עבור לתוכן

הייתכן שאין בנמצא רכזת USB אלחוטית?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אז כפי שרשום בכותרת... למען האמת נתקלתי ברכזות כאלו, אולם הן ישנות (בנות 3-6 שנים), עם ביקורות רעות וחוסר תמיכה בחלונות 7 ו-8.

הייתכן שהאנושות עוד לא הצליחה להעביר ערוץ USB תקני באופן אלחוטי במידה משביעת רצון?

אני לא רוצה מחבר כזה הנשען על WiFi, אלא על תקן אלחוטי משלו ושיספק חיבור בין USB זכר ל-USB נקבה. גם אם צריך להסתפק בחיבור 1 ל-1 (כלומר ללא פיצול), אשמח לשמוע על זה.

תודה! :)

פורסם

איך תממש אנקפסולציה של USB over Ethernet?

אני גם ראוה שכל הפרוייקטים לא הסתיימו בהצלחה ונעצרו לפני שנתיים. הכי חשוב שאין שום סטנדרט מקובל.

עריכה:

יצא לך לראות את זה?

http://www.bb-elec.com/Products/USB-Connectivity/USB-Over-Ethernet/USB-Over-Ethernet-Hub.aspx

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי את הקשר ל-Ethernet. ציינתי WiFi כי ראיתי מכשירים שמשדרים לראוטר הביתי וכך עושים את העבודה, אבל אני רוצה לדעת אם ניתן להימנע מדבר כזה.

אחזור כדי להבהיר: אני רוצה שתהיה לי אפשרות לחבר התקני USB למכשיר שישדר באלחוט למקלט המחובר לכניסת USB במחשב. אין פתרון מוצלח דיו לכך?

פורסם

ומה זה WiFi? :)

Ethernet הוא לא רק פרוטוקול בשכבה 2.

פורסם
  • מחבר

אוקי, אני מבין. אנסה לחדד: לא מעניין אותי מה מעל איזה שכבה מתבצע המימוש. אני מחפש "מאריך USB אלחוטי" השקוף למשתמש, כך שכאשר הוא מחבר רכיב למסוף האלחוטי, הרי כאילו חיבר את הרכיב לכניסת USB פנויה במחשב.

עריכה: המכשיר שהצעת, אם הוא מוגבל לרשת בתקן N, אז הקצב התיאורטי לא מכסה את הקצב התיאורטי של USB 2.0. הקצב של N קטן פי 3 וקצת מזה האחרון. לא כך?

פורסם

המכשיר לא מוגבל לשום התקן אלחוטי כי הוא לא אלחוטי. אני לא חושב שתוכל להגיע ל wire speed בצורה כלשהי ע"י אנקפסולציה.

פורסם
  • מחבר

יקר הממזר הקטן.

שמתי לב שחברות שהציעו בעבר USB אלחוטי מציעות כעת פתרון מעל גבי רשת ה-WiFi. מה תהיה עלות של ראוטר שיוכל לכסות את הקצב התיאורטי של USB 2.0?

לחילופין, לאיזה קצב העברה ניתן לצפות בחיבור USB אלחוטי ביחס לקצב התיאורטי? למשל, אם מקבלים 75% מהקצב של USB 2.0 בפועל, זה לא כזה נורא.. נכון?

פורסם
  • מחבר

מהי הפעילות התובענית ביותר מבין אלו השימושיות ביותר? נדמה לי שהעברה של קבצים על גבי DOK (מסכים?). אז בוא נגיד שזה.

האם הפתרון הלא בשל של USB אלחוטי יעשה את העבודה בצורה סבירה עד טובה?

פורסם

כמה ואילו התקנים אתה מתכוון לחבר?

מדוע לא לחבר אותם ישירות למחשב?

האם יש לך בבית מחשב נוסף (שרת או HTPC), או כוונה לרכוש אחד?

פורסם
  • מחבר

DOK, מקלדת, עכבר, דיסק קשיח חיצוני ומצלמה דיגיטלית. אני חייב אלחוטי כי אני לא יכול להעביר חוטים (זה לא נתון למשא ומתן). לא, אין לי כוונה כזו.

פורסם

מה המרחק בין הציוד הזה למחשב?

האם ההתנגדות לפתרון מבוסס ראוטר אלחוטי היא רק בגלל מהירות ההעברה? מה לגבי ראוטר 802.11ac?

מה התקציב?

פורסם
  • מחבר

כ-10 מ'. אני מוכן לשקול פתרון מבוסס WiFi בלית ברירה. התקציב הוא כ-500 ש"ח.

פורסם

בשביל צרכים כאלו לא צריך כזה ציוד. ניתן לפתור את זה בדרכים יותר סטנדרטיות.

פורסם
כ-10 מ'. אני מוכן לשקול פתרון מבוסס WiFi בלית ברירה. התקציב הוא כ-500 ש"ח.

בשביל גישה לדיסק מרוחק או למדפסת אתה יכול לרכוש ראוטר 802.11ac כמו למשל TP-Link AC1750 (שכולל שני חיבורי USB ואמור לספק תעבורה מהירה משמעותית מרשת N). למיטב ידיעתי אין אפשרות להשתמש בפתרון הזה כדי לחבר עכבר ומקלדת.

תוכל להשתמש בהתקן כמו SEH myUTN-80 כדי לחבר כל התקן USB אחר ולגשת אליו דרך הרשת (אלחוטית או קווית) כאילו הוא מחובר מקומית. הבעיה היא שהפתרון הזה יקר ולא מכוון לשוק הביתי. אם היה לך HTPC או שרת היית יכול להתקין עליו תוכנה כמו USB Redirector, אבל אם זו לא אופציה אז נגמרו לי הרעיונות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים