עבור לתוכן

עזרה במדיח כלים של bosch

Featured Replies

פורסם

יש לי בבית מדיח כלים מדגם SRS3009/01

הבעיה שלי שהוא לא מכניס מים למכונה, זאת אומרת אני מתחיל פעולה והמשאבה נתקעת במצב שהיא כאילו מנסה להוציא מים

למרות שמהדיח ריק מנוזלים

קראתי קצת באינטרנט מצאתי את הפוסט הזה

[TABLE=class: tborder, width: 100%, align: center]

[TR]

[TD=class: alt1, bgcolor: #F0F4F8]

1. האם הפילטר בכניסת צינור המים למדיח אינו סתום מלכלוכים ?

2. יתכן והברז החשמלי לא עובד.

3. מד גובה מים סתום או לא תקין.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

עכשיו אני די בטוח שהבעיה שיש אצלי זה שהמד גובה סתום וזה למה, כי לפני כמה ימים הייתה לי סתימה בצנרת בניקוז מהכיור במטבח

והתחילו לעלות מים בכיור ובמדיח. אז אני מנחש שמה שקרה שכנראה נתקע לכלוך במצוף של המדיח, המצוף תקןע במצב שהוא למעלה,

והמדיח חושב שהמכונה מלאה מים והוא מנסה תמיד לשאוב ולא מכניס מים.

השאלה היא איפה אני מוצא את המצוף הזה? למישהו יש ניסיון בתיקון מדיחים?

חיפשתי ברשת לא מצאתי

זה מה שמצאתי http://www.repairclinic.com/RepairHelp/How-To-Fix-A-Dishwasher/34-129-983652-/Bosch-Dishwasher-won-t-fill-SRS300901

The float assembly is normally inside the dishwasher near the door on the floor of the dishwasher. If something gets stuck underneath it and holds the float assembly up, the dishwasher won't fill with water. If the float assembly moves freely up and down, the float switch might be defective.

להביא טכנאי שייקח לי כמה מאות שקלים או לנסות לפרק את המכונה לבד?

עריכה:

טוב הבנתי איפה זה נמצא וזה נראה לי לפרק את כל המדיח

נערך על-ידי corolla9

פורסם

כל מכונה מתחילה בהוצאת מים אם יש או אין מים

לאחר סיום שלב זה המכונה שקטה לחלוטין ומחכה שמים ימלאו אותה.

לכניסת מים אין מצוף ואין משאבה ! יש ברז חשמלי.

בדרך כלל בצינור המים יש מסננן קטן. הוא יהיה בתוך הצינור ליד המחבר לברז המים או בצד החיבור למכונה.

מצוף לגובה מים יכול להיות בכל מקום. בדרך כלל זה מפסק לחץ שעובד על לחץ המים ולא מצוף.

דוגמה ל"מצוף" גובה מים בתמונה

פורסם

תשחק אם האחד הזה

קודם כל תעקוב אחריי הצינור שהולך ממנו יכול להיות שתראה שהצינור סתום או קרוע (כלומר לא נוצר בתוכו לחץ) (אבל במקרה הזה הוא אמור לחשוב שהמדיח ריק ולמלא אותו במים ללא הפסקה ולא שהמדיח מלא ולנסות לרוקן אותו)

בפרט תנסה לנתק ממנו את הצינור הקיים, ו (כשהוא לא בחשמל) תנשוף בכוח לתוך הפתח שאליו מתחבר הצינור. אתה אמור לשמוע אותו מתחבר/מתנתק, ויש כאלה שיש להם 2 "רמות" (כשאתה נושף יהיו 2 קליקים ובדרך חזרה 2 קליקים)

אתה יכול גם לנסות לשחק איתו ככה כשהמכונה מחוברת ולראות מה התגובה - תחבר אליו צינור גמיש ארוך של טפטפות או אינפוזיה ותנשוף דרך הצינור (כדיי שלא תצתרך לנשוף ישירות למפסק הזה כשהחיבורים שעליו תחת מתח). אבל תנתק את גוף החימום כשאתה משחק אם זה כי אם אתה תיתן מתח לגוף חימום כשהוא לא מכוסה מתחת למים הוא יישרף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים