עבור לתוכן

RSM vs TMS

Featured Replies

פורסם

לא אמור להיות אכפת מזה לאף אחד. יש משהו מאוד מסריח במצב שבו מישהו מחברי הפורום שואל היכן ניתן לקנות פריט מסויים ואתה ישר קופץ וצועק "אצלי!!!! טוב אולי לא בדיוק אבל יש לי פריטים דומים!!!".

• תגובות 57
  • צפיות 14.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא חיפש את ה -410. מה לא בדיוק? זה ספציפי אותו מארז.

לך מהצד זה נראב מסריח - לפותח התרד זה עזר.

פורסם

זה עזר לו, אבל זה עזר גם לך (או לפחות לחנות שאתה מייצג).

פורסם

נו אז מה אם זה עזר לו.העיקר עזר לצרכן. בביקורות על חנות אכן הוא לא צריך להתערב אך על ציוד כן כן. אם יש לו ציוד זהה,מדוע שלא יוכל לציין זאת..ואפילו על הדרך אם זול יותר. הבמה כאן פתוחה כל נציגי החנויות יכולים לנהוג כך. יש שנמצאים ויש שלא (בעיה שלהם) .

אני כבר לא עוקב אחרי דיון מפרטי מחשב.. אך גלוי וידוע שישנם משתמשים (גם צוות האתר) שמלכתחילה מרכיבים מחשב מחנות X .לא משנה הסיבה - שילמו להם,אם מצוות החנות וכדו'. עכשיו ,נעזוב שהחנות בכלליות בעלת שם טוב אך ישנם עוד חנויות טובות.. ובאותו הרגע אפשר לבנות מפרט זול יותר (לדוגמא 500 שח זה לא מעט).. אז אם דיברנו על מסריח- זה מגיע רחוק יותר. שהרי כאן ,זה לא הולך לטובת הצרכן.

נערך על-ידי rroonnii

פורסם

מנסיון של 3 מחשבים עם RSM בכפ"ס אני יכול להמליץ עליהם.

אחד המחשבים שקניתי ממזמן היה עם סדרה דפוקה של הלוח אם, אחרי שנה שהגעתי אליהם - החליפו לי ולא לקחו כסף על התיקון.

בעוד מקרה רציתי להוסיף זכרון למחשב, ורציתי סטיק בדיוק כמו שכבר היה לי כשקניתי מהם. למרות שהמחיר היה יותר גבוהה, הורידו לי את המחיר לאותו מחיר שהיה בזמן שקניתי את המחשב.

אין לי נסיון עם TMS יותר מידי.. כמה פעמים ביררתי על חלקים ספציפיים ובטלפון לא תמיד היו סובלניים אלי..

פורסם

חוץ מ-ksp אף אחד לא לוקח כסף על החלפה במסגרת האחריות (זה גם לא חוקי כל עוד זה במסגרת אחריות).

פורסם
  • מחבר
מנסיון של 3 מחשבים עם RSM בכפ"ס אני יכול להמליץ עליהם.

אחד המחשבים שקניתי ממזמן היה עם סדרה דפוקה של הלוח אם, אחרי שנה שהגעתי אליהם - החליפו לי ולא לקחו כסף על התיקון.

בעוד מקרה רציתי להוסיף זכרון למחשב, ורציתי סטיק בדיוק כמו שכבר היה לי כשקניתי מהם. למרות שהמחיר היה יותר גבוהה, הורידו לי את המחיר לאותו מחיר שהיה בזמן שקניתי את המחשב.

אין לי נסיון עם TMS יותר מידי.. כמה פעמים ביררתי על חלקים ספציפיים ובטלפון לא תמיד היו סובלניים אלי..

תודה רבה על הביקורת. על איזה סדרה דפוקה של לוחות אם אתה מדבר? אשמח אם תגיד לי כדי שאני יכול להימנע מזה בעתיד.

פורסם

זה היה לפני כמה שנים.. כבר לא מוכרים אותה, ואם כן תמצא - כנראה זה כבר יהיה לוח חדש אחרי שתיקנו את הסדרה..

פורסם

יום שישי הזמנתי חלקים מ TMS, בפעם השלישית... בכל הפעמים הקודמות תמיד התכתבתי עם קיריל במייל, תמיד הגיב בצורה עניינית, גם הפעם.

פעם שעברה שקניתי (שני כרטיסי HD6850) לא הגיע גשר CF, בדיעבד מסתבר שזו בכלל לא היתה אשמתה של החנות, והדגם הזה של ג'יגבייט לא מגיע איתו (לא יודע מה עבר להם בראש) - למרות זאת קיריל שלח שליח על חשבונם להביא לי גשר CF.

היום קיבלתי ממנו אימייל (כן בשבת בצהריים) עם הודעה שכל החלקים יגיעו אלי ביום שני (הזמנתי יום שישי בערב)

חנות מעולה ואני אישית מתכוון להמשיך לקנות מהם.

פורסם
  • מחבר

תודה על הביקורות אני שמח מאוד לשמוע ששני החנויות אמינות.

נקודה שלילית לגבי RSM שהם מאוד אדישים ללקוחות שלהם גם במעמד הקנייה,יוצא לי לדבר איתם טלפונית ופנים מול פנים וההתנהגות היא כאילו תביא את כרטיס האשראי וזהו. אני אתן דוגמא למשל: ביקשתי שהבחור יחשב לי את אחוז הריבית שאני אצטרך לספוג אם אני יפרוס את התשלומים ל-24 תשלומים או 15 תשלומים. במקום זאת הוא שולח אותי לחברת האשראי שלי ואפילו לא נותן לי הערכה,לעומת זאת הנציג ב-TMS נתן לי הערכה מיידית ללא מריחות מיותרות. חבל מאוד בכול אופן אני עדיין מתלבט.

פורסם

עקרונית רק השבוע קניתי מהם ממש מחשב מורכב, אבל הזמנתי מהם כבר כמה כמה חלקים בעבר. תמיד הגיע מהר ותמיד עם אדיבות ומשלוח עד הבית. אני עדיין זוכר שהזמנתי יום אחד בצהריים כרטיס מסך ולמחרת כשחזרתי הביתה הוא כבר היה על השולחן שלי.

כמו שציינתי, השבוע היה באמת הפעם הראשונה שהזמנתי מחשב מורכב אבל אני יודע שהם עושים עבודה טובה אחרי שראיתי מחשבים מורכבים שחברים הזמינו מהם.

פורסם
  • מחבר
עקרונית רק השבוע קניתי מהם ממש מחשב מורכב, אבל הזמנתי מהם כבר כמה כמה חלקים בעבר. תמיד הגיע מהר ותמיד עם אדיבות ומשלוח עד הבית. אני עדיין זוכר שהזמנתי יום אחד בצהריים כרטיס מסך ולמחרת כשחזרתי הביתה הוא כבר היה על השולחן שלי.

כמו שציינתי, השבוע היה באמת הפעם הראשונה שהזמנתי מחשב מורכב אבל אני יודע שהם עושים עבודה טובה אחרי שראיתי מחשבים מורכבים שחברים הזמינו מהם.

על מי אתה מדבר? TMS או RSM?

פורסם

סליחה שכחתי לציין, מדבר על TMS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים