עבור לתוכן

המלצה לעכבר, פאד ומקלדת.

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני מעוניין לקבל הצעות למקלדת עכבר ופאד כמו שציינתי כבר בכותרת.

שימושים:גיימינג ושימושים רגילים כמו אינטרנט או כל דבר אחר.

אחיזת PALM.

תקציב:250 ש"ח להכל, גג 300.

האם כדאי לי לעכב קצת את הקנייה ולחכות אולי למבצעים של Black Friday?אולי יהיה מבצעים שיאפשרו לקנות דברים יותר טובים בתקציב למרות שלא נראה לי..

אני מעדיף לקנות מהארץ אלא אם כן יש משהו יותר טוב מחו"ל.

תודה מראש!

פורסם

פד באמת שרק QCK ... אלא אם יש לך העדפה ספציפית מנסיון, זה הפד עם הכי הרבה סיכוי שתאהב... הבד שלו די נעים ליד, אני קניתי RAZER GOLIATHUS והוא פשוט לא נעים בכלל לעור וגרם לי להפסיק לשחק ברגישות נמוכה כי יש יותר מדי חיכוך עם העור, למרות שיש פחות חיכוך עם העכבר מהQCK.

יש פדים "קשים" שהם לא מבד, שהחיכוך שלהם עם העכבר הוא נמוך בטירוף ... הם גם לא טובים ללייזר, וגם לא טובים לרגישות גבוהה. בקיצור אם אין לך העדפה ספציפית במיוחד, לך על QCK, אם יש לך מקום בשולחן אז תקנה את הגדול כדי שלא תצטרך אף פעם להתעסק אם הפד זז לך, ותמיד תוכל לנסות לשחק עם רגישות נמוכה.

עכבר זה בתכלס לא צריך לעניין אותך ההבדלים בחיישנים בין העכברי גיימינג המובילים ... כולם מעבר למעולים, מה שצריך להעסיק אותך זה אם הוא מתאים לך ליד בקטע של הצורה, האחיזה (שלא מחליק), והמשקל ... אל תתייחס לגימיקים של 50000000000000DPI, עשר אלף כפתורים על העכבר וכאלה...

פורסם
  • מחבר

יש הבדל בין QCK לQCK+?

אפשר לקבל בכל זאת המלצה לדגמים?

אני אשאל קרוב משפחה אם הוא יכול להשיג לי עכבר כמו G400 בזול ואם כן אני כנראה אלך עליו.

הוא מתאים לאחיזת PALM?הוא נוח גם לשימוש רגיל?

פורסם

QCK+ זה הגרסא הגדולה ... נראה לי שזה 50 מול 100 שקל אז זה שיקול שלך. אבל אישית אם יש לך מקום זה פשוט תענוג לא להתעסק יותר בחיים אם הפד זז לך או לא, ובאיזה פוזה שלא תישב תוכל לשים את העכבר איפה שנוח לך בלי להתחשב בפד..

פורסם
  • מחבר

עזרו, תקציב ודרישות השתנו קצת , בנוסף לכך, "נטשו" אותי שם סופית לכן גם פתחתי דיון חדש ולא המשכתי שם וגם בשביל שיהיה יותר מסודר.

מה הגודל של הQCK לעומת הגירסא ה"מוגדלת"?לפי מה שראיתי המידות של ה "+" הם 42×30 או משהו בסיגנון שזה די ענק ואני בספק אם יש לי מקום על השולחן במיוחד אם רמקולים כמו ה6C צריכים לשבת שם.

איפה ניתן לרכוש את הQCK ב50~ ש"ח?

תודה מראש!

פורסם

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11521

אמנם זה סט חדש ואין עדיין ביקורות רציניות חוץ מקצת דיבורים בפורומים בחול נראה כמו תמורה נהדרת למחיר

פורסם
  • מחבר

^הלכתי לראות אותו, נאמר לי שזה סך הכל עכבר ומקלדת סטנדרטיים פשוט המקלדת מוארת.

עם כל הכבוד שזה יפה או מגניב שזה מואר אני בספק עד כמה זה נוח להשתמש בה באור או בכלל בשימוש יום יומי, אם נשרף לד הלכה המקלדת כי החריטה ממש חלשה ובצבע אפור.

פורסם

לא צריך להגזים. אם הלך לד אפשר להחליף

אתה יכול לקנות כל מקלדת פשוטה ב 50 שקל ועכבר G400

פורסם
  • מחבר

כנראה זה מה שאעשה לבינתיים.

אלא אם כן אצליח להשיג את הG400 באיזור ה100 שקל ואנסה להשיג גם את הX4 של מייקרוסופט באיזור ה150 שקל בערך ואז זה יהיה משתלם למדי ואלך על זה.

הG400 זה אחיזת PALM?

פורסם
כנראה זה מה שאעשה לבינתיים.

אלא אם כן אצליח להשיג את הG400 באיזור ה100 שקל ואנסה להשיג גם את הX4 של מייקרוסופט באיזור ה150 שקל בערך ואז זה יהיה משתלם למדי ואלך על זה.

הG400 זה אחיזת PALM?

כן.

פורסם
  • מחבר

הוא יעבוד טוב על QCK?

אפשר לקבל קישור לאחד כזה זול ובלי ציורים?

פורסם
  • מחבר

מה לגבי הG500 נראה קצת יותר טוב, איך מבחינת ביצועים?

פורסם

G400 עדיף, יותר מדויק. קרא בסטיקי שאלות נפוצות את הסעיף "למה עכבר אופטי עדיף על עכבר לייזר".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים