עבור לתוכן

זקוק למאריך/מפצל USB איכותי (ורצוי עם הצמדת וואקום למשטח)

Featured Replies

פורסם

כיום, חיבור USB משמש לכל דבר, החל מתקשורת נתונים עד אספקת מתח ולכן שולחן העבודה שלי נראה בהתאם... הייתי שמח למפצל USB שיאפשר לי להעביר את החיבורים הדרושים קרוב יותר אלי וימנע לי את הצורך לזחול למטה לשם חיבור/ניתוק. אני זקוק לדברים הבאים במפצל:

-תאימות מלאה ל WIN7 64 ביט. מפצלי ה USB הסיניים הזולים גרמו לי להמון בעיות זיהוי/תאימות בעבר.

-אספקת מתח חיצונית ולא מערוץ ה USB של המחשב כדי לא לחנוק אותו בזמן טעינת התקנים ולאפשר שימוש בערוץ ה USB לאספקת מתח גם שהמחשב מכובה.

-ללא תאורות/נצנוצים/קישקושים מיותרים, אני שונא לבזבז תשומת לב על שטויות.

-חיבור וואקום/אחר לשולחן העבודה. הייתי שמח להמנע מתוספת ברדק מיותר על השולחן...

-זמין בארץ. אם לא, אשמח ללינק ישיר למשווק בחו"ל השולח ישרות לארץ.

אשמח להמלצה.

פורסם

רכזת ה-USB הזו תעשה את העבודה, כולל ספק כוח חיצוני ותמיכה ב-Windows 7.

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=UGT-PH207

לא ידוע לי על רכזות USB עם חיבור ואקום לשולחן, לפחות לא בארץ.

פורסם

אתה יכול להדביק לשולחן עם חתיכה קטנה של דבק דו צדדי, ככה לא יזוז לשום מקום

פורסם
  • מחבר

תודה. רכזת ה-USB ניראית מעט מפלצתית עם 7(!) פורטים שעלולים להוות בעיה. רוחב הפס יתחלק בין הפורטים השונים וכן אספקת המתח (במקרה בו הספק החיצוני ו/או חיווט פנימי המאפשר זאת) צריכה להיות כ 7 אמפר. (מצבים בהם צריכת ההספק גבוהה יגרמו לבעיות תיפקוד)

במחשבה שנייה, הייתי שמח למארז USB חיצוני של 2*4 מוכלל (שתי כניסות USB מהמחשב).

הדבקה עם דו"צ אינה יעילה כל כך כי רכזת ה-USB תתלש מהמקום במקרה של משיכה בטעות ותשאיר שאריות, אני חושב ל"בנות" שולחן קטן מדיקט, להרכיב שלושה תופסני וואקום ולהבריג לרכזת.

פורסם

אני משתמשת ברכזת USB עם 7 פורטים וספק כוח חיצוני וזה עובד מצויין בלי בעיות.

לצורך העניין יש אפילו רכזות כאלה עם יותר פורטים.

פורסם
  • מחבר

הבנתי. אבל אני מתכוון להשתמש במפצל בעיקר לטעינת התקנים חיצוניים ורוחב הפס חשוב לי פחות, לא ראיתי באתר היצרן את הזרם המקסימלי של המפצל וזה קריטי לישומים שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים