פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים היי קודם כל מזל טוב לכל מי שיש לו יום הולדת ( לא רק עכשיו ) ודרך אגב לי יש הים יום הולדת 2004\02\20 אני בן 12 ואחד לשנה הבאה :coolman: סתם רציתי לדעת מה הייתם רוצים ליום הולדתכם?? ( אני הייתי רוצה מחשב חדש :hideing_behind_computer: )
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים מזל"ט...לא הייתי מתנגד לאיזו טיסה מחוזקת ללוס אנג'לס, לדודים האהובים וכמובן, לנסיעה אגדית בניסאן סקייליין ג'אטאר 1992 שלהם. ;Dככל הנראה שזה יתגשם רק כחמישה חודשים לאחר היום הולדת שלי השנה 8) (בקטנה...)
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים מחבר יש להם סקיילין ( חלום מתוק שלי ) פיששששששששששששששששש סחטיין אוטו חייה רעה
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים מזל טוב.ליום-הולדת אני רוצה לבקר באלפים האוסטריים (מדרום למינכן וזלצבורג). אני אעשה זאת כנראה רק בקיץ הקרוב...אני גם מתכנן לבצע שם סקירה אודיופילית קצרצרה בשוק הHigh-End היאקי. אוסטריה היא ארץ מוצאה של Vienna Acoustics, שם אוכל לשמוע איך רמקול הWaltz מתפקד ראש בראש מול הProAc-ים. כל עוד אין להם מועמד ראוי, אני לא יכול לבצע את המעבר המיוחל לPower שפופרתי. מקסימום שילוב Hybrid שעשוי להתגלות מאד לא מוצלח.oh well, מה אני מסבך אותך בכל זה... בן 12 אה? אךךך, היו ימים... :-\
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים אני גם מתכנן לבצע שם סקירה אודיופילית קצרצרה בשוק הHigh-End היאקי. אוסטריה היא ארץ מוצאה של Vienna Acoustics, שם אוכל לשמוע איך רמקול הWaltz מתפקד ראש בראש מול הProAc-ים. כל עוד אין להם מועמד ראוי, אני לא יכול לבצע את המעבר המיוחל לPower שפופרתי. מקסימום שילוב Hybrid שעשוי להתגלות מאד לא מוצלח. אני מוכרח לציין שלא הבנתי כלום מהפסקה הזאת אבל נו, לא נורא........ הא, כן- יום הולדת שמח לכולם!
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים מזל טוב. ליום-הולדת אני רוצה לבקר באלפים האוסטריים (מדרום למינכן וזלצבורג). אני אעשה זאת כנראה רק בקיץ הקרוב... אני גם מתכנן לבצע שם סקירה אודיופילית קצרצרה בשוק הHigh-End היאקי. אוסטריה היא ארץ מוצאה של Vienna Acoustics, שם אוכל לשמוע איך רמקול הWaltz מתפקד ראש בראש מול הProAc-ים. כל עוד אין להם מועמד ראוי, אני לא יכול לבצע את המעבר המיוחל לPower שפופרתי. מקסימום שילוב Hybrid שעשוי להתגלות מאד לא מוצלח. oh well, מה אני מסבך אותך בכל זה... בן 12 אה? אךךך, היו ימים... :-\ hail to that..... path - עזוב, לא תבין. זה שפת אודיופילים ;D
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים הבנתי משהו אחדשאין ממה להתלהב מזה שיש לך יום הולדתזה בסך הכל סתם יוםאולי שילדים אז זו סיבה למסיבהאבל אחר כף זה סתם ....
פורסם 2004 בפברואר 2021 שנים מסכים עם הווירטואלי שמעלי, בייחוד אם ביום הזה אתה מקים גדרות תיל מסביב ליחידה שלך.
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים איזה טיול תרמילים לגרמניה ככה, ללכת שם לפסטיבלים של Oi! ו-Hardcore ולראות את הלהקות האהובות עליי, לשתות גלונים של בירה, לאכול טונות של Wurst ולהסתובב עם כל מיני חולי נפש כמוני ולשכוח מה זה צבא! ...רק חבל שאני לא מורשת לצאת מהארץ עד חודשיים לאחר היומולדת שלי. :-[
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים יום הולדת בפיינטבול עם כל החברים ;D בלי הגבלת כדורים כל הנשקים זירה גדולה איזה 4-5 שעות.... :tomato: וד"א מזל טוב
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים ליום-הולדת אני רוצה לבקר באלפים האוסטריים (מדרום למינכן וזלצבורג). Been there, done that! ;D
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים מזזזזלללל טובבבבבבבבבבאני הייתי רוצה מסך פלזמה ושרת סאן סולריסוגם רדאון 9800 XTוגם מעבד 3.4גיגהרץוגם פרארי וגם מרצדס ופחית קולה...
פורסם 2004 בפברואר 2121 שנים מזזזזלללל טובבבבבבבבבב אני הייתי רוצה מסך פלזמה ושרת סאן סולריס וגם רדאון 9800 XT וגם מעבד 3.4גיגהרץ וגם פרארי וגם מרצדס ופחית קולה... איזה טיפש אתה, פחית קולה! תקנה כבר ליטר וחצי!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.