פורסם 2013 בספטמבר 1911 שנים שלום!אתמול רציתי לעשות קצת סדר במחשב ובטעות לחצתי על "דחוס דיסק" במקום "איחוי דיסק" ומאז המחשב לא מעלהאת הווינדוס ומופיעה לי השגיאה הבאה: bootmgr is compressed press ctrl+alt+del to restart.כפי שכבר הבנתם לפי הטעות אני לא כזה גאון גדול במחשבים אז אשמח לפתרון פרטני לבעיה!אגב יש לי ווינדוס ויסטה.תודה מראש לעוזרים! נערך 2013 בספטמבר 1911 שנים על-ידי uducohen88
פורסם 2013 בספטמבר 2011 שנים כתוב לך לבן על גבי שחור מה הבעיה. מה עשית עם המידע הזה עד לרגע כתיבת ההודעה?בהזדמנות חגיגית זאת הייתי, מציע לך כבר להתקין Windows 7. נערך 2013 בספטמבר 2011 שנים על-ידי multicore
פורסם 2013 בספטמבר 2011 שנים חלונות 7, נכון ?אז תאתחל מ CD של 7 ותבצע תיקון לאיתחול משם.אחרי חלונות עולה כדאי לבטל הדחיסה. נערך 2013 בספטמבר 2011 שנים על-ידי Ivan
פורסם 2013 בספטמבר 2011 שנים כתוב לך לבן על גבי שחור מה הבעיה. מה עשית עם המידע הזה עד לרגע כתיבת ההודעה?בהזדמנות חגיגית זאת הייתי, מציע לך כבר להתקין Windows 7.הוא יודע שכתוב לו את הבעיה בשחור לבן (הוא צילם את התמונה ושם אותה, לא?).אךךךךךךך מולטיקור, שנתיים עברו ועדיין לא השתנת - אנשים צריכים את העזרה שלך , לא את הציניות שלך :-Divan יש לו ווינדואס ויסטה. הייתי עוזר אבל אני לא בטוח בקשר לויסטה ולא רוצה להטעות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.