עבור לתוכן

התלבטות לגבי קירור לOC

Featured Replies

פורסם

אני חושב שכל השרשור הזה התגלגל למקום לא ברור, אתה פשוט רוצה לוח ל-OC השאלה מה היעד?

אני חושב שהלוח של ABL יעשה את העבודה רק שהוא לא הגדיר את זה כמו שצריך.

מעבר לכך נשאר עניין הצבע של הלוח, כמות החיבורים, סאטא, USB3 וכו', כל הלוחות באזור התקציב הזה יעשו את אותה העבודה.

• תגובות 95
  • צפיות 10.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

4.2GHZ לא תהיה בעיה עליו. 4.4 כנראה שהוא יחזיק. המעבד הזה יכול להגיע גם ל 4.8 (אוליי לא כולם, ואוליי חלק גם ל 5) - אם אתה תישאר על 4.2 או קצת יותר קח את הלוח הזה, אם אתה רוצה באמת להגיע לגבול היכולת של המעבד עצמו הלוח מגביל אותך

פורסם
  • מחבר

אשמח לנסות ולהגיע לקצה גבול היכולת שלו אם זה יתאפשר וכמובן בלי לשרוף חלקים נוספים כי אין לי עוד כסף מיותר.

בכל מקרה נפתח שירשור חדש בפורום המיועד לכך אשמח לקבל המלצות

http://hwzone.co.il/community/threads/533229-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%9C%D7%95%D7%97-%D7%90%D7%9D-%D7%94%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%A2%D7%93-%D7%9COC

פורסם

אם אתה לוקח את הלוחות הפשוטים יותר (4pin, בלי קירור על המוספטים וכו) המגבלה היא מהלוח, לדעתי התחום האפור הוא בין 4.2 ו 4.4 ככה (כולל העלאת המתח שצריך)- בזה דיי ניתן לסכם את כל מה שאמרתי במהלך הדיון

אם אתה לוקח לוח כבד (אבל לוח כזה יהיה יקר יותר משמעותית) המגבלה שלך היא מהמעבד בלבד, תקרר אותו טוב על ידיי הקירור שש לו שטח הכי גדול שתוכל למצוא, תשמור עליו באיזור ה 60C מקס' במאמץ, ותוכל להגיע למהירויות גבוהות. תחליט לבד אם התוספת במחיר ללוח (כ 200 שקל) שווה את ההפרש בין 4.2-4.4 ו 4.8 GHZ (או צת יותר אם תצליח להוציא ממנו)

פורסם
  • מחבר

אם הייתם נכנסים לאשכול שפתחתי הייתם מבינים שאין לי בעיה להשקיע בלוח טוב של אסוס ב800 שקל כי יש לי אפשרות להשיג אותו במחיר שיהיה זול משמעותית מהמחיר המקורי שלו או משתלם יותר מכל לוח אחר של ג'יגה בייט ב600 ש"ח.

פורסם

נכנסתי לשרשור שפתחת ומה שיש לי להגיד הוא שלא תצפה להבדל תהומי בין לוח ב-600₪ ללוח של 800₪.

הלוח הכי רציני שתוכל להשיג באיזור המחיר שהגדרת הוא UD3H:

http://www.tms.co.il/product/11331

פורסם
  • מחבר

^כפי שרשמתי באשכול, התקציב של עד 800 שקל זה ללוחות מחברת ASUS ו-ASROCK בלבד.

ללוחות של ג'יגה בייט התקציב הוא 600 שקל בלחץ.

פורסם

ולמה אתה חושב שלוחות של גיגה-בייט לא שווים את זה?

לדעתי אתה מקבל תמורה טובה יותר למחיר במיוחד באיזור המחירים האלו, כולל הורדת מתחים במנוחה מה שאין בהרבה לוחות אחרים.

פורסם
  • מחבר

זה לא שהם לא שווים את זה פשוט על הלוחות שלהם לא אוכל להשיג הנחה גמו שאוכל להשיג על לוחות של אסוס לדוגמא.

אם בחנות רגילה המחיר שלו הוא 800 אני מאמין ואצליח להשיג ב600 אם לא פחות, אני קונה דרך קרוב משפחה שעובד עם ספק לכן ההנחה.

פורסם

לא מצאתי באתר שלהם אף לוח של אסוס. בין לוחות זהים של אסוס וגיגבייט הייתי לוקח גיגבייט

פורסם
  • מחבר

אין שום צורך בחיפוש באתר של TMS, הם לא מחזיקים לוחות של אסוס.

אני צריך רק שם/דגם של לוח אם של ASUS/ASROCK שהמחיר שלו פחות אומיותר 800 ש"ח.

אשמח גם להמלצה ללוח של ג'יגה בייט עד 600 ש"ח שלאמיגביל אותי כמה שאפשר בOC.

תודה!

פורסם

יש סיבה למה אסוס/אסרוק יול להיות עד 800 שקל ? ב 800 יש לך לוחות כבדים בהחלט של גיגבייט מ TMS

בזאפ יש את Asrock Z77 Pro3 שהוא לוח באותה רמה כמו הגיגבייט שהומלצו לך (יש לו חיבור 8pin אבל הממיר עצמו לא גדול יותר מזה של גיגבייט), מתוך 2 אלה הייתי עדיין נוטה לכיוון הגיגבייט. במחירים קצת יותר גבוהים מתחילים הלוחות אקסטרים למיניהם

מ Gigabyte יש דווקא 2 הצעות מעניינות בTMS :

GA-Z77X-D3H ו GA-Z77X-UD3H ב 745 ו 851 הבתאמה

בשתיהם יש ממיר ברמה גבוהה, מהסוג שמתאים לאוברקלוק רציני. ב D3H יש חיבור 4pin וב UD3H יש חיבור 8pin, אבל הממיר בשתיהם נראה זהה. הוא ממיר טוב שלא הולך להגביל אותך

ה UD3H הוא כבר לוח אקסטרים, יש לו כמה פיצ'רים של לוחות אקסטרים כמו תצוגת קוד שגיאה ומפסקים על הלוח, התצוגת שגיאה זה נחמד אבל ב 100 שקל זה יקר מידי, והמפסקים הם סתם גימיק. חוצמזה יש הבדל בכמות חיבורי SATA אבל בשתיהם יש מעל ומעבר בשביל כל מערכת מחשב נורמלית

ה D3H נראה לי לוח טוב למטרות שלך

פורסם
  • מחבר

למה דווקא לASUS ו-ASROCK התקציב הוא 800?כי כמו שכבר אמרתי, על החברות האלה יהיה לי הנחה מה שכנראה לא יהיה לי על ג'יגה בייט.

אני אבקש הצעת מחיר על שניהם ונראה מה המחיר הסופי.

*את הלוח אם אני לא קונה מTMS ובטח שלא במחיר של 800 שקל.

אם יהיה הבדל מהותי אני מוכן להעלות את המחיר גם ל900-950, גג 1000.

פורסם

עדיין מציע גיגה-בייט...

אחת הטעויות שעשיתי שמכרתי את הלוח הזה GA-Z77X-D3H לפני חודשיים במחיר של 400 ש"ח לטובת Z77-GD65 של MSI.

פורסם
  • מחבר

טוב, אני אבדוק את המחירים שהוא יביא לי ואחזור לפה עם תושבה אם זה מתאים לי מבחינת המחיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים