עבור לתוכן

כמה שאלות על BF3?

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי קהילת BF3 באמתחתי כמה שאלות, אם אפשר גם הסברים אני אשמח.

1. תמיד אני רואה מסוקים שמשחררים טיל מונחה, אני חושב שזה מעמדת היורה, איך עושים זאת?

2. קורה לפעמים שאני מטיס מסוק ופתאום פוגע בי טיל מונחה משום מקום, יש משהו שיתריע בפני?

3. איך טייסי מסוק טובים מצליחים להשתחרר מניעלה עלייהם, שיחררתי נורים ושוב ננעלו עלי מה עושים?

4. איך יורים טילים עם מטוס קרב?

5. על אילו מערכות אתם ממליצים במסוק ?

תודה לכל העוזרים, אני מאמין שיהיו לי עוד שאלות פשוט לא זכרתי את כולם.

פורסם

1) יש גם מעמדת היורה , ע"פ דעתי צריך לשחרר את זה .

2) יש צלצול בדר"כ ..

4)ראה 1.

פורסם
  • מחבר

לא ממש עוזר לי חח, אני צריך הסבר מלא או סרטון יוטיוב איך לעשות זאת בבקשה.

אני יושב בעמדת הגאנר מתבייט על מישהו בכך שנפתח לי מרובע כזה של כוונת הוא ננעל ואני לא יכול לירות כלום.

פורסם
שלום לכל חברי קהילת BF3 באמתחתי כמה שאלות, אם אפשר גם הסברים אני אשמח.

1. תמיד אני רואה מסוקים שמשחררים טיל מונחה, אני חושב שזה מעמדת היורה, איך עושים זאת?

2. קורה לפעמים שאני מטיס מסוק ופתאום פוגע בי טיל מונחה משום מקום, יש משהו שיתריע בפני?

3. איך טייסי מסוק טובים מצליחים להשתחרר מניעלה עלייהם, שיחררתי נורים ושוב ננעלו עלי מה עושים?

4. איך יורים טילים עם מטוס קרב?

5. על אילו מערכות אתם ממליצים במסוק ?

תודה לכל העוזרים, אני מאמין שיהיו לי עוד שאלות פשוט לא זכרתי את כולם.

1+2. מדובר על TV missle. אתה פותח אותו מעמדת הgunner עם בזמן.

3. זה קשור לunlock שנקרא under radar, מה שאומר שכשאתה טס נמוך אז אי אפשר להנעל עליך. תזמון טוב של זה ונורים, ואי אפשר להפיל אותך בלי SOFLAM.

4. פותחים אותם, ואז לוחצים 2 כדי לעבור לשימוש בהם, כל אחד עובד קצת אחרת. אבל זה לא בדיוק מסובך.

5. אני טס עם air radar, ECM

פורסם

אם זה מעניין אותך, אז אחרי הרבה ניסיונות הבנתי שהמהירות הטובה ביותר לטוס בא עם מטוס היא 315-325.

פורסם

1 ו-2 : אותה תשובה הנקראת TV Missile- אתה צריך לבחור את השדרוג במסך השדרוגים תחת הכותרת של ה gunner position, ואין משהו שיתריע בפניך זה כל הקטע של הטיל הזה הוא לא ננעל, הוא מכוון ידנית לכיוונך

3.טייסים טובים בד"כ משחררים ECM Jammer או פליירס ויורדים נמוך מתחת לגובה 30 מטר ככה שאי אפשר להינעל עליהם (בעיקרון שומע את הצפצוף של הנעילה משחרר ECM ובורח כמה שיותר רחוק ונמוך מהאזור)

4.אם אתה מתכוון לטילים מונחים אז זה פשוט כמו כל טיל מונחה רגיל צריך להישאר על המטוס וזה ננעל עליו- Heat Seekers, יש טילים כמו של המסוקי קרב שזה אותו עיקרון כמו של המסוק- Rocket Pods, ויש טילי אוויר קרקע שמתבייתים על מטרות קרקע כמו טנקים-Guided Missile,בעיקרון אתה עובר למצלמה בתחתית המטוס ואז ננעל על מטרה ומשחרר את הטיל.....

5.טייס:

Maintenance,Ecm,Heat Seekers

גאנר:

auto loader,zoom optics,Tv Missile

הוספתי סרטון הסברה על ה TV Missile:

http://youtu.be/axfITwrs4os

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם..

איך אתה עובר למצלמה בתחתית ?

פורסם

בתחתית המטוס? אתה מתכוון לguided rockets? אם כן אתה לוחץ 2..... ואז ננעל על מטרה קרקעית...

פורסם
אם זה מעניין אותך, אז אחרי הרבה ניסיונות הבנתי שהמהירות הטובה ביותר לטוס בא עם מטוס היא 315-325.

רק בפניות, אם יש עליך טייס לא מנוסה מאוד (לא נוב) אתה יכול לשבור החוצה מפנייה ולתת במבער.

להשתחרר מנעילות במטוסים:

נורים - רק אחרי שהטיל שוגר, ממש ברגע האחרון.

ECM - בנעילה עצמה, אם הופעל ECM אחרי שיגור הטיל, הוא יפגע.

לופים משולבים עם פניות, תוואי לא צפוי, פנה רנדומלית והכי חד שאפשר, ברגע שניערת את האוייב, תן במבער ותתרחק מספיק כדי לחזור ולהפיל אותו.

מטוסים ומסוקים יעיל להוריד רק עם הוולקן, מונחי חום לא ממש יעילים נגד טייס מנוסה.

נגד כלים בקרקע לי נוח עם rocket pods גם נטען מהר, גם הרבה תחמושת יחסית, ויש יעילות מסויימת נגד אדם \ מסוקים בטיסה נמוכה.

אם יש לך SOFLAM פעיל בקבוצה (טובים השניים מן האחד) לטיל מונחה לייזר (guided rocket) יש עליונות ואתה משיג הרבה יותר דיוק ונזק.

פורסם

שאלה לי גם :)... אנשים שמשחקים ב PC...אם משתמשים בג'ויסטיק לטוס? או מקלדת ועכבר?

פורסם

מקלדת ועכבר.

פורסם

באמת?...ניסיתי..אי אפשר לטוס :)...

פורסם

עובדה שאפשר, זה הכל עניין של הרגל.

פורסם

אני הייתי משתמש שהמשחק יצא בשלט כמו של האקסבוקס כדי לטוס, גיליתי אחרי חצי שנה שהמקלדת עדיפה לי ויותר מדוייקת, הכל עניין של הרגל כמו שאמרו פה...

פורסם

עם עכבר זה קשה יותר , מקלדת לבד זה יותר נוח (למרות שזה מאוד סובייקטיבי ככה נראה לי לפחות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים