פורסם 2013 בספטמבר 1812 שנים אילו זכרונות יש ברשותך?http://m.techradar.com/news/computing-components/upgrades/how-to-overclock-your-ram-1030286
פורסם 2013 בספטמבר 2112 שנים איזה כבר תרומה תהייה אם להעלות תדר זכרונות מ- 1333 ל- 1600 ?לדעתי מיותר, רק מקצר את החיים של הזכרונות.
פורסם 2013 בספטמבר 2112 שנים מחבר המערכת תגיע מחר.. וכן כולה תיהיה בOC אני האמת כיוונתי טיפה יותר גבוה לאזור ה1866 אבל אני אשמח לשמוע דעות ועצות למה לא או כן
פורסם 2013 בספטמבר 2112 שנים מחבר אז בעצם הדבר שהוא באמת מומלץ הוא פרופיל XMP? נערך 2013 בספטמבר 2112 שנים על-ידי JoniBm
פורסם 2013 בספטמבר 2112 שנים XMP נועד בשביל לעשות את החיים קלים, בשביל לא להגדיר ידנית את המתח, תדר ותזמונים לזכרונות אז זכרונות שיש להם כזה פרופיל ולוחות אם שיודעים לעבוד עם זה אז פשוט בוחרים בביוס/UEFI את הפרופיל ואז נטענות ההגדרות מתח, תדר תזמונים.לזכרונות 1333 היצרנים לא צורבים פרופיל XMP (לפחות הזכרונות שלי יצא לעבוד איתם) לכן תצתרך להגדיר באופן ידני את התדר מתח ותזמונים בביוס.
פורסם 2013 בספטמבר 2112 שנים מחבר XMP נועד בשביל לעשות את החיים קלים, בשביל לא להגדיר ידנית את המתח, תדר ותזמונים לזכרונות אז זכרונות שיש להם כזה פרופיל ולוחות אם שיודעים לעבוד עם זה אז פשוט בוחרים בביוס/UEFI את הפרופיל ואז נטענות ההגדרות מתח, תדר תזמונים.לזכרונות 1333 היצרנים לא צורבים פרופיל XMP (לפחות הזכרונות שלי יצא לעבוד איתם) לכן תצתרך להגדיר באופן ידני את התדר מתח ותזמונים בביוס. לפי הבדיקה שלי ה G.Skill Ares 1333 תומכים בXMP ותודה על ההסבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.