עבור לתוכן

זיכרונות Crosair vengeance / dominator pl

Featured Replies

פורסם

אהלן

בהמשך למפרט שכבר חצי מורכב

I7 4770k

Intel s3500 160gb

ונכון להיום

Asus maximus z87 hero

הגעתי לשלב של זיכרונות ...

המחשב בעיקר מיועד למשחקים בהגדרות גבוהות ובנוסף ל OC גבוה

יש לי שני זיכרונות ששמתי עין עליהם ואני לא יודע במה לבחור

http://ksp.co.il/?uin=14897

http://ksp.co.il/?uin=17024

מבחינת תקציב שניהם נכנסים שהוא לא יותר מ 600₪

העניין הראשון הוא אסתטיקה שמבחינתי כל המחשב הולך להיות בכיוון הלוח אמ שהוא שחור אדום

אז כמובן בגלל הצבע הוונגנס קורץ יותר ...

מבחינת איכות ביצועים וOC לדרישות שלי איזה מהם יתנו את התמורה הטובה ביותר ? ואם יש הפרש בינהם בכמה אחוזים ?

תודה לעוזרים

גיא

פורסם
  • מחבר

אשמח לתגובה ...

פורסם

כבר קנית את המעבד וה-SSD ולוח האם?

זה מחיר אבסורדי ל-8GB, אפשר לקנות 18GB במחיר הזה.

זכרונות מהירים לא נותנים ביצועים עדיפים בשום שימוש.

זיכרונות מהירים לא יעבדו עם מעבדי האסוול מומהרים (ולקחת מעבד K ולוח ROG, אם לא תכננת OC שלח לעצמך סטירה) ותיאלץ לרדת נמוך בתדר. אז חבל להשקיע בזיכרון עם מדבקה של 2133, שבפועל עם המהרה יעבוד ב-1333, ובינינו, לא יהיה הבדל גדול מלכתיחילה.

חבל, לפני כמה חודשים מכרתי קיט כזה של 1600 ב-250 שקל...

זיכרונות לא משפיעים על יכולת OC, לעשות OC לזיכרונות זה מיותר ולא מועיל, ובשילוב עם האסוול ב-OC זה לא רלוונטי.

פורסם
  • מחבר

מעבד וססדי קניתי במחיר זול משמעותי ( 1250₪)

הלוח קניתי גם ... כמו שציינתי אני מתכוון לעשות OC למעבד ולהגיע כמה רחוק שאפשר ...

בקשר לזיכרונות ... כמו שציינתי אסתטיקה מאד חשובה לי כאן ( אפשר לקרוא לזה מחשב החלומות שתמיד רציתי ) אז זה כן תופס משמעות רצינית בעניין ... אני כן רוצה לעשות OC גם לזיכרונות בגלל זה שאלתי ..

שמעתי על עניין ה ( ככל שהOC למעבד גבוה יותר ככה מהירות הזיכרונות יורדת ) ואני אשמח להסבר טיפה מפורט יותר למה זה קורה ...

הדומיניטור כנראה תהיה הבחירה שלי שהולכת כרגע לפי יופי ...

תודה על התשובה ואשמח להסברים נוספים

גיא

פורסם

זה בגלל הדרך שבה מוטמע בקר הזיכרון במעבד.

OC לזיכרונות זה גם מיותר ולא מועיל וגם לא אפשרי כשעושים OC למעבד.

אם אסתטיקה חשובה, קח ונג'נס 1600 או פלטינום 1600, עדיין יהיה יקר, אבל לא ככה.

פורסם
  • מחבר

אני אשמח לפירוט קצת יותר מעמיק בקשר לOC למעבד שמגביל את הזיכרונות ...

אני כנראה אקח דומיניטור פלטינום אבל גם הוא נושק ל 600₪

http://ksp.co.il/?uin=17024

פורסם

תראה, זה זיכרון מפונפן של קורסאיר. על המותג משלמים.

חבל שאין בארץ את ה-Tactical Tracer של קרושיאל, גם עושים אורות, אבל יותר זולים, בהרבה

COacTpv.jpg

(יש גם באדום, ירוק וכתום)

פורסם
  • מחבר

תודה על ההסבר המפורט ... רק רציתי לוודא ...

הבנתי את עניין האוברקלוק בהסוואל ... אבל כמו שכתוב שם

With Haswell, that has all changed. Memory is a strange beast with Haswell. With your CPU clocked at stock, the Haswell IMC is a beast. Some chips will be able to do DDR3-3000+ without so much as batting an eye. Others not so much, but DDR3-2400 isn’t a stretch at all.

But – and this is a big, bold, italicized, very notable but- overclocking a Haswell CPU at the same time as overclocking the RAM will reduce your IMC’s ability to overclock or reduce your CPU’s ability to overclock. You have to choose one or the other, which is why the CPU came first in this guide. Core speed is king; remember that. If it comes down to choosing which to push farther, the CPU should always win in your calculations.

This will not only be heavily depending on the particular CPU you get, but also on the motherboard you choose. For instance, the Intel motherboard used for the Haswell review couldn’t run greater than DDR3-2133 at 4.8 GHz. However, using the same chip and the same memory, the ASUS Maximus VI Extreme for a future review had no problem running DDR3-2600 at 4.8 GHz.

למקסימוס אקסטרים אין בעיה להגיע לOC גבוה למעבד וגם לרוץ עם זיכרונות גבוהים ... ( נכון אין לי מקסימוס ורכשתי את ההירו אבל שניהם יחסית די דומים ... וגם חבר שלי קנה מקסימוס אז אני מאד רציתי לבדוק לו את העניין הזה ... רכש את הזיכרונות וונגנס שהזכרתי מיקודם 2133mhz )

פורסם

אני יכול להקדים ולומר שזה לא יעבוד וזה בזבוז כסף.

נגיד אם זה יעבוד, מה ייתן לך זיכרון בתדר גבוה? פרט נמק והסבר.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון אני עושה את כל זה בגלל רצון ואהבה לכל עניין ה OC הציפייה שלי היא להגיע כמה שיותר רחוק בכל דבר שאפשר לעשות איתו OC ...

דבר שני לי זה לא יתן כלום ... אבל לחבר שלי שהוא עוסק בתחום הגראפיקה וזה עיקר העבודה שלו רינדורים תוכנות עריכה וכ'ו וממה שהבנתי ממנו מהירות הזיכרונות כן משפיעים על התוצאה הכללית ...

דבר שלישי לסיים את הוויכוח שנפתח בנינו בקשר ל"בעיה" הזו עם OC להסוואל וזיכרונות בתדר גבוה ... אני מונע אך ורק בגלל רצון ללמוד ולהפנים ידע ולא בגלל להיות צודק ... בגלל זה אני מנסה להבין את העניין לעומקו ...

דבר רביעי תודה לכם על העזרה ( למרות שאני עקשן ) תמיד טוב ללמוד ;-]

פורסם
  • מחבר

טוב רבותיי ... בסופו של יום הלכתי על Crosair dominator platinum 8GB ויש דבר אחד שאני יכול להגיד ... הם סקסים בטירוף ;]

3mnm.jpg

פורסם

באיזה מהירות? 1600?

אם כן אז :xyxthumbs: אם לא אז:

פורסם
  • מחבר

אכן כן 1600

פורסם

תתחדש, זכרונות סקסיים :t2819:

אם היה לי כסף הייתי קונה אותם במקום הקרושיאל..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים