עבור לתוכן

כלי לכיפוף צנרת נחושת בקוטר מילימטרי (12)

Featured Replies

פורסם

אני צריך כזה כלי לכיפוף צנרת נחושת בקוטר 12 מ"מ. חשוב שהוא יתאים בדיוק למידה הזאת.

מישהו יודע אולי איפה אפשר להשיג כזה כלי? אמנם יש באיביי אבל אני מאד רוצה להמנע מלהזמין משם.. זה מסוג הדברים שבאופן וודאי אפשר להשיג בארץ... או שלא? :)

אשמח לעזרה

פורסם
  • מחבר

כן עשיתי מן הסתם חיפוש גם ומצאתי את העמוד הזה, אבל זה לא מתאים כי זה מידות אינצ'יות. האמת מצאתי כלי באיביי אנגליה, יוצא 40$ כולל משלוח מידה 8\10\12 מ"מ, של DRAPER או וואטבר אבל נראה לי שזה הכל שרוב האנשים משתמשים למטרה הזאת. מן הסתם יש גם כלים במאות ואלפי שקלים. :)

פורסם

אוקי אבל אולי שווה להרים אליהם טלפון ולשאול אם אפשר להשיג מכופף ל 12 מ"מ (או בטווחים האלה) יש סיכוי שהם יודעים יותר..

עריכה: כתוב שם: "לצינורות בקוטר 1/8' עד 1' ....."

עכשיו 12 מ"מ קוטר חיצוני נכנס בטווח הזה אני רק לא יודע אם הכוונה לגדלים קבועים בטווח הזה או כל גודל שתביא בטווח..

בקיצור תברר איתם אם אפשר להשיג בארץ זה יכול להיות נוח יותר.

נערך על-ידי AvlK

פורסם

הטווח מדבר על מכשירים שונים (או גרסאות שונות של אותו המכשיר), אבל אני תוהה עד כמה תהיה בעיה להשתמש במכופף אינצ'י של 1/2".

פורסם
  • מחבר

זה צריך להיות מתאים מהסיבה שמידה לא מדוייקת יכולה לייצר כיפוף לא מוצלח.

פורסם

יש מצב שאפשר לאלתר , אני יודע שזה מקפיץ את הפיוז הפרפקציוניסט שבך אבל עם ידיים טובות (שלך יש) אפשר לקבל אותה תוצאה ...

אל תשכח שהצנרת שלך דקה יותר מה שאומר פחות קשה..

נערך על-ידי AvlK

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תודה אבי!

http://www.ebay.com/itm/Draper-72376-8-10-12mm-Micro-Tube-Bender-/321219777296?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aca30d310

קניתי בסוף מהמוכר הזה ^^.. כלי שמתאים ל 8/10/12 מ"מ אז מבחינת התאמה צריך להיות פרפקט.

וואלה לא תאמינו, שיא של מהירות בדואר! לפני 4 ימים זה נשלח והיום זה הגיע לדואר (יאסף מחר).

אעשה קצת ניסיונות ואדווח איך הכלי הזה עובד, אבל המחיר באמת ללא תחרות.. התפלאתי שרק 10$ משלוח כי בדר"כ האנגלים דופקים אותך במשלוח גם אם זה משהו קטן אז כלי כזה, ששוקל לא מעט לשלוח ב 10$? נראה היה כמו בדיחה אבל זה באמת עבר והמשלוח הגיע!

נערך על-ידי adi518

פורסם

אחלה..

10$ משלוח זה באמת בדיחה ...

מקווה שיתאים אני מאוד סקרן לראות את התוצאות.

פורסם
  • מחבר

הגיע:

10150966964_cb2b978f61_o.jpg

שמתי את האייפון בתור קנה מידה. יחסית לקופסא שהוא בא והמשקל מאד מפליא שזה רק 10$ משלוח!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים