עבור לתוכן

מחשב נכבה בלוגו של חלונות ונדלק לבד

Featured Replies

פורסם

שלום, המחשב שלי עושה ריסטרתים בלי סוף ,מגיעה ללוגו של חלונות נכבה ונדלק שוב בלי סוף.

החלתתי להתקין חלונות מחדש הוא הגיע עד השלב שצריך לבחור שפה וללחוץ התקן וקרס שוב.

ניתקתי את דיסק קשיח חזרתי על פעולת התקנת חלונות והוא קרס,לפני זה ניתקתי את הCDROM והוא קרס,החלפתי זכרונות אחרים אותו דבר,טמפרטורות המעבד מצויינת 35.מסרתי את הלוח לבדיקה בksp כי הוא באחריות הם אמרו שהלוח בסדר.

לא יודע מה לעשות,הספק שלי בן שנתיים די איכותי 900w של antec

פורסם

ממליץ לבדוק עם ספק אחר

פורסם

בדיקות כלליות שרצוי לבצע בכל מקרה של תקלה:

1. תבדוק את הזיכרונות עם memtest (רצוי להפעיל למשך כל הלילה).

2. תבדוק את הדיסק הקשיח שלך עם התוכנה של היצרן. אני ממליץ לבדוק גם עם תוכנה בשם MHDD.

3. תאפס את הגדרות הביוס - אולי מישהו שינה הגדרה כלשהי שם (תדר או תזמונים של הזיכרון למשל) וזה מה שגורם לבעיה.

4. תפעיל את המחשב רק עם חומרה בסיסית - לוח, מעבד, מודול זיכרון אחד, דיסק קשיח אחד, כרטיס מסך (רצוי מובנה אם יש). את כל השאר תנתק ותראה איך המחשב מגיב. אם הבעיה לא חוזרת - היא באחד הרכיבים שניתקת.

5. תבדוק שכל החיבורים בתוך המחשב מחוברים בצורה טובה (שאין איזה חוט רופף או מנותק), ושגוף הקירור יושב בצורה טובה על המעבד (אם אפשר - רצוי לפרק את גוף הקירור, להחליף את המשחה הטרמית ולהרכיב שוב את גוף הקירור).

עריכה: בשלב הזה תסתכל גם על הלוח ושאר הרכיבים ותבדוק האם יש קבלים מפוצצים/מנופחים במקום כלשהו.

6. תנסה להפעיל את המחשב עם מערכת הפעלה online, שלא דורשת התקנה לדיסק הקשיח אלא יכולה לרוץ מ-CD או מ DoK (לדוגמא - Ubuntu), ותראה אם הכל עובד שם בצורה טובה (מערכת ההפעלה הזו עולה, ניתן לגשת לדיסק הקשיח וכד').

הערה: אני ממליץ להשתמש ב Hiren's BootCD, שהוא אוסף של תוכנות שניתן להוריד בחינם, והוא כולל בין היתר את memtest, MHDD ומיני מערכת הפעלה XP.

רק אם עשית את כל הנ"ל (לא אמור לעלות לך שום דבר) והבעיה ממשיכה, אתה צריך להתחיל להחליף חומרה עד שתאתר את הבעיה (ספק, לוח וכד').

פורסם

תבטל איתחול בשגיעה אולי יהיה מסך כחול

עם F8 וטז בתפריט של מסך בטוח.

פורסם

Ivan, אני לא בטוח שהוא יכול לעשות את זה, כי הוא כתב שהוא מנסה להתקין מחדש את מערכת ההפעלה ואני לא בטוח שבשלב הזה התפריט הזה קיים.

אגב, ערכתי את ההודעה הקודמת שלי והוספתי שיש לבדוק האם יש קבלים מפוצצים/מנופחים על הלוח או על רכיבים אחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים