עבור לתוכן

בנוגע לספר ELECTRONIC DEVICES AND CIRCUIT

Featured Replies

פורסם

היי חברה אני רוצה להזמין את הספר Electronics Devices And Circuit מאייבי,לספר יש כמה גרסאות? תקנו אותי אם אני טועה.

בכל מקרה ראיתי שהרמת השכלה הדרושה היא לימוד באוניברסיטה/קולג', הבעיה היא שאני עדיין רחום משם, אני תלמיד בתיכון ויש לי ידע בסיסי ביותר באלקטרוניקה. הייתי לומד דרך האתר AllaboutCircuits, לא הגעתי עדיין ל AC ובטח שלא לשעריים לוגיים. זה בסדר שאני יזמין את הספר למרות שדרושה השכלה גבוהה? לא תהיה בעיה?

פורסם

מזה השכלה גבוהה? זה שמישהו למד קורסים בחדוא לא יעזור לו להבין שערים לוגיים. בשביל להבין שערים לוגיים ברמה התנהגותית צריך רק אלגברה בולאנית (לוגיקה של כיתה ג' בערך), ובשביל להבין איך הם בנויים צריך להבין איך מתנהג טרנ'.

לכל רמה יש ספר שמתאים לה. יש ספרים שגם מסבירים את הדברים עם מעט מאוד אלגברה ומתמטיקה בכלל, זה בא על חשבון עומק הדברים אבל זה בטוח עדיף מספר מצוין שהקורא לא מבין ממנו כלום.

מה בדיוק אתה רוצה ללמוד?

אתה יכול לפתוח את הספר באינטרנט או חלקים ממנו (באופן חוקי, באתר של אמאזון או google), ולראות האם רוח הדברים לטעמך. לפני שאני קונה ספר אני מוצא כמה ספרים שמכסים את התחום, בודק מה הדעות על כל אחד מהם, ואז פותח את הכמה המומלצים ורואה למה אני הכי מתחבר.

פורסם
  • מחבר
מזה השכלה גבוהה? זה שמישהו למד קורסים בחדוא לא יעזור לו להבין שערים לוגיים. בשביל להבין שערים לוגיים ברמה התנהגותית צריך רק אלגברה בולאנית (לוגיקה של כיתה ג' בערך), ובשביל להבין איך הם בנויים צריך להבין איך מתנהג טרנ'.

לכל רמה יש ספר שמתאים לה. יש ספרים שגם מסבירים את הדברים עם מעט מאוד אלגברה ומתמטיקה בכלל, זה בא על חשבון עומק הדברים אבל זה בטוח עדיף מספר מצוין שהקורא לא מבין ממנו כלום.

מה בדיוק אתה רוצה ללמוד?

אתה יכול לפתוח את הספר באינטרנט או חלקים ממנו (באופן חוקי, באתר של אמאזון או google), ולראות האם רוח הדברים לטעמך. לפני שאני קונה ספר אני מוצא כמה ספרים שמכסים את התחום, בודק מה הדעות על כל אחד מהם, ואז פותח את הכמה המומלצים ורואה למה אני הכי מתחבר.

קודם כל תודה על המענה.

בכל מקרה, הינה קישור לספר: http://www.ebay.com/itm/Electronic-Devices . תסתכל ב item specifics, רשום Educational Level: Professional.

אני רוצה ללמוד מההתחלה עד הסוף, כל מה שקשור לאלקטרוניקה. בנתיים אני יודע דברים בסיסיים שלמדתי ב AllaboutCircuits. אני יודע מעגלים חשמליים, חוק האוהם, הספק חשמלי וכל הדברים הבסיסיים ביותר. אני רוצה להמשיך ללמוד הכל על זרם ישר , זרם חילופין,לדעת את הכל על רכיבים אלקטרוניים כמו טרנסיסטורים, דיודיות, קבלים, ובהמשך כבר, חומר יותר מתקדם כמו שעריים לוגיים וכאלה.

פורסם

תעשה בדיוק מה שרשמתי לך, לפתח את תוכן העניינים ותסתכל גם על כמה עמודים מפרקים שונים (אפשר בקלות באמאזון או בגוגל, זה חוקי לגמרי), ותראה מה הרמה. ככה תדע האם זה מלמד מה שאתה רוצה ללמוד (לפי תוכן העניינים), והאם הרמה היא משהו שתבין (על ידי זה שתקרא כמה עמודים מרחבי הספר). זו הדרך הכי טובה לעמוד על טיבו של ספר, כי אתה היחיד שיודע מה לטעמך ומה לא.

אתה יכול לחפש גם דיונים כאן בפורום על המלצות לספרים. אני זוכר שכבר לא פעם נרשמו המלצות על מגוון רחב של ספרים.

פורסם
  • מחבר
תעשה בדיוק מה שרשמתי לך, לפתח את תוכן העניינים ותסתכל גם על כמה עמודים מפרקים שונים (אפשר בקלות באמאזון או בגוגל, זה חוקי לגמרי), ותראה מה הרמה. ככה תדע האם זה מלמד מה שאתה רוצה ללמוד (לפי תוכן העניינים), והאם הרמה היא משהו שתבין (על ידי זה שתקרא כמה עמודים מרחבי הספר). זו הדרך הכי טובה לעמוד על טיבו של ספר, כי אתה היחיד שיודע מה לטעמך ומה לא.

אתה יכול לחפש גם דיונים כאן בפורום על המלצות לספרים. אני זוכר שכבר לא פעם נרשמו המלצות על מגוון רחב של ספרים.

תודה רבה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים