עבור לתוכן

לדבר עם מפורסמים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

מי היום לא רוצה לדבר עם המפורסמים הגדולים מהטלוויזיה?

בשביל זה קמו אנשים ויזמו אתר שמאפשר להתכתב עם מפורסמים מכל העולם!

כעת לצורך השלמת מיזם זה הם נידרשים לתורמים אפילו דולר אפילו שקל.

כמובן שכל מי שתורם רשום שם כמה הטבות הוא מקבל.

לפני שאתם מנפנפים את המודעה כי שמעתם שצריך לתרום, בואו תחשבו רגע על איך פייסבוק הוקם ואיפה הוא היום!

אז אנא מכם בשביל כולם! עזרו לאתר להתקיים ולהתחיל את הדרך להצלחה וככול שהאתר יצליח ככה אתם תרוויחו!!

זה הכתובת של האתר: http://www.indiegogo.com/projects/anyonetalk

אם אפשר תפרסמו אותו כמה שיותר על מנת שיהיה אפשרות לכולם לדבר עם מפורסמים ועל מנת שאתם תרוויחו יותר!

פורסם

למה שארצה לשלם כסף כדי לדבר עם מפורסמים? הם כולה אנשים.

נערך על-ידי YTZ

פורסם

האמת היא שאני בדעתו של alpha, אבל יחד עם זאת נכנסתי לעמוד של הפרוייקט ואני מוכרח להודות שהוא דווקא די מעניין.

כמובן שבפועל, כל ה'סלבריטאים' ככל הנראה יהיו...המממ....כן... והתוצאה כנראה תהיה פחות או יותר כמו רוב עמודי המייספייס (נו, בתקופה שהיא הייתה רלוונטית) של כל להקה/אומן שמקדם את עצמו- רק בתשלום... אבל כאמור, אני מסתכל על הרעיון הבסיסי מנקודת מבט יזמית ואני רואה פוטנציאל לפרוייקט ייחודי.

כך שאני מאחל לכם בהצלחה, לדעתי הרעיון מוצלח יותר מהרבה פרוייקטים שכבר נתקלתי בהם.

נ.ב אגב, אם התמריץ של הסלבריטי הוא כסף עבור כל מעריץ, אתם מבינים שפשוט אפשר לשכור מנהל חשבון שיקבל אחוזים מההכנסות. בערך כמו שכולם עושים היום עם כל "יועצי המדיה החברתית" למיניהם...

יותר מזה, אם אתה מקבל כסף פר מצטרף, ומצטרפים משלמים בשביל אינטרקציה זה אומר שאינטרקציה=כסף. יותר אינטרקציה=יותר כסף. אז גם אם בהתחלה הסלבריטי היה כן וחדור מוטיבציה לתקשר עם המעריצים, מערכת התמריצים שלכם משחיתה אותו באופן אקטיבי וגורמת לכך שכדי לייעל את התהליך ולמקסם רווחים , לא תהיה לו ברירה אלא לשכור חברה' אחרים שיענו במקומו.

It's all about incentives.

נערך על-ידי abatiah

פורסם

חשבתי להקים אתר דומה בו אנשים יוכלו לדבר עם אלוהים.

:lol:

פורסם

רחמים עליכם ועל הפרוייקט הזה, העליבות נפש הזאת זה אחד הסימנים שהגיע זמנו של העולם לפצצת אטום

פורסם
חשבתי להקים אתר דומה בו אנשים יוכלו לדבר עם אלוהים.

:lol:

מיותר.

יש לו כבר פייסבוק והוא עונה לאנשים. בניגוד לסלבריטאים קקות.

פורסם

מי מספיק טיפש כדי לשלם על זה ,

יש מפורסמים שאם שואלים אותם שאלה עניינית בפייסבוק / טוויטר הם יענו ,

ומה כבר אפשר לשאול , הרי הם לא יענו על החיים האישיים שלהם.

פורסם

תיאורטית, אם הפרוייקט יתנהל כמו החלומות הוורודים ביותר של היזם (לא מאמין שיש סיכוי שזה יקרה), דווקא יש ערך לפרוייקט בשביל סוג האנשים שרוצים יותר יחס אישי ממישהו שהם כמההים אליו (אפילו למטרות נטוורקינג).

תראה את זה ככה-

מישהו שאין לו כל כך זמן להקדיש למעריצים מעבר ליח"ץ הסטנדרטי, אחרי גודל מסויים, נניח 20 אלף מעריצים, יכול לקחת חלק הרבה יותר פעיל בקהילה שלו- כי 10 אלף דולר זה סכום נחמד.

לחילופין, באסטרטגיה של יחס אישי- אם נניח נתינת יחס כזה למעריץ לוקחת 60 שניות בממוצע אז אתה יכול לשרת 60 לקוחות בשעה שהם 30$.

ונכון שיש דמויות ציבור שעונות גם ככה, אבל -

א.יש שלא.

ב. תאורטית, בצורה הזו אתה נותן להם תמריץ מוגבר.

נערך על-ידי abatiah

פורסם

אם אני לא טועה יש מיזם ישראלי דומה.

פורסם
מיותר.

יש לו כבר פייסבוק והוא עונה לאנשים. בניגוד לסלבריטאים קקות.

יש לו כבר קיר והוא עונה לאנשים..

פורסם
יש לו כבר קיר והוא עונה לאנשים..

אתה מדבר על הכותל?

אני מעדיף את הקיר הזה https://he-il.facebook.com/jehovahDBoss

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים