פורסם 2013 בספטמבר 2312 שנים היישלום לכולםשמי אריאל מתל אביב, אני חדש כאן ואני מקווה שימצא פתרון לבעיה.אז ככה, יש לי מחשב נייד מדגם MSI GT863DXלפני כשלושה חודשים הוספתי שני כרטיסי זכרון וכך הגדלתי את הRAM ל16Gהוספתי כונן קשיח SSD ועליו התקנתי WIN7 64BIT מקורי.הורדתי תכנה מMSI שבודקת עדכוני דרייבים, ושם הופיע לי עדכון ידני לביוס.ואז הכל התחיל.המחשב יצא מאיזון לגמרי,קריסות טוטאליות, קבצי RAR שלא נפתחים, דפי אינטרנט קורסים כל כמה דקות.המחשב מתחמם למרות משטח קירור.המחשב פשוט מרגיש לי לא מאוזן.שאלתי היא האם אני צריך לבצע OC כדי לאזן אותו (מעולם לא עשיתי)או שעליי למצוא דיסק ריקוברי מגרסת המחשב שלי כדי להחזיר את המחשב והדרייבר של הביוס לקדמותו.תודה רבה מראש ! (-:
פורסם 2013 בספטמבר 2312 שנים ראשית ברוך הבאשנית ערוך הן את הכותרת והן את ההודעה כדי שיתאימו לחוקי הפורוםhttp://hwzone.co.il/community/threads/489130-%D7%97%D7%95%D7%A7%D7%99-%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D-%D7%97%D7%95%D7%91%D7%94-%D7%9C%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%90!תנסה לבודד את הבעיה על ידי שימוש במערכת הפעלה נקיה
פורסם 2013 בספטמבר 2412 שנים מחבר הייניסיתי לתמצת את הבעיה..אבל יש כל כך הרבה, אז אפילו קיצרתי כדי לא להכביד..שכחתי לציין שאני מתקשה מאוד להתקין את גרסת ה64BITהוא נותן לי הרבה שגיאות עד שזה מתקין לבסוף.ה32BIT מותקנת ללא בעיה.בקשר לביוס, אני לא יודע איך עושים את זה ואני אשמח לקבל מדריך מפורט.ניסיתי כמה וכמה גרסאות וינדוס וזה קורה שוב ושוב.זה מרגיש כאילו אין תאימות בין החומרה לתכנה.אני מאמין שמה שגרם לזה זה או הוספת שני כרטיסי הזכרון( שכבר הוסרו)או ההתעסקות שלי עם הביוס.סליחה על החפירה (-:
פורסם 2013 בספטמבר 2412 שנים מחבר הסרתי מהלוח אם את שני הכרטיסים אך חוסר היציבות קיים.אני פשוט מנסה למצוא דרך לאזן חזרה דרך עדכון ביוס כנראה.אבל אין לי מושג אם אכן זאת הבעיה או משהו אחר.
פורסם 2013 בספטמבר 2412 שנים נסה עם סטיק אחד של זכרון. כל פעם עם סטיק אחר.תריץ בדיקת זכרון במשך כמה שעות עם MEMTEST86 ביוס קודם - מורידים מאתר של לוח האם ומתקינים בדיוק כמו שעדכנת את הביוס.
פורסם 2013 בספטמבר 2412 שנים מחבר אוקייעכשיו חג אז יהיה לי זמן לעשות לו את כל הבדיקות (-:תודהאני אעדכן- - - תגובה אוחדה: - - -אגב, אם הזכרון המובנה הוא זה שיצא מאיזון, יש דרך לנטרל אותו ולהשתמש בכרטיסים החיצוניים?
פורסם 2013 בספטמבר 2412 שנים מחבר בדגם הזה יש זכרון 8G RAM מובנה על הלוח אם(כך לפחות אני חושב כי כשחיפשתי כרטיסים לא מצאתי)ועל הלוח אם יש שני סלוטים עם אפשרות הרחבה לעוד 8G
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.