.תתחיל בלהפעיל אחד אחד ולנווט למקום שהקבצים עצמם נמצאים, זה יעשה על כל טורנט בדיקה וזה עלול לקחת זמן אבל זאת הדרך היחידה במידה ואתה עדיים רוצה לשתף.
פורסם 2013 בספטמבר 2412 שנים באיזו מערכת הפעלה מדובר? בXP יש שורת RUN בתפריט ההתחל.ב WIN 7 לחץ התחל במערכת הפעלה ובשורה שתופיע למטה (מתחת לתפריט) יש לכתוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.