עבור לתוכן

ימי הולדת !!! ( =

Featured Replies

פורסם

היי

קודם כל מזל טוב לכל מי שיש לו יום הולדת :birthday: ( לא רק עכשיו ) :birthday:

ודרך אגב לי יש הים יום הולדת 2004\02\20 אני בן 12 :funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn: ואחד לשנה הבאה :coolman:

סתם רציתי לדעת מה הייתם רוצים ליום הולדתכם?? :biggringift: ( אני הייתי רוצה מחשב חדש :hideing_behind_computer: )

פורסם

מזל"ט...

לא הייתי מתנגד לאיזו טיסה מחוזקת ללוס אנג'לס, לדודים האהובים וכמובן, לנסיעה אגדית בניסאן סקייליין ג'אטאר 1992 שלהם. ;D

ככל הנראה שזה יתגשם רק כחמישה חודשים לאחר היום הולדת שלי השנה 8) (בקטנה...)

פורסם
  • מחבר

יש להם סקיילין ( חלום מתוק שלי ) פיששששששששששששששששש סחטיין אוטו חייה רעה

פורסם

מזל טוב.

ליום-הולדת אני רוצה לבקר באלפים האוסטריים (מדרום למינכן וזלצבורג). אני אעשה זאת כנראה רק בקיץ הקרוב...

אני גם מתכנן לבצע שם סקירה אודיופילית קצרצרה בשוק הHigh-End היאקי. אוסטריה היא ארץ מוצאה של Vienna Acoustics, שם אוכל לשמוע איך רמקול הWaltz מתפקד ראש בראש מול הProAc-ים. כל עוד אין להם מועמד ראוי, אני לא יכול לבצע את המעבר המיוחל לPower שפופרתי. מקסימום שילוב Hybrid שעשוי להתגלות מאד לא מוצלח.

oh well, מה אני מסבך אותך בכל זה... בן 12 אה? אךךך, היו ימים... :-\

פורסם

אני גם מתכנן לבצע שם סקירה אודיופילית קצרצרה בשוק הHigh-End היאקי. אוסטריה היא ארץ מוצאה של Vienna Acoustics, שם אוכל לשמוע איך רמקול הWaltz מתפקד ראש בראש מול הProAc-ים. כל עוד אין להם מועמד ראוי, אני לא יכול לבצע את המעבר המיוחל לPower שפופרתי. מקסימום שילוב Hybrid שעשוי להתגלות מאד לא מוצלח.

אני מוכרח לציין שלא הבנתי כלום מהפסקה הזאת אבל נו, לא נורא........ :P

הא, כן- יום הולדת שמח לכולם! :D

פורסם

מזל טוב

!!!!!!!!!!!!!

פורסם

מזל טוב.

ליום-הולדת אני רוצה לבקר באלפים האוסטריים (מדרום למינכן וזלצבורג). אני אעשה זאת כנראה רק בקיץ הקרוב...

oh well, מה אני מסבך אותך בכל זה... בן 12 אה? אךךך, היו ימים... :-\

hail to that..... :)

path - עזוב, לא תבין. זה שפת אודיופילים ;D

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על המזל טוב! ;)

איזה באסה היום הזה עומד להיגמר

פורסם

הבנתי משהו אחד

שאין ממה להתלהב מזה שיש לך יום הולדת

זה בסך הכל סתם יום

אולי שילדים אז זו סיבה למסיבה

אבל אחר כף זה סתם ....

פורסם

מסכים עם הווירטואלי שמעלי, בייחוד אם ביום הזה אתה מקים גדרות תיל מסביב ליחידה שלך.

פורסם

איזה טיול תרמילים לגרמניה ככה, ללכת שם לפסטיבלים של Oi! ו-Hardcore ולראות את הלהקות האהובות עליי, לשתות גלונים של בירה, לאכול טונות של Wurst ולהסתובב עם כל מיני חולי נפש כמוני ולשכוח מה זה צבא! :D

...רק חבל שאני לא מורשת לצאת מהארץ עד חודשיים לאחר היומולדת שלי. :-[

פורסם

יום הולדת בפיינטבול עם כל החברים ;D

בלי הגבלת כדורים כל הנשקים זירה גדולה איזה 4-5 שעות....

:tomato:

וד"א מזל טוב ;)

פורסם

ליום-הולדת אני רוצה לבקר באלפים האוסטריים (מדרום למינכן וזלצבורג).

Been there, done that! ;D

פורסם

מזזזזלללל טובבבבבבבבבב

אני הייתי רוצה מסך פלזמה ושרת סאן סולריס

וגם רדאון 9800 XT

וגם מעבד 3.4גיגהרץ

וגם פרארי וגם מרצדס ופחית קולה...

פורסם

מזזזזלללל טובבבבבבבבבב

אני הייתי רוצה מסך פלזמה ושרת סאן סולריס

וגם רדאון 9800 XT

וגם מעבד 3.4גיגהרץ

וגם פרארי וגם מרצדס ופחית קולה...

איזה טיפש אתה, פחית קולה!

תקנה כבר ליטר וחצי!!

;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים