עבור לתוכן

אין תגובה במסך

Featured Replies

פורסם

יש לנו מחשב שהיה תקין בעבר, וכשמדליקים אין תגובה במסך.. הוא תמיד היה מחובר לכרטיס מסך חיצוני, לא עבד ניסיתי לנתק אותו ולחבר למובנה ועדיין אין.. המחשב כן מגיב, מאוורר המעבד מסתובב והכל בסדר.. אין צפצופים בכלל (ניסיתי גם לנתק הכל: כרטיס מסך, זכרונות, קשיח וכונן דיסקים אבל עדיין אין צפצופים).. מה לעשות? הוצאתי את המעבד גם והוא נראה תקין לגמרי.

והמסך תקין בוודאות

• תגובות 37
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תפעיל את המחשב עם מעבד וסטיק אחד של זיכרון בלבד (אם יש יותר מאחד, נסה כל פעם אחר).

תאפס את הביוס כדי לשלול את העניין שהביוס לא מחליף בין כרטיס המסך הדיסקרטי לזה המובנה.

פורסם
  • מחבר

יש סטיק אחד, ניסיתי וזה לא הלך.. עכשיו הוצאתי את המעבד והוא נראה תקין לגמרי, הבעיה שיש עליו משחה ישנה ואין לי איך להוריד אותה.. אין לי אלכוהול.. =\

פורסם

אז למה הוצאת אותו מלכתחילה?

אתה לא חייב אלכוהול, נקה טוב עם נייר סופג איכותי, ותמרח משחה.

פורסם

תבדוק על מחשב אחר שהזיכרון עובד.

יכול להיות שהלוח ו\או הספק לכו.

פורסם
  • מחבר

מרחתי משחה והכל טוב, עדיין אין צפצופים.. הוצאתי גם את הבטרייה.. מה עוד אפשר?

אין לי עוד מחשב של DDR2

נערך על-ידי saarxee

פורסם
  • מחבר

מה צריך לעשות לפי המדריך?

אין לי עוד ספק שמתאים בבית.. יש עוד משהו אולי?

פורסם
  • מחבר

?

פורסם
  • מחבר

רעיונות מישהו? ניסיתי לחבר עכבר מאחורה והוא נדלק.. זה אומר אולי שהלוח בסדר?

פורסם

אם אין ציפצופים בכלל גם כשאין זיכרון וכרטיס מסך מותקנים הבעיה היא כנראה בלוח או במעבד. כל זאת כמובן בהנחה שהרמקול שמחובר ללוח תקין...

ייתכן גם שמקור הבעיה הוא בספק - אולי הוא לא מספק מספיק מתח ללוח.

בשלב הזה אני ממליץ לך להסתכל טוב על הלוח ולראות אם יש קבלים מפוצצים/מנופחים, ואם יש כאלה - הבעיה היא כנראה בלוח.

אני לא רואה מנוס מלנסות את המעבד והספק במחשב תקין ולראות אם התקלה חוזרת במחשב השני. אם לא - הבעיה היא כנראה בלוח שלך.

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שאין לי בבית ספק שמתאים בשבילו ואין לי לוח של DDR2 ו-775... אני לא רוצה ישר לזרוק את המחשב הזה אלא לבדוק אם באמת אפשר לסדר אותו.. אין קבלים נפוחים בלוח

פורסם

בלי חלקים אי אפשר ממש לבדוק ולהחליט.

קח למעבדה.

פורסם
  • מחבר

המחשב הוא של אייבורי.. אמרו שהאחריות שלו הסתיימה אבל עדיין יש אחריות על המעבד והכונן הקשיח.. אולי הם יבדקו אותם?

פורסם

אולי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים