פורסם 2002 במרץ 2523 שנים חשבתי כבר שאני מבין את עניין ה-CAS של זכרון. שרצוי 2.5 או 2 זה ברור אבל לפי הבנתי לכל צ'יפ יש את ה-CAS שלו וניתן באמצעות סנדרה למשל לברר אותו. והנה מסתבר שהתוצאות בסנדרה משתנות לפי ההגדרות בביוס : אם התזמון ב-SDRAM CAS LATENCYמכוון ל-2.5 סנדרה מראה 2.5-2-2CL ואם מכוון ל-2 אז יהיה 2.0-2-2CL. אז מה קורה כאן? אין תכונה פיסית של צ'יפ שצריכהלהיות מדווחת בסנדרה בלי קשר להגדרות הביוס? איך אפשר לדעת מה CAS "אמיתי" של צ'יפ?
פורסם 2002 במרץ 2523 שנים בגדרות התזמונים של הזיכרון מורכבות מ-RASRAS TO CASCASהתזמון שמשנה הכי הרבה לביצועים זה ה-CAS Latency. סנדרה מראה את כל שלושת ההגדרות.
פורסם 2002 במרץ 2523 שנים סנדרה מראה את ההגדרות שנמצאות בBIOS, אם אתה רוצה לדעת את ההגדרות האמיתיות תגדיר איפה שהוא שהלוח יזהה לפי הSPD את מהירות הזכרונות או שתשים על AUTO וזה יזה ואז תראה על מה זה מוגדר.
פורסם 2002 במרץ 2523 שנים מחבר סנדרה מראה את ההגדרות שנמצאות בBIOS, אם אתה רוצה לדעת את ההגדרות האמיתיות תגדיר איפה שהוא שהלוח יזהה לפי הSPD את מהירות הזכרונות או שתשים על AUTO וזה יזה ואז תראה על מה זה מוגדר.תודה. בדקתי ויש לי 2.5-3-3. לא הכי מהיר וכנראה יהיה כדאי לי לשקול זכרונות מהירים יותר לצורך המהרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.