פורסם 2002 במרץ 2523 שנים החלפתי את הלוח שקניתי לפניי חודש בלוח EPOX 8KHA+תמורת 150 שקל!וכאשר הגדרתי אותו הגדרתיאת הבס של המעבד והמהירות במקום100X12הגדרתי 200X6הפעלתי את המחשבוהיה מסך שחור חכיתי איזה דקה ולא קרה כלום היה רק מסך שחוראז עשיתיCMOS CLEARוהגדרתי נכון והכל בסדראבל השאלה האם הדקה הזאת שבה היה מוגדר הבס ל200שזה מתורף משהו היה יכול להידפק בלוח או בזיכרון או בכלחלק אחר במחשב!?או שהלוח פשוט עשה מסך שחור כי הוא מנע את הנזק בעזרת כך שלא נתן לשום חלק במחש לעבוד בבס הזה וכך מנע נזק?
פורסם 2002 במרץ 2523 שנים כן, כל הלוח ניצלה לך. ועכשיו אין לך שום דבר מה לעשות, הוא ישאר מסורס ולא יוכל להביא יותר ילדים בעולם. זה כמו שאסור שהביצים של גברים יעברו טמפ' מסויימת. לכן, נהגי משאיות שרב הזמן נמצאים על הכביש בישיבה והביצים שלהם סגורות בתוך ג'ינס ששומר על חום הגוף בלי תזוזה יוצאים עקרים. אותו דבר עם הלוח שלך, הוא עבד בעוצמה גבוהה ועכשיו הוא לא יוכל להביא יותר ילדים לעולם.
פורסם 2002 במרץ 2623 שנים מחבר אני רציני!היה יכול להיגרם נזק כלשהו או שבמסך השחור הלוח פשוט עצר את כל הפעולות וכך הציל את המחשב?
פורסם 2002 במרץ 2623 שנים כן, כל הלוח ניצלה לך. ועכשיו אין לך שום דבר מה לעשות, הוא ישאר מסורס ולא יוכל להביא יותר ילדים בעולם. זה כמו שאסור שהביצים של גברים יעברו טמפ' מסויימת. לכן, נהגי משאיות שרב הזמן נמצאים על הכביש בישיבה והביצים שלהם סגורות בתוך ג'ינס ששומר על חום הגוף בלי תזוזה יוצאים עקרים. אותו דבר עם הלוח שלך, הוא עבד בעוצמה גבוהה ועכשיו הוא לא יוכל להביא יותר ילדים לעולם. תרגום=>לא.
פורסם 2002 במרץ 2623 שנים [glow=red, 2, 300]לא[/glow][glow=red, 2, 300]no[/glow][glow=red, 2, 300]net[/glow]
פורסם 2002 במרץ 2623 שנים מחבר תודה רבה!אחים שלי כמה V-CORE מומלץ להגדיר עם יש לי DURON 1200? כי המחשב שלי עובד איטי קצת אז אני חושב שלא מוגדר לו נכון V-CORE
פורסם 2002 במרץ 2623 שנים אנחנו לא אחים שלך.ולהעלות את הV-Core לא ישפר את מהירות המחשב, תשאיר אותו כמו שהוא אלא אם אתה מתכוון לעשות אוברקלוקינג.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.