עבור לתוכן

התייעצות בנושא החלפת כרטיס מסך תקול

Featured Replies

פורסם

שלום, רציתי להתייעץ לגבי החלפה של כרטיס שהוכרז כתקול. כרטיס מסוג gigabyte 7950 windforce 3gb נקנה במרץ השנה. לאחר מספר בדיקות בחנות בה נקנה הוחלט כי הכרטיס תקול והוחלף בכרטיס זהה פעמיים אך ללא פתרון הבעיה. לבסוף הוחלף בכרטיס 7950 sapphire dual x שגם סבל מאותה בעיה. בסופו של דבר הוחלט (למיטב הבנתי) שבהינתן אישור מיוחד של היבואן יתאפשר לי לקבל כרטיס חדש ולא refurbished ובשאיפה של NVIDIA, והחנות עצמה תבחן איזה כרטיסים תוכל להקצות עבורי ואני אוכל לבחור מתוך מבחר (כמובן שעבור כרטיס מסוים זה או אחר אתבקש להוסיף תשלום).

הכרטיס המקורי נרכש כ- retail במרץ במחיר של 1600-1700 שקלים לערך.

רציתי להתייעץ אילו דגמים מקבילים בביצועים ולא יהוו עבורי ירידה ברמה. אין לי כוונה להוסיף תשלום כיוון שלדעתי הכרטיס המקורי היה בדיוק ברמת הביצועים הדרושים עבורי, ואני מאד מרוצה מהביצועים שלו ותוהה אולי פשוט לפעול לקבלת אותו הכרטיס בדיוק רק חדש.

אשמח לרעיונות או עצות לגבי איך להתנהל ומה זכויותי במצב זה.

תודה

פורסם

אם תקבל את מלא הסכום, הייתי מוסיף עוד כ-200-300₪ ולוקח GTX770 או 7970 GHZ משהו בסגנון.

נקודה למחשבה: תשאף לכרטיס עם כמות זיכרון גדולה יותר(מעל 2GB ), משחקי העתיד כולל BF4 יזדקקו לזה.

פורסם
  • מחבר

איזה כרטיס של NVidia נשמע סביר ומבלי להוסיף כסף? הדגמים שציינת במעל ל - 2 GB עולים כבר 2000+ שזה כבר יותר מ - 200/300 שגם ככה אני לא שש להוסיף.

פורסם

יש לך את ה-GTX760 או שתמתין עוד קצת עומדים לצאת הכרטיסים החדשים של AMD.

פורסם
  • מחבר

מתי בערך אמורים לצאת? אשמח לאופציה כזאת למרות שמשהו גורם לי להיות ספקן שחנות תיתן ללקוח כרטיס חדש דנדש ועוד מסדרה שהרגע יצאה כתחליף לכרטיס תקול...

פורסם

תבקש GTX 670 אם אפשר.

אם לא אז GTX 760 אם אתה לא רוצה HD7950 נוסף.

פורסם
  • מחבר

אוקיי... זה מה שאנסה לעשות.. בנתיים אני מחכה שהם יחזרו אליי.. מעניין כמה זמן אמור לקחת לבדוק מול היבואן את האפשרויות שיש להם להציע בפני כי מיום שלישי שעבר בערך עד היום הם מחכים לתשובה מהיבואן אז אני תוהה מתי זה כבר לגיטימי להתחיל להתעצבן :)

פורסם

לא מאמין שתהיה לו אופציית בחירה בכרטיסים החדשים. אולי יתנו בחירה בין איזה 660TI ל-760 ... או 7970 דגם רגיל בתוספת קטנה.

אבל הכל יכול להיות :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים