עבור לתוכן

PhysX System Software יכול להיות יתרון עם POWER DVD 13

Featured Replies

פורסם

יש לי תוכנה POWER DVD 13

והשאלה האם כרטיס מסך NVIDIA עם PhysX System Software

יכול להראות סרטים טוב יותר , מדוייק יותר או מפורט יותר או צינות טוב יותר

אני גם צופה בסרטים תלת מימד ,האם כאן זה מועיל ?

NVIDIA בונה את האפקטים בסרטים עם PhysX

נערך על-ידי כרטיסמסך

פורסם

יש פה ערבוב של שני דברים שונים לחלוטין. אם חברה משתמשת באפקטים בשביל לייצר סרט, זה לא אומר שצפיה בו מצריכה מערכת שמאפשרת את יצירת הסרט...

פורסם
  • מחבר

לצערי לא הבנתי מתשובתך דבר

אתה טוען שלא הראה אפקטים ואיכות טובה יותר של אפקטים בסרט עם אני משתמש באותה טכנולוגיה בכרטיס מסך ?

עפ"י מה אתה מבסס את תשובתך ?

פורסם

מה מסובך להבין?!

ליאור הסביר לך שגם אם חברת סרטים משתמשת בטכנולוגיה מסוימת בשביל ליצור את הסרט , זה עדיין לא אומר שהצופה צריך שתהיה ברשותו את הטכנולוגיה הזאת.

אתה חושב שבכל dvd יש Quadro?

פורסם
  • מחבר
מה מסובך להבין?! ליאור הסביר לך שגם אם חברת סרטים משתמשת בטכנולוגיה מסוימת בשביל ליצור את הסרט , זה עדיין לא אומר שהצופה צריך שתהיה ברשותו את הטכנולוגיה הזאת. אתה חושב שבכל dvd יש Quadro?

מסובך שאין לך מושג מה אתה עונה

במקום להסביר על מה אתה עונה , אתה מאיים עלי ! ( אפשר לסכם את תשובתך :כתבו לך תשובה מה אתה רוצה )

אני מחפש הסבר ברור ,מוסבר , שנשען על הוכחות ולא איומים .

כל מה שעשית חזרת על התשובה שלך תחת שם אחר , רק עם איום .

אתה חושב שבכל dvd יש Quadro?

מה קשור

Quadro ? שואלים אותך על פיסיקה או PhysX או CUDA

דרך הגב DVD זה שנות ה-90 .

ברוך הבא לבלו ריי

פורסם

הסרטון שהבאת מדגים כיצד יוצרי המשחקים והסרטים משתמשים בכרטיסי מסך יעודיים (קוואדרו) ע"מ לייצר סביבות דינאמיות מורכבות, ע"מ שאותו סרט/משחק יהיה כמה שיותר ריאליסטי ומושך. יש הבדל בין ליצור סרט, לבין לראות (או להריץ) סרט. פיזיקס המשומש בכרטיסי אנוידיה נותן לך אפשרות להוסיף עוד כמה אפקטים במשחקים תומכים. בסרטים, אין דבר כזה שכן סרט זה סרט (משהו שהוכן מראש) - אין הבדל בין איכות של סרט שרץ אצלך, לאותו סרט, שרץ על אותה התוכנה (במקרה שלך -power dvd) על מחשב חזק או חלש יותר. CUDA, בתוכנות תומכות, פשוט מאפשרת לך להריץ את הסרט ע"ג הכרטיס המסך ולא המעבד, משהו שמוריד מעט את העומס במחשבים שיש בהם מעבד חלש שמתקשה להריץ סרטים באיכות גבוהה (HD).

לדוגמא, אם עכשיו אני מראה לך טריילר גיימפליי של GTA, הוא ירוץ אצלך חלק, גם אם אותו בנאדם הגדיר אותו על הגראפיקה הכי גבוהה. אבל אם אתה תתקין אותו ותנסה לשחק אותו אצלך, אתה תראה שהוא זז אחרת, על הגדרות גראפיות אחרות, כתלות בחוזק החומרה שיש לך במחשב.

פורסם

במשך שנותי הלא מעטות בפורום ראיתי אלפי משתמשים מכל קצוות הידע האנושי.

פותח הדיון מתהלך על החבל הדק שבין הסברה אין-סופית מצד משתמשים של הדברים הבסיסיים ביותר בטכנולוגיית היום-יום לבין תסכול מוחלט עקב בורות שטרם ראיתי.

אם להיות כנה, פותח הדיון, אין לי מושג איך לאכול אותך. אם עלי ועל אחרים רבים לקחת ברצינות מלאה ולהכניס השקעה רבת זמן בתשובות לשאלות אבן-יסוד ספק לוגיות בטכנולוגיה בסיסית או שמא נעשה מאיתנו מושא ללעג.

מקווה שהסיבה הראשונה.

פורסם
  • מחבר
הסרטון שהבאת מדגים כיצד יוצרי המשחקים והסרטים משתמשים בכרטיסי מסך יעודיים (קוואדרו) ע"מ לייצר סביבות דינאמיות מורכבות, ע"מ שאותו סרט/משחק יהיה כמה שיותר ריאליסטי ומושך. יש הבדל בין ליצור סרט, לבין לראות (או להריץ) סרט. פיזיקס המשומש בכרטיסי אנוידיה נותן לך אפשרות להוסיף עוד כמה אפקטים במשחקים תומכים. בסרטים, אין דבר כזה שכן סרט זה סרט (משהו שהוכן מראש) - אין הבדל בין איכות של סרט שרץ אצלך, לאותו סרט, שרץ על אותה התוכנה (במקרה שלך -power dvd) על מחשב חזק או חלש יותר. CUDA, בתוכנות תומכות, פשוט מאפשרת לך להריץ את הסרט ע"ג הכרטיס המסך ולא המעבד, משהו שמוריד מעט את העומס במחשבים שיש בהם מעבד חלש שמתקשה להריץ סרטים באיכות גבוהה (HD).

לדוגמא, אם עכשיו אני מראה לך טריילר גיימפליי של GTA, הוא ירוץ אצלך חלק, גם אם אותו בנאדם הגדיר אותו על הגראפיקה הכי גבוהה. אבל אם אתה תתקין אותו ותנסה לשחק אותו אצלך, אתה תראה שהוא זז אחרת, על הגדרות גראפיות אחרות, כתלות בחוזק החומרה שיש לך במחשב.

תודה לך על התשובה היותר מוסברת

בעניין CUDA שאמרת שעוזר למעבד לנתח ולעבד

מצאתי ל-AMD יש מעבדי זרימה שעושים את העיבוד על כרטיס המסך ופחות במעבד

http://www.amd.com/us/products/technologies/amd-app/Pages/eyespeed.aspx

הכרטיסים שלהם משפרי איכות תמונה ורעשי רקע

http://imageshack.us/a/img253/6013/noisereduction.png

http://imageshack.us/a/img204/5491/30bit.png

הכרטיס שלהם תומך גם ב- 30 BIT צבע

דווקא ב-NVIDIA לא מצאתי כלום שום תמיכה בכרטיס לעקל על המעבד , עיבוד צבע או הורדת רעשים .

- - - תגובה אוחדה: - - -

פותח הדיון מתהלך על החבל הדק שבין הסברה אין-סופית מצד משתמשים של הדברים הבסיסיים ביותר בטכנולוגיית היום-יום לבין תסכול מוחלט עקב בורות שטרם ראיתי.

חבל שאתה כבר לא משקיע ביכולת הבנת השאלות והבנה בטכנולוגיה של כרטיסי מסך .

במקום זה אתה עונה בסיפורים שלא קשורים לכלום , רק אומרים שאתה כבר עייף מלהיות כאן שנים .

אם להיות כנה, פותח הדיון, אין לי מושג איך לאכול אותך. אם עלי ועל אחרים רבים לקחת ברצינות מלאה ולהכניס השקעה רבת זמן בתשובות לשאלות אבן-יסוד ספק לוגיות בטכנולוגיה בסיסית או שמא נעשה מאיתנו מושא ללעג.

תראה את

YairZ שיש הבנה ורצון לעזור 7 שורות סיימו את הסיפור

במקום זה אתה מספר לי צרות אשיות שלך שאתה לא יודע לאכול

שאין לך כוח כבר לענות או לחשוב או להבין נושא שאתה מנהל פורום בו .

במקום זה אתה כותב סיפורים בלי קשר למציאות

לפעמים צריך להיות אמיץ ולומר שגמרת את הסוס ,לתת את המפתחות לאחרים שיש להם כוח להבין ולענות ולהיתקדם למקומות אחרים .

פורסם

אני מודה לך על העצה רבת המחשבה, אך אסרב לה בנימוס.

NVIDIA ו-AMD מפתחות אי אלו טכנולוגיות לשיפור איכות התמונה בסרטים זה נכון, אך איכות התמונה כשזה מגיע לאחד מול אחד בשטח היא אפסית. לכיוון באמצעות תוכנת הניגון ותוכנת מנהל ההתקן חשיבות גדולה משמעותית ואותה צריך לעשות המשתמש בעצמו כדי למקסם את חוויית הצפיה.

ההאצות הגרפיות האחרות שישנן היום בניגון סרטים הן כאלה אשר מסייעות בהורדת העומס מהמעבד בעיבוד הסרט אל כרטיס המסך כאשר גם כרטיסי המסך הפשוטים ביותר בשוק מסוגלים לבצע זאת ביתר קלות לצד המעבדים הפשוטים ביותר בשוק, גם בניגון התוכן בהבחנה הגבוהה ביותר שזמין להמונים באי אלו מדיות קריאה.

פורסם
תודה לך על התשובה היותר מוסברת

בעניין CUDA שאמרת שעוזר למעבד לנתח ולעבד

מצאתי ל-AMD יש מעבדי זרימה שעושים את העיבוד על כרטיס המסך ופחות במעבד

http://www.amd.com/us/products/technologies/amd-app/Pages/eyespeed.aspx

הכרטיסים שלהם משפרי איכות תמונה ורעשי רקע

http://imageshack.us/a/img253/6013/noisereduction.png

http://imageshack.us/a/img204/5491/30bit.png

הכרטיס שלהם תומך גם ב- 30 BIT צבע

דווקא ב-NVIDIA לא מצאתי כלום שום תמיכה בכרטיס לעקל על המעבד , עיבוד צבע או הורדת רעשים .

- - - תגובה אוחדה: - - -

חבל שאתה כבר לא משקיע ביכולת הבנת השאלות והבנה בטכנולוגיה של כרטיסי מסך .

במקום זה אתה עונה בסיפורים שלא קשורים לכלום , רק אומרים שאתה כבר עייף מלהיות כאן שנים .

תראה את

YairZ שיש הבנה ורצון לעזור 7 שורות סיימו את הסיפור

במקום זה אתה מספר לי צרות אשיות שלך שאתה לא יודע לאכול

שאין לך כוח כבר לענות או לחשוב או להבין נושא שאתה מנהל פורום בו .

במקום זה אתה כותב סיפורים בלי קשר למציאות

לפעמים צריך להיות אמיץ ולומר שגמרת את הסוס ,לתת את המפתחות לאחרים שיש להם כוח להבין ולענות ולהיתקדם למקומות אחרים .

אין מילה אחת שכתבת שהיא נכונה

W6lOnScQH96.jpg

פורסם
  • מחבר

אך איכות התמונה כשזה מגיע לאחד מול אחד בשטח היא אפסית.

לצערי אני שוב לא מסכים איתך ..

יש הבדל גדול בין כרטיסי מסך ורואים זאת המסכים גדולים 55" הצבעים שמביע כרטיס מסך AMD שונים מהצבעים והגוונים של NVIDIA

לצערי יש ל-AMD לפעמים בעיה בהתאמת הצבעים וגוון אדום /וורוד נכנס יותר מידיי

הצבעים של NVIDIA טבעיים יותר

מצד שני AMD מצטיינת בשחורים ,בעומק צבע ,10 BIT צבע וזה לא כמו NVIDIA

AMD מצטיינת גם בדרייבר שמכיל הרבה אלמנטים לשיפור תמונה איכותיים

AMD כרטיס מסך לוקח הרבה עבודה בווידאו ומשפר תמונה

AMD סאונד דרך HDMI מדהים .

לכיוון באמצעות תוכנת הניגון ותוכנת

רק PDVD משפרת תמונה ,יתר הנגנים לא עושים הרבה , והדרייבר של AMD עושה עבודה טובה , למשיודע לכוון ולכייל מסך .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים